Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.026
ne i ja ih poznajem..njihova zanimanja su uvek bogom dana makar bila u gradskoj cistociimam utisak da se jarcevi preterano hvale, mozda samo ja takve poznajem,sta ja znam![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne i ja ih poznajem..njihova zanimanja su uvek bogom dana makar bila u gradskoj cistociimam utisak da se jarcevi preterano hvale, mozda samo ja takve poznajem,sta ja znam![]()
ne i ja ih poznajem..njihova zanimanja su uvek bogom dana makar bila u gradskoj cistoci

Има тога мање више свуда.ahaha doobro vec smo apsolvirali jarcev napad kao odbranu![]()
Тактике одбране нису јединствене по знацима. О склоностима се може уз разматрање целе карте.ahahah ako al bar neki vidimo pozitivne sarene laze bez zadnjih namera kopanja ociju![]()

"Ви близанци" сте кул јер у свакој критици видите само оно што желите.![]()

Мислио сам да ће стављање наводника ограничити о коме у ствари говорим.
Да ни ја не будем ван теме. Владар мог Mo је веома обојен јарцем. Тим гледано, представљам везу између та два на начин одређен умешаним елементима.
Измена поруке: мислио сам да ће да споји узастопне поруке. Изгледа то не ради баш како сам очекивао. Ех, шта ћемо. Уредништво може да споји ову поруку са горњом.

Па бемму ако није меркур у некаквом седишту у том знаку.Mišo pobogu, zar si mislio da će površni blizanac obratiti pažnju na navodnike![]()

cekaj jel i ovo treba skrene paznju s jarca na tapetual si ti istraumiran!![]()

cekaj jel i ovo treba skrene paznju s jarca na tapetu![]()

Имаш моју карту у потпису.
Па бемму ако није меркур у некаквом седишту у том знаку.
Но, где беше твој меркур? Ахам, то ме подсети да нисам могао да предвидим да ћеш ти да се јавиш.
Шала - јесам. Али нисам марио. Знао сам да ћемо да изравнамо.
Ја сам већ дао коментар под том премисом.U raku. U prokletom rakuMoglo je i gore ..ali verovatno i nije moglo gore.
Тј. знам где ти је.a da, ti furash dijetetsku kuru![]()

ambiciozni.posao najbitniji,sve ostalo može da čeka.šarmantni svakako.sexy definitivno.ali isto tako znaju biti jako hladni,odbojni i nezgodni.sa njima mora biti po njihovom ili nikako.probala i opekla se.i sada poslije svega kada netko kaže da je jarac jako sam oprezna.koga je zmija ujedala i gušterice se plaši.![]()
![]()
![]()