Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikako, drug moj
Imala sam drugaicu vodoliju, užas, ko nebo i zemlja.
A poznajem jednog muškarca vodoliju, čudan mi, a mislim da je ipak dobrodušan, mada je to individualno, i zavisi ko zna od čega sve ne ...
I nemoj da misliš da si sam na temi, tu sam ja![]()

Šta ti meni, nisi precizirao ko da bude muško ko žensko
![]()
![]()
nego,htedoh da pitam...kolege jarcheve naravno...
i zhene i mushkarce,mada mislim da sam ja ovde jedini,al ajd,
kakvi ste sa vodolijama?
Ženske vodolije slabo podnosim, muške su već ok. Evo javlja se jedna koza.![]()

Jel ljubomora u pitanju,ili?
Msm,mora da postoji neki razlog...

Nije ljubomora, možda grešim ali nisam imala najbolje odnose sa ženskim vodolijama, sve su bile bezobrazne prema meni.,
Kod mene ljubomora nije zastupljena.Nemam na koga da budem i da hoću.

de ste braco jarci![]()

Da, bezobrazne, pre svega, a ljubomora nije nikad bila moguća jer su se toj mojoj drugarici vodoliji uvek sviđali neki koje ja nisam mogla ni da pogledam.![]()

Potpuno netačno.znachi ljubomora,al sa druge strane...
kod vas zhena je sve tako prosto...
evo,bash sam analizirao pojedine pojave,opshte drushtvene...
recimo,u ovim serijama,turski,shpanskim,kakvim god,ima chak i indijske serije,
e u njima je glavni zlikovac neka zhenetina...istu pravilnost sam uochio i u bajkama...
naime,nema bajke sa zlim charobnjacima...sve same veshtice...
jedini charobnjak je Merlin,i on je dobar...kao shto rekoh,sve neke zhenturache,veshtice...![]()

kako se pravimo neveshti...![]()

Da, bezobrazne, pre svega, a ljubomora nije nikad bila moguća jer su se toj mojoj drugarici vodoliji uvek sviđali neki koje ja nisam mogla ni da pogledam.
![]()
znachi ljubomora,al sa druge strane...
kod vas zhena je sve tako prosto...
evo,bash sam analizirao pojedine pojave,opshte drushtvene...
recimo,u ovim serijama,turski,shpanskim,kakvim god,ima chak i indijske serije,
e u njima je glavni zlikovac neka zhenetina...istu pravilnost sam uochio i u bajkama...
naime,nema bajke sa zlim charobnjacima...sve same veshtice...
jedini charobnjak je Merlin,i on je dobar...kao shto rekoh,sve neke zhenturache,veshtice...![]()
dobra je stvar kad nisi ljubomoran, uglavnom tebi vodolije zavide a kažu ti suprotno i pljuju te 
Potpuno netačno.
A u Gospodaru prstenova, npr. ?
I ima još, mrzi me da se sećam, zeza me ovaj Bik:lol
Gospodar Prstenova nije bajka vec epska fantastika nastala sintezom nekoliko mitologija.msm,chisto da se zna!
Ja se sa mnom ne bi šalila![]()

Ne znam šta bih ti rekla iskrenodobra je stvar kad nisi ljubomoran, uglavnom tebi vodolije zavide a kažu ti suprotno i pljuju te
a sa godinama od njih dobiješ poštovanje ali im se nikad ne predaš a ni ne treba...
Inače što se tiče žena, žene su stvorene da budu savršene, mogu da budu i dobre, zle i lepe u isto vreme, ili bilo šta od ta trižena je remek delo đavola, a sve što može đavo može i žensko, takve smo mi žene, sve nam stoji.
![]()

Znam,znam,gadna baba rastesh!![]()
![]()

Nemam pojma zašto mi non-stop menjaš postove![]()

Ko god da je neka dodje pa neka vidi![]()
![]()

Georgejune - alijas Djole...simpatichan mladic,samo neshto nas rogate ne vari...
pre svega vas zhene!![]()