Redmond
Elita
- Poruka
- 18.197
pa možeš makar da odgovoriš da sam na lađenjuJesam ja tebe poslala na ladjenje![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa možeš makar da odgovoriš da sam na lađenjuJesam ja tebe poslala na ladjenje![]()
Sta si u podznaku?samo hoce da se maze
VodolijaSta si u podznaku?
Lepa kombinacia,gde ti se Mesec nalazi?Vodolija
Lepa kombinacia,gde ti se Mesec nalazi?
[/QUOTE
Mars
Mars sta?
Nisi samo znak u kojem si rodjen.Ja sam jarac neke stvari koje citam za jarceve su tacne, vecina zapravo, u smislu da vaze za mene. Al pitam se koliko ovo sa horoskopskim znacima ima smisla da pocnem sad da citam o lavovima opet bih verovatno nasao mnoge stvari koje su tacne za mene, isto sa drugim znacima
Pozdrav!Pozdrav od duplog jarcasa mesecom u strelcu.![]()

Jarčevi su siroti napaćeni zadnjih nekoliko godina zbog ludila u prvoj kući (pluton, saturn), tako da nam treba orden dati jer smo izdržali, neko lakše, neko teže, ooogromna iskušenja!Pozdrav!
Ti si nov na forumu?Šta imaš da kažeš u svoju "odbranu"? Ovde nas uglavnom svi kude.
A mi se siroti nasekiraliPozdrav!
Ti si nov na forumu?Šta imaš da kažeš u svoju "odbranu"? Ovde nas uglavnom svi kude.

nemoj da ti posaljem Saturna pa ces da vidisSta, kao sad ste opasni a do sada niste bilislabo kapiram ja
![]()

Dobro je,uvek moze gore.Jarčevi, ima li vas? Gde ste? Kako život? Bolji nego prethodnih godina, ili sam jedina (puj, gov.no im pod nos, da ne ureknem)?