Redmond
Elita
- Poruka
- 18.212
pa možeš makar da odgovoriš da sam na lađenjuJesam ja tebe poslala na ladjenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa možeš makar da odgovoriš da sam na lađenjuJesam ja tebe poslala na ladjenje
Sta si u podznaku?samo hoce da se maze
VodolijaSta si u podznaku?
Lepa kombinacia,gde ti se Mesec nalazi?Vodolija
Lepa kombinacia,gde ti se Mesec nalazi?
[/QUOTE
Mars
Mars sta?
Nisi samo znak u kojem si rodjen.Ja sam jarac neke stvari koje citam za jarceve su tacne, vecina zapravo, u smislu da vaze za mene. Al pitam se koliko ovo sa horoskopskim znacima ima smisla da pocnem sad da citam o lavovima opet bih verovatno nasao mnoge stvari koje su tacne za mene, isto sa drugim znacima
Pozdrav!Pozdrav od duplog jarcasa mesecom u strelcu.

Jarčevi su siroti napaćeni zadnjih nekoliko godina zbog ludila u prvoj kući (pluton, saturn), tako da nam treba orden dati jer smo izdržali, neko lakše, neko teže, ooogromna iskušenja!Pozdrav!
Ti si nov na forumu?Šta imaš da kažeš u svoju "odbranu"? Ovde nas uglavnom svi kude.
A mi se siroti nasekiraliPozdrav!
Ti si nov na forumu?Šta imaš da kažeš u svoju "odbranu"? Ovde nas uglavnom svi kude.

nemoj da ti posaljem Saturna pa ces da vidisSta, kao sad ste opasni a do sada niste bilislabo kapiram ja

Dobro je,uvek moze gore.Jarčevi, ima li vas? Gde ste? Kako život? Bolji nego prethodnih godina, ili sam jedina (puj, gov.no im pod nos, da ne ureknem)?