Janković: Vučić ako izrekne sankcije Rusiji okrenuće narod protiv sebe, ako ne, srušiće ga oni koji su ga doveli na vlast

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vucica je doveo na vlast niko drugi nego Srpski narod, koji je zasluzio takvu vlast kakvu ima jer se ona do tancina poklapa sa mentalitetom ovog naroda. Nikakvi zapadnjaci nisu doveli Vucica na vlast. Vucic je ideoloski, unutar sebe, nacionalista i rusofil, ali opet ima dozu opreza. Narod nece okrenuti protiv sebe sta god da uradi. Na zalost. Vecina naroda ga podrzava i podrzavace ga. Sve dok to ne shvatimo, necemo moci ni da napravimo ispavnu platformu kako da se on srusi. Vucic ce ostati na vlasti makar objavio i on rat Ukrajini i pripojio Srbiju Rusiji, a ostace i na vlasti cak i ako vede sankcije Rusiji.

Vucic je slika i prilika naseg naopakog naroda koji je tvrdolinijaski, korumpiran, nacionalisticki na papiru, ali i materijalisticki.

Вучића не могу оборити они који су га довели на власт.У протеклих 10 година, Вучић је толико урнисао другосрбијанску опозицију, да они уживају свега неколико процената подршке, и да су српском народу симпатични као Џингис-кан.Десничарску опозицију је ставио под контролу и са те стране му не прети никаква опасност.

Вучић јесте у мало неугодној позицији,али тренутно нема никога ко би могао да му се приближи по рејтингу у бирачком телу.Да би западне силе обориле Вучића, неко мора да има 30%-35% подршке , јер не могу довести на власт неког ко има око 10% или 5%.

Мислим да ће Вучић увести санкције Русији и довршити посао око признавања сецесије КиМ, и да ће тако себи обезбедити наредних 10 година владавине без знчајног ометања од стране западних сила.

Западне силе неће ризиковати са неким ДОС 2.0, јер то увек може да се изроди у нешто друго, као што се десило са Коштуницом.Требало им је 5-6 година да размонтирају поприлично неспособног, слабог и нехаризматичног Коштуницу, а сада би могао да се појави неко много способнији и квалитетнији од Коштунице и да им зада много проблема.

Вучић им је сигурица и после мало фрке, западне силе и Вучић ће обновити међусобну љубав.

zapad ga je doveo na vlast a on bi da se guzi rusobludnicima jer mu je to ekipa,oh muke isusovske stvarno mi ga je žao
Ja bi uveo sankcije Rusima da sam na njegovom mestu, a onda vam podigao cenu benzina i gasa za 500% u decembru. :lol:

Posle bi pustio raju da vas love po ulicama :hahaha:

Вучић јесте у мало неугодној позицији,али тренутно нема никога ко би могао да му се приближи по рејтингу у бирачком телу.Да би западне силе обориле Вучића, неко мора да има 30%-35% подршке , јер не могу довести на власт неког ко има око 10% или 5%.

То више не може.

Могло је раније, кад су Милорада Додика доводили на власт, али сада су нека друга времена.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back