JARCEVI

ZAsto je upravo astroloski JArac " otac gravitacije", pa zato sto gravitacijom ( magnetnim poljem zemlje) vlada upravo Saturn. I ko kaze da Jarcevi nisu senzualni te da nemaju prirodni " magnet" u sebi :D ( senzualnost se veze za sve zemljane znakove)

:D

A i podznak je Jarac.
Vladar Saturn u 12, interesantno ali uvek voli da se krije, ranije je nosila haljine sa mesom, naocare, ludu sminku, bukvalno nema koju masku nije promenila.
Evo sad od kako je Saturn u Jarcu, se svela na minimum, nema ludih boja, blaga sminka, vidi se prava ona bez fore.
Sunce u Ovnu u 4, iz bogate je porodice mislim, voli i da istice korene.
Njen govor mi je bas Merkur u Ribama, zvuci uspavano, nerazumljivo...ali zato odlican za umetnost, muziku.

Poslednja izmena:
A i podznak je Jarac.
Vladar Saturn u 12, interesantno ali uvek voli da se krije, ranije je nosila haljine sa mesom, naocare, ludu sminku, bukvalno nema koju masku nije promenila.
Evo sad od kako je Saturn u Jarcu, se svela na minimum, nema ludih boja, blaga sminka, vidi se prava ona bez fore.
Sunce u Ovnu u 4, iz bogate je porodice mislim, voli i da istice korene.
Njen govor mi je bas Merkur u Ribama u 4, zvuci uspavano, nerazumljivo...ali zato odlican za umetnost, muziku.
Nije Ac Jarac, nego Blizanac,a vladar Merkur u Ribama u 10toj, pa je morala dobiti tokom zivota neku vrstu autoriteta vezanog za umjestnost.

Mars joj u 7 u Jarcu, pa zato javna scena cesto uz Jarceve, koji joj uveliko dodju kao prirodni partneri, mnogo veci dio 7 kuce zahvata JArac, nego Strijelac.

Upravo tranzit Saturna kroz njeno 7 polje naglasava to sto si navela, prirodan izgled na sceni :)

https://www.astrotheme.com/astrology/Lady_Gaga

Poslednja izmena:
Astrodatabank ti je najverodostojniji sajt za karte poznatih, ili bukvalno svih, imaju ogromnu bazu, pise pored odakle je uzeto vreme.
Tu je Asc Jarac, (vreme je sama navela) postoji i alternativna karta gde je Asc Blizanac, ali neverifikovana, bila je u opticaju pre ove nove informacije.
Mesec u Skorpiji 0 Pluton na samom Mc, Mesec na Mc obicno popularnost.
Ima i nekih zdravstvenih problema u Jarac simbolici, sa kostima, depresijom, ovo mi se vise uklapa u Jarac Asc.

Astrodatabank ti je najverodostojniji sajt za karte poznatih, ili bukvalno svih, imaju ogromnu bazu, pise pored odakle je uzeto vreme.
Tu je Asc Jarac, (vreme je sama navela) postoji i alternativna karta gde je Asc Blizanac, ali neverifikovana, bila je u opticaju pre ove nove informacije.
Mesec u Skorpiji 0 Pluton na samom Mc, Mesec na Mc obicno popularnost.
Ima i nekih zdravstvenih problema u Jarac simbolici, sa kostima, depresijom, ovo mi se vise uklapa u Jarac Asc.
NA astrodienstu se " validnost" natalnih karti ogleda kroz Rodden Rating AA , BB, CC, DD , pa je najvjerodostojnija i najpouzdanija opcija AA,a ovdje je ni na jednoj od karata nema.
MArs u JArcu sam od sebe moze da donese bolove u kostima, a najveci autoriteti su oni ljudi koji imaju vladara ascedenta u 10 polju karte, to mozes da provjeris kod mnogih politicara, umjetnika, kraljeva itd.
Ne znam , mozda i jeste Ac JArac, ali joj onda Sunce nije u Ovnu u 4 nego u Biku.Mo 0 Pl u Skorpiji svakako zna da donosi psihicke smetnje, padanje u depresiju i slicno.

Nije me nikada privlacila ni na koji nacin, ima par dobrih pjesama i to je to.

Hvala. Tekst je dokaz kako ne treba uzimati zdravo za gotovo ništa, ovo su neke opšte smernice. Tako da za npr. mog jarca ovde ima manje poklapanja.
U svakom slučaju, korisno.

Tekst je namerno napisan tako. Problem je što ga ljudi doživljavaju ozbiljno, pa se vređaju oko stvari koje ni ne znaju na koji način funkcionišu čineći grešku verovanja autoritetima pre nego li sopstveno stečenom znanju, umeću i sposobnosti dedukcije.

Ponekad se ljudi probude uz šapat, a ponekad mora toljagom. Kod Jarčeva bolje radi toljaga. :mrgreen:

Gwen Stefani, isto Asc Jarac sa Marsom na podznaku.
Vladar karte Sa u Biku u 5( pJevacica :mrgreen: )
Imaju mi nesto slicno zar ne?
Da li po nacinu na koji zrace, ili vec necemu.
Gwen Stefani je istini za srecu ljepotica za LAdy Gagu, mnogo zenstveniji primjerak, sto i nije cudo imajuci u vidu da ipak ima Sunce u Venerinom a ne Marsovom znaku.A i Mjesec u Raku na DC je zenstveniji od Mjeseca pored Plutona u Sco, koji moze da da misticnost, vamp gothic izdanje, neki drugi kvalitet.

