JARCEVI

Iskopao sa neta:

Ricky Martin December 24
Annie Lennox December 25
Jared Leto December 26
Gerard Depardieu December 27
Denzel Washington December 28
Jude Law December 29
Tiger Woods December 30
Tracey Ullman December 30
Anthony Hopkins December 31
John Denver December 31
Val Kilmer December 31
Christy Turlington January 2
Cuba Gooding Jr. January 2
Kate Bosworth January 2
Mel Gibson January 3
Julia Ormond January 4
Michael Stipe January 4
Diane Keaton January 5
Marilyn Manson January 5
Robert Duvall January 5
John Singleton January 6
Nicolas Cage January 7
David Bowie January 8
Elvis Presley January 8
Chris Evert January 9
Jimmy Page January 9
George Foreman January 10
Pat Benatar January 10
Rod Stewart January 10
Joely Richardson January 11
Mary J. Blige January 11
Naomi Judd January 11
Howard Stern January 12
Kirstie Alley January 12
Rush Limbaugh January 12
Orlando Bloom January 13
Patrick Dempsey January 13
Faye Dunaway January 14
LL Cool J January 14
Steven Soderbergh January 14
Dr. Martin Luther King, Jr. January 15
Aaliyah January 16
Kate Moss January 16
Jim Carrey January 17
Muhammed Ali January 17
Kevin Costner January 18
Dolly Parton January 19

Dave:
Sve Jarceve koje sam upoznao su uglavnom dobre osobe, ali deluju mi kao ljudi koji mnogo pate ili ce se napatiti tokom zivota, takodje mi deluju kao osobe koje nemaju puno srece... izuzetno dobri radnici, vredni, posteni, nekad stidljivi (da vas to ne zavara, deluju iz senke, exponiraju se indirektno), treba obratiti paznju na njihove rogove (kao kod Ovna i Bika), sto znaci da su opasni i vredni postovanja. Izuzetni likovi, mnogo ih gotivim...
Ja sad ovo kad citam kao da citam o sebi sve isto.Naravno kad sam ja Jarac!

"..istovremeno postoji jaka seksualna samosvesnost. Ljubavne
veze Jarca sa pripadnicima drugog pola su zaista sasvim prirodne,
odnosno oslobodjene materijalistichkih pobuda. Jarac ima jak zashtinichki instikt.
Zhena, iako savrsheno sposobna da se brine o sebi i svojim poslovima,
zauzima stav bespomotjnosti trazhetji zashtitu.."

"Ljubav, seks, astrologija"
Vivijen Robson,
strana 34.

ILO:
Tipicne predrasude o nama jarcevima- da mislimo samo na posao

Naravno da sam mislila na ljubav

E, onda mi odgovori sta to tacno znaci.....
Posto sam imao gadnu vezu sa jednom racicom za koju sam mislio da je olicenje svih mojih zelja i da sam na sedmom nebu (a ne u devetom krugu,kako se na kraju ispostavilo) ,jer mi je izazivala smetnje na autonomnom i ostalim nervnim sistemima sa silnim napadima citavog spektra emocija ,sa nekim za koje do tada nisam ni znao da postoje (niti zelim,jer su cisto gubljenje vremena),objasni mi na koji nacin da prepoznam tako nesto,jer ,koliko god da mi je takvo jedno iskustvo ogadilo sve lepo sto se moze naci u jednoj zeni,ja i dalje verujem da postoji nacin da se pronadje ona koja ipak vise voli da koristi mozak pre nego sto upotrebi jezik u cilju izbacivanja svakodnevih frustracija i nagomilanog emotivnog naboja koji nije u stanju da kontrolise.......
O definicijama da i ne govorim,posto,ako zna da koristi tu rec ,onda bi trebalo da zna i sta to tacno znaci a ne samo da mase ispred nosa sa tim kao sa nekim skupstinskim argumentom....

Shoshon, moze li nesto iz ugla jedne racice koja je bila u vezi sa jednim jarcem?
Dakle, rekla bih da se takvi racji napadi moraju sasjeci u korijenu, jarcevskom hladnokrvnoscu i nadmenim stavom... Samo par britkih rijeci i nepopustljivost...

Slaganje
Mushkarca Jarca i zhene Device

"Oboje su eksperti u prikrivanju emocija shto im otezhava
da ostvare vezu. Ipak, strpljenje i stalozhenost Jarca mozhe da
ohrabri Devicu da preduzme odluchujutje korake.
Oboje tje vrlo retko sebi dopustiti verbalne izlive nezhnosti, ali zato
njihov seksualni zhivot mozhe da bude odlichan.

