Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PA zene svih znakova nas i vole i ne vole, pa ne mogu bas tako lako da odgonetnem.Nisi valjda i ti jare ?nije ti jasno i pored mog pisanja![]()
Odlican je bio u zadnjem filmu sa Lady Gagom
Nije Ac Jarac, nego Blizanac,a vladar Merkur u Ribama u 10toj, pa je morala dobiti tokom zivota neku vrstu autoriteta vezanog za umjestnost.A i podznak je Jarac.
Vladar Saturn u 12, interesantno ali uvek voli da se krije, ranije je nosila haljine sa mesom, naocare, ludu sminku, bukvalno nema koju masku nije promenila.
Evo sad od kako je Saturn u Jarcu, se svela na minimum, nema ludih boja, blaga sminka, vidi se prava ona bez fore.
Sunce u Ovnu u 4, iz bogate je porodice mislim, voli i da istice korene.
Njen govor mi je bas Merkur u Ribama u 4, zvuci uspavano, nerazumljivo...ali zato odlican za umetnost, muziku.

NA astrodienstu se " validnost" natalnih karti ogleda kroz Rodden Rating AA , BB, CC, DD , pa je najvjerodostojnija i najpouzdanija opcija AA,a ovdje je ni na jednoj od karata nema.Astrodatabank ti je najverodostojniji sajt za karte poznatih, ili bukvalno svih, imaju ogromnu bazu, pise pored odakle je uzeto vreme.
Tu je Asc Jarac, (vreme je sama navela) postoji i alternativna karta gde je Asc Blizanac, ali neverifikovana, bila je u opticaju pre ove nove informacije.
Mesec u Skorpiji 0 Pluton na samom Mc, Mesec na Mc obicno popularnost.
Ima i nekih zdravstvenih problema u Jarac simbolici, sa kostima, depresijom, ovo mi se vise uklapa u Jarac Asc.
Hvala. Tekst je dokaz kako ne treba uzimati zdravo za gotovo ništa, ovo su neke opšte smernice. Tako da za npr. mog jarca ovde ima manje poklapanja.
U svakom slučaju, korisno.

Gwen Stefani je istini za srecu ljepotica za LAdy Gagu, mnogo zenstveniji primjerak, sto i nije cudo imajuci u vidu da ipak ima Sunce u Venerinom a ne Marsovom znaku.A i Mjesec u Raku na DC je zenstveniji od Mjeseca pored Plutona u Sco, koji moze da da misticnost, vamp gothic izdanje, neki drugi kvalitet.Gwen Stefani, isto Asc Jarac sa Marsom na podznaku.
Vladar karte Sa u Biku u 5( pJevacica)
Imaju mi nesto slicno zar ne?
Da li po nacinu na koji zrace, ili vec necemu.

jarac samo zna da se sali na tudj racun,na njegov kad ga opicis odma se uozbilji,ma u suze

Bili su pametni i inteligentni sa visokim IQuom ali su istovremeno bili primitivni pa su se ineteresovali za astrologijuveruj maleni jer to je suva istina
neverujem da su oni imali slab iq jer su oni naučnici a to automacki znači dasu bili pametni i teligetni, a ako su se zbilja i zanimali za astralogiju to je bilo jer je to bilo pre 5-6 vekova kad su ljudi bili vrlo primitivnog i nerazvijenog mozga,ograničeni,nismo imali ove tehnologije i saznanja koja sada imamo itd,tako da i nije strašno to i netreba ih osudjivati,ali ono što je strašno je što u 21. veku ljudi i dalje veruju u te pećinske primitivne zaostale priče
otkud znaš da mi nije dala wtf naravno da mi je dala,evo baš malopre sam putovo kroz vreme,bijo sam u mesopotamiji u bioskopu sa kaligulom gledali otpisane![]()
.PA upravo zahvaljujuci razvoju tehnologije smo danas u mogucnosti da dolazimo do vise podataka i da napredujemo na planu edukacije u bilo kojem smislu.