Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Odlično.
@Topic : Stiže Saturn Jarićima lagano. Počeo je da deluje. Počinje mrcvarenje na polju na kom je aktiviran.
Tamo od 22. decembra 2017. godine. Poseban dan 11. januar 2018. godine.![]()
Мом школском (Дупла Јарчина са све Сатурном у Јарцу у првој) прошле недеље рикнуо ћале (пењао се на голубарник на оној врућини са кантама пуним воде и телесном тежином преко 120 килограма, покосио га инфаркт, није ни зенуо, што би рекао тамошњи живаљ, морали су да скидају тело помоћу оног сокоћала које се користи када се поправљају светла на уличним бандерама - дизалице са корпом која је прикачена на трактор), а требао да се жени за месец дана. Пошто је ћале умро, сада нема ништа од женидбе годину дана. Сада треба да се преузму целокупни послови које је ћале водио, а он поред себе има и старијег брата (треба да се дели имовина), будућа невеста се сада предомишља (јер види да ће доћи до редуковања и смањивања имовине, што значи да нема више разбацивања пара, него управо супротно - стезање каиша; сеци уши, крпи дупе), кевина имовина је под хипотеком, а овај је у депресији. Нису га стигли ђаволци, него шуљеви.Nece Saturn na svoje dete,ostali znaci trebaju da se pripaze
stizu djavolci hihi
Ćutnja za jarca je samo način da preispita sopstveno znanje (i neznanje) kako se ne bi obrukao. Brukanje za Jarca je najveća pošast.
Ponekad je ta ego-jarčevska tišina u službi torture nad drugom osobom. To je glasno saturnovsko ćutanje u svrhu kažnjavanja (prevaspitavanja?) i postizanja nekog cilja... tišina koja se 'oseti' na metre. Inače su OK znak...![]()
Ćutanje radi kažnjavanja i tim prevaspitavanja je više ponašanje Škorpije. Ćutanje je upozorenje da će sledeći korak biti fatalan, i da ti je bolje da se skloniš dok još možeš. A i ćutanje koje ima neku dublju svrhu od samog ćutanja, ono koje šalje određenu poruku, je više domen vode, jer zahteva da osoba poseduje određeni senzibilitet, a Jarac je poprilično sirov znak.
Saturn je lekcija i uvek ce biti.
Погледај мало боље ову картуTo sto je on dupli Jarac sa Saturnom u Jarcu nema veze,cak nisu tr.Sa i natalni napravili aspekt.
На који начин те је ''продрмао'', какво си искуство/расуло из периода транзита кроз прво поље имала?ovo mi je brat blizanac
- - - - - - - - - -
Bice mu veselo kad nas divni Bog otac krene kroz znak Jarca.Tezak je Sa kroz 1p i kad je prazno.Cak i kroz 12.
Secam se tog mog perioda,emotivno rasulo..ali..HVALA MU.
- - - - - - - - - -
da me nije prodrmao sad bi bila mlaka i mutava
- - - - - - - - - -
ali...Sa60Pl egz. regeneracija ..mocan aspekt
На који начин те је ''продрмао'', какво си искуство/расуло из периода транзита кроз прво поље имала?
Џабе све то, кад ће увек бити Месец тај који ће управљати твојим животом.emotivno tezak period,dao i uzeo na veoma bolan nacin ,
mada ja to gledam kao veliku lekciju i od tad imam veliku dozu opreznosti,
ali..meni je i Mesec u 1p.
Џабе све то, кад ће увек бити Месец тај који ће управљати твојим животом.
Ма колико покушавала да себе представиш као особу која се води разумом, која је практична, ма колико се трудила да своје животне одлуке доносиш на бази интелекта (да си реална, да си Сатурново дете), увек ће емоције (Месец) преузети кормило и срце ће у свакој прилици победити ум и (прео)владати тобом. Човек кад чита твоје постове, осећа Месечеве вибрације, твоји постови прште од емоција (па макар те емоције често биле и негативне, деструктивне
), могу мислити да у реалном животу је тај утицај емоција још јачи. Немаш ни С од Сатурна у свом бићу.
За твоје добро.Ali Tanti,zasto mi ovo radis??
Zasto ovo pises pred svima
- - - - - - - - - -
Pusti me da budem kamena![]()
Не видим разлог због којег би била нервозна.nisu to emocije nego nervoza
kako da se udaš kad si muško?Meni su rekli da ću da se udam za jarca i od tad kad upoznam nekog jarca tripujem da će mi biti muž i samo pobegnem od njega, da li sam ja normalna