Stannis Baratheon
Aktivan član
- Poruka
- 1.939
Nebo i zemlja su zena Rak i muskarac JaracJa sam rak u podznaku skorpija,a za njega samo znam da je rodjen 10.januara![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nebo i zemlja su zena Rak i muskarac JaracJa sam rak u podznaku skorpija,a za njega samo znam da je rodjen 10.januara![]()
Ne slažu se nikako.Devojke,kako se slazu zena rak i muskarac jarac?
Ne slažu se nikako.
I zapravo najveći problem je upravo ono gde su najsličniji-tvrdoglavi i ponosni. Kad naiđe neka trzavica neće niko da popusti. A i ne treba, njima ne treba popuštati, nikada, posebno ako Rak zna da je u pravu, a Bogu fala Rak je uvek u pravu hahahahah
Ne sad na stranu, ne treba ti ta flegmatičnost u životu.
Ne znam da li me je ikad jedna zena rodjena u znaku Raka privukla,jeste jedna ali ta je bila sve samo ne Rak.Pa valjda se suprotnosti privlace![]()
Perverzni razvratni Jarac je pobedio na Euroviziji
Opet Jarac prvi
Ma sono fuori di testa ma diverso da loro
E tu sei fuori di testa ma diversa da loro
Vi conviene stare zitti e buoni(You better shut up and be quiet)

Gde si ti, sto godina te nema?
Virim ponekadGde si ti, sto godina te nema?

jedna devica
i bik 

Harizmaticna Venera u Vodoliji je kod njegaMeni ovaj Damiano izgleda više kao So u Sco zbog ovih očiju, psiho pogleda i oštre koščate vilice. Ali ne mogu ovaj kreon oko očiju da mu oprostim, to mi je odbojno.
Znam, deo je imidža, ali ne volim.
Iskreno i ja bih tipovala na Asc u Sco, ali s obzirom da znam Cap/Sco koji ima blentav, sanjiv, plavook pogled i okruglo lice, nikako ne mogu sad da povežem sa asc Sco. Možda So u IIX, pa bi to značilo da je Blizanac u podznaku. Eto, tipujem na Cap/Gem.
Naspram njih ostali su kao amateri,Sanremo su prosliIzgleda tako nekako fake i tako nekako...mekano.
Prava zemljana familija,Virim ponekad
Obecala sam Nini jos prosle godine da vise nikom necu smetati na forumu pa odrzavam rijec
Ali kad vidjoh moje favorite sa eurosonga zbog kojih umalo ne dobih infarkt sinoc nisam mogla odoliti a da se ne oglasim
I to ne jedan jarac, nego dva jarcajedna devica
i bik
Savrseni su... nego ne mogu nigdje da nadjem podznak pjevacu mnogo podsjeca na nekog skorpioncica![]()
Ni ne secam ih seDobra je bila Ukrajna.
Mislim u principu, nije ni pobednička pesma bila loša, ali moj favorit su bili Finci: Vaga, Lav, Vodolija i dve Škorpije.
Ti svakako ne smetaš, naprotiv. : )Obecala sam Nini jos prosle godine da vise nikom necu smetati na forumu pa odrzavam rijec![]()
Bas su neka Skorpijska energija FinciMeni Finci... baš su bili slatki!![]()
Bas su neka Skorpijska energija Finci
Malo me podsecaju na Linkin Park