Savet

Ova veza se mozhe nazvati idealnom. Mogu da se usklade po svim pitanjima, da se
dogovaraju bez mnogo rechi i da se beskrajno poshtuju.
Drugim ljudima netje biti jasno shta je ono shto vezuje Jarca i Devicu, jer mogu da izgledaju
kao da nisu zaljubljeni, ali oni ne treba da obratjaju pazhnju na tudje komentare."

Chasopis "Astro",
avgust 2006.

Slaganje
Zhene Jarca i mushkarca Device

On je jedan od retkih koji je razume. Chak i kada je "ne razume",
nije u stanju da se izbori sa neobjashnjivom privlachnoshtju koju osetja.
Iako oboje spadaju u neemotivne znakove, kada se nadju u blizini, mogu da
osete nezadrzhivu bujicu emocija.
Ovo je veza u kojoj je ljubav jacha od svih prepreka i problema."

Chasopis "Astro",
avgust 2006.

..Jarcevi traze cistu ljubav i kao sto je receno bez ikakvih materijalistickih pobuda..Zena Jarac, koja sa sobom nosi ogromnu snagu za distizanje svih svojih snova ipak je samo zena i zeli da se pronadje kao i svaka u zastitnickoj muskoj ruci koja ce umeti da je prati u svim njenim segmentima zivota, neko slabiji od nje ce je samo sputavati da bude ono sto jeste..
Jos nesto, iako se vodi iskljucivo srcem u ljubavi ipak dosta polaze na intelektualni sklop partnera tj. mora ta neka tanka nit da proradi izmedju njih..E sad tu zicu treba da pronadje onaj koji zeli da osvoji Jarca , taj zadatak nije nimalo lak ali upravo na tome se dokazuje ko je pravi znalac :) npr. Jarac ne voli mnogo razbacivanje recima! kao sto rece Shoshon "puno je reci ali malo onih pravih" ;)

StoRmyGirl:
Slaganje
Zhene Jarca i mushkarca Device

On je jedan od retkih koji je razume. Chak i kada je "ne razume",
nije u stanju da se izbori sa neobjashnjivom privlachnoshtju koju osetja.
Iako oboje spadaju u neemotivne znakove, kada se nadju u blizini, mogu da
osete nezadrzhivu bujicu emocija.
Ovo je veza u kojoj je ljubav jacha od svih prepreka i problema."

Chasopis "Astro",
avgust 2006.

Upravo tako..imadoh Devicu! ..i posla nisu zavrsena do kraja

Ovo gornje postujem...mnogo...

...ovo donje ne razumem...

Da li to vazi za zene device,zene jarceve ili za zene generalno?.................glup! :oops: :confused:

Gazdarice,shvatio sam ja to,ali je vec bilo kasno....

shoshon:

Ovo gornje postujem...mnogo...

...ovo donje ne razumem...

Da li to vazi za zene device,zene jarceve ili za zene generalno?.................glup! :oops: :confused:

Gazdarice,shvatio sam ja to,ali je vec bilo kasno....

Ako zauzmes takav stav- ja sam glupa, dobra, fina, naivna, mnogo lakse manipulises ljudima i dolazis do cilja. Mislim da znak tu ne igra nikakvu ulogu
Naravno, govorim hipoteticki :D :D

Ako se bas lose osecas zbog te prosle veze, procitaj stare postove na ovoj temi. Pogledaj kako svi hvale jarceve kao najbolje ljubavnike, kako ne mogu da ih prezale, ehej, tek ce ona patiti za tobom :D

Kazu da vazdusni podznak jarcevima najbolje pashe...Razbija tu kompleksnost,pesimizam,cudljivost a daje im preko potrebnu afirmaciju i reagovanje u vecem procentu slucajeva......

Vetar duva....

Ako zauzmes takav stav- ja sam glupa, dobra, fina, naivna, mnogo lakse manipulises ljudima i dolazis do cilja. Mislim da znak tu ne igra nikakvu ulogu
Naravno, govorim hipoteticki

Ovo zvuci surovo ili sam ja mnogo naivan....Mnogo opasno oruzje ako mene pitas,a tu se ponovo vracamo na onu temu ambicioznosti i samoafirmacije:zelis li stvarno da te ljudi gledaju kao takvu? :shock: :?

shoshon:
Kazu da vazdusni podznak jarcevima najbolje pashe...Razbija tu kompleksnost,pesimizam,cudljivost a daje im preko potrebnu afirmaciju i reagovanje u vecem procentu slucajeva......

Vetar duva....

Jarchevi sa vazdushnim podznakom su
bash pravi pesimisti!
To im je urodjeno..

Back