- Poruka
- 4.766
Mi Srbi smo prodali KiM albancima odavno u ratama.A da li zameraš AV nešto drugo sem izdaje KiM?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi Srbi smo prodali KiM albancima odavno u ratama.A da li zameraš AV nešto drugo sem izdaje KiM?
Šta smo dobili?Mi Srbi smo prodali KiM albancima odavno u ratama.
Ti Srbi sa KiM su dobili malo bolji standard života. Kupili su stanove po Beogradu, otvorili su firme i kupili malo bolje automobile.Šta smo dobili?
Doći će neko još gori od Vučića.
Ja bi uveo sankcije Rusima da sam na njegovom mestu, a onda vam podigao cenu benzina i gasa za 500% u decembru.zapad ga je doveo na vlast a on bi da se guzi rusobludnicima jer mu je to ekipa,oh muke isusovske stvarno mi ga je žao
Taj makedonac giev nesto na temu severnojuznemakedonije
Zašto žao? Pa on je čovek na vlasti, za razliku od vas Drugosrbijanaca.da mali alek je u totalnoj neugodnoj situaciji baš mi ga je žao
Krivo ti?Kažu da je brutalan pogled , samo da ne bude i brutalan pad sa falusoidnog tornja.
Dabome, ostaće vam da se tešite da ste pametniji. Niš naročito, opet život zaheb’o jedno viđenje života. Kao i onomad Zlobodana.
Zasto ? Reci nam da i mi znamo …uveo bi on sankcije Rusima odavno,da se ne boji za svoj život
zna on vrlo dobro,ko je ubio bivšeg premijera i zašto
Doći će neko još gori od Vučića.
Вучић јесте у мало неугодној позицији,али тренутно нема никога ко би могао да му се приближи по рејтингу у бирачком телу.Да би западне силе обориле Вучића, неко мора да има 30%-35% подршке , јер не могу довести на власт неког ко има око 10% или 5%.