JARCEVI

Tako vaspitan i tvoj brat, pretpostavljam, al' se ne drži tvojih principa. :lol:
E, da naglasim, nisam ja vako tvrdoglava kao ovaj maher, smekšala valjda s godinama...
A kakav sam tek skot bila. :mrgreen:

ponekad mi se chini da se ne drzhi nikakvih principa,sem onih koji mu momentalno odgovaraju...
i to me izvodi iz pameti!na srecu,ne tako chesto kao nekad,manje se vidjamo! :lol:

A kod mene se poklapa i "grize se". :sad2:
Ko mene da si opisivao. :sad2:
zene sam i opisivao ne mame:lol:
meni je brat dupli blizanac i menja mishljenja na 2 minuta...
i ne slazhemo se najbolje,jer ja kad neshto kazhem i odluchim,tako i bude...
dok on nema taj "problem" da se drzhi rechenog i dogovorenog...
inache,znam neke druge blizance sa kojima se manje vishe ok slazhem,
ali samo dotle dok ne krenu da obrcu curak...kad to pochne,nastane pichvajz! :lol:
znam nisu blizanci cvecke ali u mom slucaju pre isteram do kraja istinu nego jarcevi..a najvise ih to zaboli kad ih uhvatis u lazi.,.onda ih imas u saci:lol:

znam nisi blizanci cvecke ali u mom slucaju pre isteram do kraja istinu nego jarcevi..a najvise ih to zaboli kad ih uhvatis u lazi.,.onda ih imas u saci:lol:

zato ovaj jarchic ovde ima josh jedan princip proistekao iz narodne mudrosti,koji sam dobio u amanet od pokojnog dede:
"Kada god govorish istinu,ne mogu da te uhvate u lazhi!" ;)

grize se kad sam joj pod kozom mada i to se dobro foliraju..a tek sto zna empatiju odglumiti i da im nije dobro pa kao da se zabrines:lol:

ahaha i to bas sa svim rogatim jarcevima:lol:
ovo nije tacno. msm ako govorimo o jarcevima ne o tvojoj kevi :lol:
ja ne volim da se primeti ni kad i zaista nije dobro, a da glumim ne znam nazalost. jako velika mana.

..ovo se odnosi na mamu samo. ;)

Nisam advokat :neutral: ...
Nemam pojma više koji sam vrag, ali pakao mi ne gine :sad2: :lol:
rekoh ih a na devojku sam mislio uopsteno jarceve..natavno da majku imam u saci ipak sam joj dete;)
ovo nije tacno. msm ako govorimo o jarcevima ne o tvojoj kevi :lol:
ja ne volim da se primeti ni kad i zaista nije dobro, a da glumim ne znam nazalost. jako velika mana.
ne u tom smislu nego da vidi kako i koliko mi je stalo i dal bi se polomio za njih..ispred sebe da ih stavim..prva i najgora osobina

ne ne vole jarcevi pricati o tome nego ih uvek izbace u pogresnom trenutku kad traze onu empatiju:ok:

moze biti u smislu naturanja na nos u zaru raspravke neke.
kod takvih svadja gde se nabijana nos - ti si meni ovo...ja cesto ne mogu da se setim da uzvratim - a ti si meni ovo. jako brzo zaboravim konkretne stvari koje su me npr povredile u proslosti. ne znam jer to uopste ima veze sa horoskop ili mi je slabo pamcenje :lol:

haha i onda predje u naviku pa i po kuci:lol:

:lol:
Normalno, blef, bez toga se ne valja, ali, umereno. :lol:

Shefice,koj ti je vrag? :per:

:whistling:
Pevušim.
Jel i to ne valja? :rtfm: :neutral:

rekoh ih a na devojku sam mislio uopsteno jarceve..natavno da majku imam u saci ipak sam joj dete;)

ne u tom smislu nego da vidi kako i koliko mi je stalo i dal bi se polomio za njih..ispred sebe da ih stavim..prva i najgora osobina

Za majku i treba u vatru da staneš, a za devojku :think:, razmislila bih ja o tome. :lol:

Back