JARCEVI

ne i ja ih poznajem..njihova zanimanja su uvek bogom dana makar bila u gradskoj cistoci

gledaj ga Djole provokator...:lol:
nasha zanimanja su Bogom dana,jer mi chasno i poshteno radimo svoj posao,
pa makar bila gradska chistoca!
uostalom,veruj mi,rado bih se tamo zaposlio,
jer bi mi plata bila na nivou predsednika republike!

a to shto ste vi blizanci povrshni to je vash problem! :P

Хех, подсетисте ме на "превентивни напад".

ahaha doobro vec smo apsolvirali jarcev napad kao odbranu:lol:
Има тога мање више свуда. :) Тактике одбране нису јединствене по знацима. О склоностима се може уз разматрање целе карте.

Ал `стоји да противнапад у комуникацији није нека одбрана већ признање.

e bravo..i bez obzira sto im se predoci da tako priznaju opet negiraju krivicu..i tako u krug iste greske isti postupci..napicis ih konkretno za nesto oni uopste o tome ne pricaju..povrsno eskiviraju i prebacuju loptu

"Ви близанци" сте кул јер у свакој критици видите само оно што желите. :p

Ja sam obrnuti blizanac onda :lol:
Večito se svi ljute na mene što previše primam k srcu kritike i što sam prestroga prema sebi. To je onaj Saturn u 1 polju garant.
I od Blizanca i od Škorpije povukoh najgore, baksuz

Da ne budem offtopic, ja volim jarčeve. Uglavnom. Dobri primerci imaju izuzetan smisao za humor

Мислио сам да ће стављање наводника ограничити о коме у ствари говорим. :lol:

Да ни ја не будем ван теме. Владар мог Mo је веома обојен јарцем. Тим гледано, представљам везу између та два на начин одређен умешаним елементима.

Измена поруке: мислио сам да ће да споји узастопне поруке. Изгледа то не ради баш како сам очекивао. Ех, шта ћемо. Уредништво може да споји ову поруку са горњом.

Poslednja izmena od moderatora:
Мислио сам да ће стављање наводника ограничити о коме у ствари говорим. :lol:

Да ни ја не будем ван теме. Владар мог Mo је веома обојен јарцем. Тим гледано, представљам везу између та два на начин одређен умешаним елементима.

Измена поруке: мислио сам да ће да споји узастопне поруке. Изгледа то не ради баш како сам очекивао. Ех, шта ћемо. Уредништво може да споји ову поруку са горњом.

es ti jarac dok tako cepidlachish? :lol:

e tako... @ tema -samokritichni smo jako :aha:

Имаш моју карту у потпису.

Mišo pobogu, zar si mislio da će površni blizanac obratiti pažnju na navodnike :lol:
Па бемму ако није меркур у некаквом седишту у том знаку.

Но, где беше твој меркур? Ахам, то ме подсети да нисам могао да предвидим да ћеш ти да се јавиш. :)

Шала - јесам. Али нисам марио. Знао сам да ћемо да изравнамо.

Имаш моју карту у потпису.

Па бемму ако није меркур у некаквом седишту у том знаку.

Но, где беше твој меркур? Ахам, то ме подсети да нисам могао да предвидим да ћеш ти да се јавиш. :)

Шала - јесам. Али нисам марио. Знао сам да ћемо да изравнамо.

U raku. U prokletom raku:roll: Moglo je i gore ..ali verovatno i nije moglo gore.

ambiciozni.posao najbitniji,sve ostalo može da čeka.šarmantni svakako.sexy definitivno.ali isto tako znaju biti jako hladni,odbojni i nezgodni.sa njima mora biti po njihovom ili nikako.probala i opekla se.i sada poslije svega kada netko kaže da je jarac jako sam oprezna.koga je zmija ujedala i gušterice se plaši. :lol: :lol: :lol:

pa ćao :per:

Back