Masin fan
Poznat
- Poruka
- 7.259
A koji su znaci vazduh?????StoRmyGirl:Jarchevi sa vazdushnim podznakom su
bash pravi pesimisti!
To im je urodjeno..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koji su znaci vazduh?????StoRmyGirl:Jarchevi sa vazdushnim podznakom su
bash pravi pesimisti!
To im je urodjeno..
Pa super......................shoshon:Ne, MENI je najbolje...ja sam jarac-bik....
shoshon:Ne, MENI je najbolje...ja sam jarac-bik....
StoRmyGirl:Ma, shta ti fali!? Uzhivaj..
dok ti ne naidje neka crnokosa Shkorpijica.![]()
StoRmyGirl:Venera u Jarcu koju ti imash u karti
obichno predstavlja razliku u godinama,
izmedju tebe i partnerke.
Interesuju te ozbiljne devojke.. Svi zemljani
znaci dolaze u obzir: Jarac, Bik, Devica..
ILO:Takav nacin razmisljanja zato sto je drustvo takvo, nisam ja kriva, patrijarhat, muska dominacija itd. A i moje licno misljenje je da smo mi dosta agresivni kao nacija, i ljudi bolje reaguju ne smirene osobe i kad neko pokusa nesto na lep nacin. Primetila sam da to pali samo kod nas i kod ljudi iz arapskih zemalja. Kod ljudi iz zapadne Evrope (moje neko iskustvo) vise postizes ako si bucan i napadan
Ekonomistkinja:Jarac/ Vodolija-u mom slucaju oslobadja ono pozitivno iz Jarca, cini ga mnogo fleksibilnijim u odnosu na okolinu..
Ja pitah za ono slaganje s' Strelcem, ali slabo mene ko da chita![]()
srijeda:ambiciozni.posao najbitniji,sve ostalo može da čeka.šarmantni svakako.sexy definitivno.ali isto tako znaju biti jako hladni,odbojni i nezgodni.sa njima mora biti po njihovom ili nikako.probala i opekla se.i sada poslije svega kada netko kaže da je jarac jako sam oprezna.koga je zmija ujedala i gušterice se plaši.![]()
![]()
![]()
......sampita:Ja mislim da su i tvrdoglavi. Jarceve koje ja licno znam svi mi deluju "tvrdoglavo" kao mazge![]()