- Poruka
- 9.647
на крају ћу ја само да лочем касније а ви у кревет дремка
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
на крају ћу ја само да лочем касније а ви у кревет дремка
Čedo,ti si:rolleyes:
http://forum.krstarica.com/threads/202159
Danas su nasa bivsa braca priznala nelegalnu tvorevinu Kosovo.
Treba na sve gledati sa vedrije strane.
Pre koju nedelju je umro Janez Drnovshek. : )

Pa dobro majku mu Dereru pa nije Gorenje Sloboda Cacak pa da im je poslednji model iz 82'
Pa dobro majku mu Dereru pa nije Gorenje Sloboda Cacak pa da im je poslednji model iz 82'

JNA nisu napale paravojske (mahom) nego Teritorijalci, hoće reći - bratja po oružiju...Mnogo se sekiram sto si se iznervirao bas mi zao.Ipak terorizam i dezertere tako kaznjavaju normalne zemlje ,paravojne formacije su na teritoriji Jugoslavije napadale vojsku iste ,i ima svaka napadnuta zemlja pravo da se brani.
A vi cete ostati zauvek ubice mladica i kukavice to nemoze nikakva ,poslusnost americi da izbrise.
tu imam ves masinu i to kao neku noviju fency sto se od gore otvara al je generalno krsh posle dve godine je vec neki deo trebao da se menjaправи их и ИНДЕСИТ
Ovde se slažem. Zaista je Gorenje u poslednje vreme strašno lošeg kvaliteta... možda zato što se sklapaju u Aljbaniji?Ako si kupovao novije modele koji su em loshiji em skuplji od konkurencije onda si..khm...ma pametan chovek.![]()
pa nije bas u Aljbaniji nego u Valjevu al dobro , inace generalno sva tehnika ne samo Gorenje vec i svi drugi Samsung,Indesit ,Philips ,Toshiba i ne samo tehnika nego i garderoba npr. je mnogo goreg kvaliteta nego pre 20 godina , mislim ko jos kupuje TV ili frizider da mu traje 15-20 godina kao sto je to bio i jos uvek je slucaj kod nasOvde se slažem. Zaista je Gorenje u poslednje vreme strašno lošeg kvaliteta... možda zato što se sklapaju u Aljbaniji?
U Valjevu se sklapaju samo kaloriferi i oni mini radijatori.pa nije bas u Aljbaniji nego u Valjevu al dobro , inace generalno sva tehnika ne samo Gorenje vec i svi drugi Samsung,Indesit ,Philips ,Toshiba i ne samo tehnika nego i garderoba npr. je mnogo goreg kvaliteta nego pre 20 godina , mislim ko jos kupuje TV ili frizider da mu traje 15-20 godina kao sto je to bio i jos uvek je slucaj kod nas![]()
Ovde se slažem. Zaista je Gorenje u poslednje vreme strašno lošeg kvaliteta... možda zato što se sklapaju u Aljbaniji?