Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbg...ne zavise sve stvari u životu od nas samih! Eto, kod tebe se pita i druga strana(to jest, ona). Tvoje je da pokušaš ili da odustaneš. Kakav god bio ishod, sve što nije do tebe, nije tvoja stvar.Ja sam sa srećom kao i naša fudbalska reprezentacija. Imam potencijala za velike stvari a nikad ništa ne uradim![]()

Pa pokušaj,ali ako nije zainteresovana,teško da će se predomisliti.Mislim šta imamo razmišljati ako nam se neko dopada,a da je obostrano?A koliko ti imaš godina?Ne mogu,suviše me devojka radi da bih odustao bez da pokušam nešto.
Ako me i odjebe barem će mi biti lakše što ću znati da sam pokušao nešto a ne da se pitam šta bi bilo kad bi bilo
Pozovi je na neko "frend" druženje za početak. Ako pristane,daćemo ti smernice šta dalje. Može?Ja sam sa srećom kao i naša fudbalska reprezentacija. Imam potencijala za velike stvari a nikad ništa ne uradim![]()
Ja pričam iz svog iskustva.Mislim da ako nema hemije na početku,neće je biti ni kasnije.Bar se meni to desilo.Pokušavajući da nam neko pokaže da mu je stalo ili da mi nekome pokazujemo,a on to primeti,a recimo da pravi se blesav.Žene jarice su s muškarcima ok. Imaju da kažem taj "problem"što su sa svima uglavnom u frend zoni.Teško raspoznaju "signale" kad je neko zainteresovan za nešto više. Moguće je da se on loži, dok ga je ona doživljava kao druga. Ali, ništa nije nemoguće.Ako mu se već sviđa, bolje da prvo igra na tu " kartu" da joj se nekako približi kao frend, bar za početak. Hemija će dalje odraditi svoje, ako je obostrano.I da bude malo strpljiv... pomenuo je to već neko.![]()
Ona je zauzeta,kol'ko sam iz njegove priče skontala. Možda je zaljubljena u svog dečka, a možda s njim samo ubija dosadu napr...sve se to može "pročitati" između redova na nekom dejtu.Ja pričam iz svog iskustva.Mislim da ako nema hemije na početku,neće je biti ni kasnije.Bar se meni to desilo.Pokušavajući da nam neko pokaže da mu je stalo ili da mi nekome pokazujemo,a on to primeti,a recimo da pravi se blesav.
Koja je poenta svega?
Evo još jedno moje iskustvo,od pre nekoliko meseci.Pa i ja sam bila zauzeta,ali ne stvarno,kad me je tip muvao dva meseca,preko socijalne mreže,i baš kad sam htela da oslobodim put i dam mu šansu da se vidimo,i kad sam rekla ako raskinem sa momkom da li misliš da bismo mogli biti zajedno?,on mi rekao onda da ne veruje da bi mogli da budemo zajedno.Ona je zauzeta,kol'ko sam iz njegove priče skontala. Možda je zaljubljena u svog dečka, a možda s njim samo ubija dosadu napr...sve se to može "pročitati" između redova na nekom dejtu.
Upoznavanja preko društvenih mreža se u 90% slučajeva svode na s. x.To je lično moje mišljenje.Verujem da postoje izuzeci, ali su retkost.Evo još jedno moje iskustvo,od pre nekoliko meseci.Pa i ja sam bila zauzeta,ali ne stvarno,kad me je tip muvao dva meseca,preko socijalne mreže,i baš kad sam htela da oslobodim put i dam mu šansu da se vidimo,i kad sam rekla ako raskinem sa momkom da li misliš da bismo mogli biti zajedno?,on mi rekao onda da ne veruje da bi mogli da budemo zajedno.
Šta znači ne verujem?
To znači ne želim.Šta je bio cilj?
Dečko ne moze da izgubi interesovanje ako mu se neko svidja.Oa onda sam pitala zasto ne verujes,odgovor je bio nisam tip za vezu.
Ako znas da nisi za vezu,sto je predlazes?
Ako je naišla neka druga,neka kaže,a ne da i dalje insistira da budemo prijatelji.Mi se nismo ni poznavali,a predlagao mi je vezu.
Očigledno je to bilo u pitanju,jer je osoba posle dva meseca,pričala nešto drugo.Prvo kako je emotivan,imao vezu,maštovit,a onda kako nije imao vezu,hladan,ne zna da mašta.Pritom,lakuje dosta devojaka na toj istoj mreži.I kako se on uopste uzima u obzir,kao neko ko ima ozbiljne namere?Upoznavanja preko društvenih mreža se u 90% slučajeva svode na s. x.To je lično moje mišljenje.Verujem da postoje izuzeci, ali su retkost.
Šta su po tebi ozbiljne namere? Hoćeš dečka ili tražiš muža?Ozbiljno je kad postoje emocije s obe strane.U suprotnom,ljudi se malo provode, zezaju...nema ničeg loše u tome, sve dok neko ne bude povređen.Očigledno je to bilo u pitanju,jer je osoba posle dva meseca,pričala nešto drugo.Prvo kako je emotivan,imao vezu,maštovit,a onda kako nije imao vezu,hladan,ne zna da mašta.Pritom,lakuje dosta devojaka na toj istoj mreži.I kako se on uopste uzima u obzir,kao neko ko ima ozbiljne namere?
Ovde se radi o dečku.Ja sam devojka koja želi ozbiljnu vezu.Ako govorimo o nekim emocijama,onda treba da dodje do susreta,a ne da isoba na osnovu konverzacije na društvenoj mreži prvo utvrdjuje da ima mogućnosti za vezu,a onda nakon nekog perioda da priča neke nebuloze i da tvrdi kako ona zna šta je moguće,da može da proceni,a šta nije moguće.Valjda se sedne i uživo razgovara,pa se onda donese konacna odluka.Da li moze da bude nesto ili ne.Šta su po tebi ozbiljne namere? Hoćeš dečka ili tražiš muža?Ozbiljno je kad postoje emocije s obe strane.U suprotnom,ljudi se malo provode, zezaju...nema ničeg loše u tome, sve dok neko ne bude povređen.
36A koliko ti imaš godina?
Pitaću je za koji dan kad je vidimPozovi je na neko "frend" druženje za početak. Ako pristane,daćemo ti smernice šta dalje. Može?
Da,zauzeta ali mi deluje nešto da je to neka opuštenija varijantaOna je zauzeta,kol'ko sam iz njegove priče skontala.
A koliko devojka koja ti se svidja ima godina?36
Pitaću je za koji dan kad je vidim
Da,zauzeta ali mi deluje nešto da je to neka opuštenija varijanta
Tu ste.Probaj nekako da je zainteresuješ,pa ako ne bude htela,trazi drugu.
Onda nađi Jarca, ko i ja, mada sam Jarac. U startu imaš rogove, i ti i ona pa kom opanci kom obojciJoj što mrzim to razvlačenje...treba i meni rogovi da izrastu ko jarcu dok se ona smisli da li hoće nešto ili ne![]()

