mmaher
Stara legenda
- Poruka
- 89.217
Domaćin si čovek, tako i treba.
![]()
razgovor je razgovor,dogovor je ugovor!
tako sam vaspitan,i tako razmishljam!
ko misli da greshim,nek razmisli josh jednom!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Domaćin si čovek, tako i treba.
![]()
razgovor je razgovor,dogovor je ugovor!
tako sam vaspitan,i tako razmishljam!
ko misli da greshim,nek razmisli josh jednom!
Tako vaspitan i tvoj brat, pretpostavljam, al' se ne drži tvojih principa.
E, da naglasim, nisam ja vako tvrdoglava kao ovaj maher, smekšala valjda s godinama...
A kakav sam tek skot bila.![]()
zene sam i opisivao ne mameA kod mene se poklapa i "grize se".
Ko mene da si opisivao.![]()
znam nisu blizanci cvecke ali u mom slucaju pre isteram do kraja istinu nego jarcevi..a najvise ih to zaboli kad ih uhvatis u lazi.,.onda ih imas u sacimeni je brat dupli blizanac i menja mishljenja na 2 minuta...
i ne slazhemo se najbolje,jer ja kad neshto kazhem i odluchim,tako i bude...
dok on nema taj "problem" da se drzhi rechenog i dogovorenog...
inache,znam neke druge blizance sa kojima se manje vishe ok slazhem,
ali samo dotle dok ne krenu da obrcu curak...kad to pochne,nastane pichvajz!![]()
ponekad mi se chini da se ne drzhi nikakvih principa,sem onih koji mu momentalno odgovaraju...
i to me izvodi iz pameti!na srecu,ne tako chesto kao nekad,manje se vidjamo!![]()
znam nisi blizanci cvecke ali u mom slucaju pre isteram do kraja istinu nego jarcevi..a najvise ih to zaboli kad ih uhvatis u lazi.,.onda ih imas u saci![]()
Begaš od brata, lepo.
Verovatno i on tebe ne miriše baš.![]()
Meni poso da lažem.![]()
![]()
znam nisu blizanci cvecke ali u mom slucaju pre isteram do kraja istinu nego jarcevi..a najvise ih to zaboli kad ih uhvatis u lazi.,.onda ih imas u saci![]()
gorecesh u vatrama pakla!
znachi advokat po profesiji!?strashno!![]()
Nisam advokat...
Nemam pojma više koji sam vrag, ali pakao mi ne gine![]()
![]()
ovo nije tacno. msm ako govorimo o jarcevima ne o tvojoj kevigrize se kad sam joj pod kozom mada i to se dobro foliraju..a tek sto zna empatiju odglumiti i da im nije dobro pa kao da se zabrines
ahaha i to bas sa svim rogatim jarcevima![]()
Kaže se : Šefe koji ti je vrag?Tichice,koji ti je vrag!?!![]()
Sa Zlatnom Iris se slažem u potpunosti, pogotovo za ovo da ne umem da glumim i svi vide kad mi nije OKovo nije tacno. msm ako govorimo o jarcevima ne o tvojoj kevi
ja ne volim da se primeti ni kad i zaista nije dobro, a da glumim ne znam nazalost. jako velika mana.
rekoh ih a na devojku sam mislio uopsteno jarceve..natavno da majku imam u saci ipak sam joj dete..ovo se odnosi na mamu samo.
Nisam advokat...
Nemam pojma više koji sam vrag, ali pakao mi ne gine![]()
![]()
ne u tom smislu nego da vidi kako i koliko mi je stalo i dal bi se polomio za njih..ispred sebe da ih stavim..prva i najgora osobinaovo nije tacno. msm ako govorimo o jarcevima ne o tvojoj kevi
ja ne volim da se primeti ni kad i zaista nije dobro, a da glumim ne znam nazalost. jako velika mana.
Kaže se : Šefe koji ti je vrag?
Sa Zlatnom Iris se slažem u potpunosti, pogotovo za ovo da ne umem da glumim i svi vide kad mi nije OK![]()
a...dali volis da pricas o tome sta te muci kad ti nije ok (mislim na neke dublje probleme)
rekoh ih a na devojku sam mislio uopsteno jarceve..natavno da majku imam u saci ipak sam joj dete
ne u tom smislu nego da vidi kako i koliko mi je stalo i dal bi se polomio za njih..ispred sebe da ih stavim..prva i najgora osobina
ne ne vole jarcevi pricati o tome nego ih uvek izbace u pogresnom trenutku kad traze onu empatiju![]()
haha i onda predje u naviku pa i po kuci![]()
Shefice,koj ti je vrag?![]()
rekoh ih a na devojku sam mislio uopsteno jarceve..natavno da majku imam u saci ipak sam joj dete
ne u tom smislu nego da vidi kako i koliko mi je stalo i dal bi se polomio za njih..ispred sebe da ih stavim..prva i najgora osobina
ne znam za ticu,al kod mene to ide teshkoooo...dok ja to sam sa sobom ne utanachim,
pa dok razmotrim sa kim o tome treba prichati...prosho voz...