JARCEVI

Devojke,kako se slazu zena rak i muskarac jarac?
Ne slažu se nikako.
I zapravo najveći problem je upravo ono gde su najsličniji-tvrdoglavi i ponosni. Kad naiđe neka trzavica neće niko da popusti. A i ne treba, njima ne treba popuštati, nikada, posebno ako Rak zna da je u pravu, a Bogu fala Rak je uvek u pravu hahahahah 😀
Ne sad na stranu, ne treba ti ta flegmatičnost u životu.

Ne slažu se nikako.
I zapravo najveći problem je upravo ono gde su najsličniji-tvrdoglavi i ponosni. Kad naiđe neka trzavica neće niko da popusti. A i ne treba, njima ne treba popuštati, nikada, posebno ako Rak zna da je u pravu, a Bogu fala Rak je uvek u pravu hahahahah 😀
Ne sad na stranu, ne treba ti ta flegmatičnost u životu.
😡

Pa valjda se suprotnosti privlace😄
Ne znam da li me je ikad jedna zena rodjena u znaku Raka privukla,jeste jedna ali ta je bila sve samo ne Rak.
Ne mogu sa energijom Raka nikako,postave predstavu da bi sebe prikazali kao zrtvu,mnogo je tu ponosa a crvene se po licu kada se taj prag predje.
Skloni su samoubistvima,krhki su,biraju osobe gde znaju da ce biti izigrani i povredjeni,anti heroji,ne poznaju zakone niti strukturu.
Burne emocije pomesane sa ponosom,"pecaju" se na sve i misle da su toliko bitni da se sve vrti oko njih a oni sami se vrte oko drugih
Njihova planeta je Mesec a Mesec i nema neku funkciju osim da se vrti oko zemlje
Njih privlace Jarcevi ali nisam siguran da Jarceve privlace Rakovi
Astrologijom sam poceo da se bavim jer sam privlacio zene u znaku Raku ali tu metiljavu energiju ne volim.

Gde si ti, sto godina te nema?
Virim ponekad :)

Obecala sam Nini jos prosle godine da vise nikom necu smetati na forumu pa odrzavam rijec ;)

Ali kad vidjoh moje favorite sa eurosonga zbog kojih umalo ne dobih infarkt sinoc nisam mogla odoliti a da se ne oglasim :heart:

I to ne jedan jarac, nego dva jarca :heart: jedna devica :heart: i bik :ok:

Savrseni su... nego ne mogu nigdje da nadjem podznak pjevacu mnogo podsjeca na nekog skorpioncica :think:

Meni ovaj Damiano izgleda više kao So u Sco zbog ovih očiju, psiho pogleda i oštre koščate vilice. Ali ne mogu ovaj kreon oko očiju da mu oprostim, to mi je odbojno.
Znam, deo je imidža, ali ne volim.
Iskreno i ja bih tipovala na Asc u Sco, ali s obzirom da znam Cap/Sco koji ima blentav, sanjiv, plavook pogled i okruglo lice, nikako ne mogu sad da povežem sa asc Sco. Možda So u IIX, pa bi to značilo da je Blizanac u podznaku. Eto, tipujem na Cap/Gem.

Meni ovaj Damiano izgleda više kao So u Sco zbog ovih očiju, psiho pogleda i oštre koščate vilice. Ali ne mogu ovaj kreon oko očiju da mu oprostim, to mi je odbojno.
Znam, deo je imidža, ali ne volim.
Iskreno i ja bih tipovala na Asc u Sco, ali s obzirom da znam Cap/Sco koji ima blentav, sanjiv, plavook pogled i okruglo lice, nikako ne mogu sad da povežem sa asc Sco. Možda So u IIX, pa bi to značilo da je Blizanac u podznaku. Eto, tipujem na Cap/Gem.
Harizmaticna Venera u Vodoliji je kod njega

Virim ponekad :)

Obecala sam Nini jos prosle godine da vise nikom necu smetati na forumu pa odrzavam rijec ;)

Ali kad vidjoh moje favorite sa eurosonga zbog kojih umalo ne dobih infarkt sinoc nisam mogla odoliti a da se ne oglasim :heart:

I to ne jedan jarac, nego dva jarca :heart: jedna devica :heart: i bik :ok:

Savrseni su... nego ne mogu nigdje da nadjem podznak pjevacu mnogo podsjeca na nekog skorpioncica :think:
Prava zemljana familija,
Venera u Vodoliji ima tu harizmu
Stikle kao kopita
Zbog etno zvuka moji favoriti su bili

Back