Janša obećao Čekuu nezavisno Kosovo!

čeku: proglasićemo nezavisnost ako je ne obezbede pregovori
Politika - Pre 43 minuta

BEČ - Zapadne svetske agencije izvestile su o početku nove runde pregovora Beograda i Prištine o budućem statusu Kosmeta u Beču ocenjujući da je malo verovatno da u njima dođe do pomaka, s obzirom na potpuno suprotna stanovišta dve strane.

Američka agencija "Asošijeted pres" prenosi da je kosmetski premijer Agim Čeku najavio u Beču da će Priština unilateralno proglasiti nezavisnost Kosmeta, ukoliko put za nju ne otvore pregovori pod patronatom međunarodne zajednice.

Čeku je agenciji AP rekao da će se založiti da pregovori "otvore put Prištini da proglasi nezavisnost", a ukoliko se to ne dogodi, "moraćemo da proglasimo nezavisnost i da zatražimo od međunarodne zajednice da nas prizna".
"Suprostavljeni stavovi dve strane povećavaju verovatnoću dramatičnog raspleta u decembru kada se istekne 120 dana pregovora koje je sazvao generalni sekretar UN Ban Ki- mun", ocenila je američka agencija.

tokyo:
komentare su pisali frustrirani ljudi

a frustrirani mi nisu interesantni

ako tebi jesu, tvoj problem :D :p

Pa komentar koji sam gore postavila nije sporan uopste...procitaj jos jednom i povezi to sa videom koji si pretpostavljam vise puta gledao :D ..i sa tvojim komentarom ispod adrese koju si postavio ( Zlovenci ) i komentarom koji sam prepisala da su Hrvati slovencima samo zavidni...

Ma jao...nema smisla da objasnjavam...ko razume...shvatice....uostalom tema je KOsovo...

P.s. onaj ko je snimio taj video klip je takodje frustriran....ipak su ti interesantni...dok gledas... :D

Marin55:
čeku: proglasićemo nezavisnost ako je ne obezbede pregovori
Politika - Pre 43 minuta

BEČ - Zapadne svetske agencije izvestile su o početku nove runde pregovora Beograda i Prištine o budućem statusu Kosmeta u Beču ocenjujući da je malo verovatno da u njima dođe do pomaka, s obzirom na potpuno suprotna stanovišta dve strane.

Američka agencija "Asošijeted pres" prenosi da je kosmetski premijer Agim Čeku najavio u Beču da će Priština unilateralno proglasiti nezavisnost Kosmeta, ukoliko put za nju ne otvore pregovori pod patronatom međunarodne zajednice.

Čeku je agenciji AP rekao da će se založiti da pregovori "otvore put Prištini da proglasi nezavisnost", a ukoliko se to ne dogodi, "moraćemo da proglasimo nezavisnost i da zatražimo od međunarodne zajednice da nas prizna".
"Suprostavljeni stavovi dve strane povećavaju verovatnoću dramatičnog raspleta u decembru kada se istekne 120 dana pregovora koje je sazvao generalni sekretar UN Ban Ki- mun", ocenila je američka agencija.

Има једна стара далматинска песма:

U našeg Marina, dušo moja
U našeg Marina, sarce moje
U našeg Marina, dušo moja
Gaće na botune, sarce moje

Više mu vajaju, dušo moja
Više mu vajaju, sarce moje
Više mu vajaju, dušo moja
Botuni od gaća, sarce moje

Da nima botuni, dušo moja
Da nema botuni, sarce moje
Da nema botuni, dušo moja