Kako funkcionisu dva jarca u vezi,kakvo je tvoje iskustvo?Onda nađi Jarca, ko i ja, mada sam Jarac. U startu imaš rogove, i ti i ona pa kom opanci kom obojci![]()
Moje je odlično, puj puj da ne čuje zlo.Kako funkcionisu dva jarca u vezi,kakvo je tvoje iskustvo?
Možda ima neke veze što smo oboje Jarčevi-Škorpije, il se slažemo čak i po kineskom ne znam, nisam fan, ko jeste može da pogleda. Ono što znam, jeste ozbiljnost po pitanju veze, odgovornost, disciplina, stvari koje izuuzetno cenim u vezi. Znaš ono, svi računi se moraju plaćat na vreme, nema zahebancije s tim. Osim toga, sex je odličan. Ko god misli ili kaže da su Jarečvi hladni, nema pojma
Ja svog muža ne bih menjala ni za šta.
ali to nije bitno već apstraktno raspravljanje, šta je koji filozof mislio kad je rekao to i to. To nije raspravljanje bitno u rl, jer smo oboje svesni realnog života i s.ranja u njemu, i oko toga se ne raspravljamo, jer intuitivno ili kako hoćeš razumemo jedno drugo.Moje je odlično, puj puj da ne čuje zlo.Možda ima neke veze što smo oboje Jarčevi-Škorpije, il se slažemo čak i po kineskom ne znam, nisam fan, ko jeste može da pogleda. Ono što znam, jeste ozbiljnost po pitanju veze, odgovornost, disciplina, stvari koje izuuzetno cenim u vezi. Znaš ono, svi računi se moraju plaćat na vreme, nema zahebancije s tim. Osim toga, sex je odličan. Ko god misli ili kaže da su Jarečvi hladni, nema pojma
Ja svog muža ne bih menjala ni za šta.
Naravno, često se raspravljamo, oboje smo rogatiali to nije bitno već apstraktno raspravljanje, šta je koji filozof mislio kad je rekao to i to. To nije raspravljanje bitno u rl, jer smo oboje svesni realnog života i s.ranja u njemu, i oko toga se ne raspravljamo, jer intuitivno ili kako hoćeš razumemo jedno drugo.
Sve ono što meni (kao Ribi) nedostajeOdgovornost,disciplina,ozbiljnost.

Ribe su znak koji imaju druge kvalitete,kvalitete koji Jarcevima prijaju.Sve ono što meni (kao Ribi) nedostaje![]()
Ribe su znak koji imaju druge kvalitete,kvalitete koji Jarcevima prijaju.
Imam prijatelja koji je rodjen u znaku Ribe,voli dominantnije zene Devica Jarac kombinaciju.
[/QUOTE
Jel znaš da je fora da nema Jarčeva mazohista i submisivnih u BDSM zajednici? To prosto ne postoji.![]()
Tačno.Moja najbolja drugarica je riba/blizanac.Imaju drugačiji pogled na svet, karakter i vrline.Ribe su znak koji imaju druge kvalitete,kvalitete koji Jarcevima prijaju.
Imam prijatelja koji je rodjen u znaku Ribe,voli dominantnije zene Devica Jarac kombinaciju.