I meni je vladar karte Jupi u 5 u Biku, nisam pjevac ( iako sam strasno muzikalan) pa sam to 5 polje vise koristio kroz uspjehe u sportu i ljubavi, posto je dispozitor Jupitera egzaltirana Ve u Ribama :D

potpuno tačno kolega..medjutim,zaboravljate da je ascendent jupiterove didaskalije kod gven stefani,za razliku od lejdi gage,ipak imao prolazak venerine kolibe kroz sazvežđe uranijuma..i ZATO je ona prdnula na bini 9.11.2001. i čačkala nos tri nedelje nakon toga u pet popodne..a lejdi gaga je imala lošo detiljstvo jer joj je,avaj,vodolijina vaga prolazila kroz uranovu semiramidu u trenutku njenog rodjenja pa je to u startu shebalo..a ne zato što joj je ćale bio pijanac i zlostavljo kevu..već zbog prolaska jupiterove kočije kroz nakovanj..to ima mnogo višlje smisla..ja imam iq 12 i verujem u horoskop :aha: :cistinaocare:

Ne vjerujem da ti je IQ ni 9, posto je poznato da je afirmativna ili negacijska iskljucivost bez prethodbne analize sklona onim osobama kojima je prirodnije da mozak bace na " pasu" i da proizvoljno lupaju nebuloze koje ni na koji nacin ne razumiju.

I Njutn te Kepler su imali IQ veoma slab, pa su se eto zanimali za astrologiju.
Kako ti sudbina samo nije dala mogucnost da mozes da putujes kroz vrijeme, da se vratis u proslost i da proimjenis tok istorije :hahaha:

veruj maleni jer to je suva istina :aha:

neverujem da su oni imali slab iq jer su oni naučnici a to automacki znači dasu bili pametni i teligetni, a ako su se zbilja i zanimali za astralogiju to je bilo jer je to bilo pre 5-6 vekova kad su ljudi bili vrlo primitivnog i nerazvijenog mozga,ograničeni,nismo imali ove tehnologije i saznanja koja sada imamo itd,tako da i nije strašno to i netreba ih osudjivati,ali ono što je strašno je što u 21. veku ljudi i dalje veruju u te pećinske primitivne zaostale priče :sad2:

otkud znaš da mi nije dala wtf naravno da mi je dala,evo baš malopre sam putovo kroz vreme,bijo sam u mesopotamiji u bioskopu sa kaligulom gledali otpisane :mafijas:

Jarceve kojim prirodno vlada SAturn, tj u sebi nose energiju glavnog astroloskog " naredbodavca", razara isti Saturn :hahaha:

Jeff Bezos bankrotirao kako mu je Sa( materijalizacija) poceo prelaziti preko licnih planeta u Jarcu, nije upravo tada udvostrucio svoje bogatstvo :hahaha:

Kralj, šah, mat, Cary Grant, americka filmska akadmija ga proglasila najvecim 2 glumcem svih vremena iza takodjer Jarca Humpfrey Bogarta.
Ian Fleming po uzoru na njegov dzentlmenski lik osmislio i agenta 007, ali ovaj odbio ulogu.

veruj maleni jer to je suva istina :aha:

neverujem da su oni imali slab iq jer su oni naučnici a to automacki znači dasu bili pametni i teligetni, a ako su se zbilja i zanimali za astralogiju to je bilo jer je to bilo pre 5-6 vekova kad su ljudi bili vrlo primitivnog i nerazvijenog mozga,ograničeni,nismo imali ove tehnologije i saznanja koja sada imamo itd,tako da i nije strašno to i netreba ih osudjivati,ali ono što je strašno je što u 21. veku ljudi i dalje veruju u te pećinske primitivne zaostale priče :sad2:

otkud znaš da mi nije dala wtf naravno da mi je dala,evo baš malopre sam putovo kroz vreme,bijo sam u mesopotamiji u bioskopu sa kaligulom gledali otpisane :mafijas:
Bili su pametni i inteligentni sa visokim IQuom ali su istovremeno bili primitivni pa su se ineteresovali za astrologiju :hahaha: .PA upravo zahvaljujuci razvoju tehnologije smo danas u mogucnosti da dolazimo do vise podataka i da napredujemo na planu edukacije u bilo kojem smislu.

Vjerujes li u plimu i oseku, ili je i to iluzija i varka, mora da magnetno polje Mjeseca ne postoji a da je covjek zapravo robot koji u sebi ne zadrzi 75% vode :D

sloboda je sistem bez ogranicenja a nase postojanje nema nikakve veze sa nama posto mi nismo sami sebe stvorili i sami odlucili da budemo to sto jesmo i dokle cemo to biti

mi smo taoci naseg tela kakvi god da smo i ljudi su jednako umirali bez obzira na kakvocu, tako da je iracionalno uzdizati jedan nacin zivota a drugi ponizavati. svi ljudi moraju da rade to sto rade, da nisu morali ne bi to uradili, tako da tu nema nikakvog "biranja", niko nije birao da bude to sto jeste i da radi to sto radi posto ga bas to cini onim sto jeste

Back