Janezi prznali sipce.

Mnogo se sekiram sto si se iznervirao bas mi zao.Ipak terorizam i dezertere tako kaznjavaju normalne zemlje ,paravojne formacije su na teritoriji Jugoslavije napadale vojsku iste ,i ima svaka napadnuta zemlja pravo da se brani.
A vi cete ostati zauvek ubice mladica i kukavice to nemoze nikakva ,poslusnost americi da izbrise.
JNA nisu napale paravojske (mahom) nego Teritorijalci, hoće reći - bratja po oružiju...

Ovde se slažem. Zaista je Gorenje u poslednje vreme strašno lošeg kvaliteta... možda zato što se sklapaju u Aljbaniji?
pa nije bas u Aljbaniji nego u Valjevu al dobro , inace generalno sva tehnika ne samo Gorenje vec i svi drugi Samsung,Indesit ,Philips ,Toshiba i ne samo tehnika nego i garderoba npr. je mnogo goreg kvaliteta nego pre 20 godina , mislim ko jos kupuje TV ili frizider da mu traje 15-20 godina kao sto je to bio i jos uvek je slucaj kod nas :confused:

pa nije bas u Aljbaniji nego u Valjevu al dobro , inace generalno sva tehnika ne samo Gorenje vec i svi drugi Samsung,Indesit ,Philips ,Toshiba i ne samo tehnika nego i garderoba npr. je mnogo goreg kvaliteta nego pre 20 godina , mislim ko jos kupuje TV ili frizider da mu traje 15-20 godina kao sto je to bio i jos uvek je slucaj kod nas :confused:
U Valjevu se sklapaju samo kaloriferi i oni mini radijatori.

Ovde se slažem. Zaista je Gorenje u poslednje vreme strašno lošeg kvaliteta... možda zato što se sklapaju u Aljbaniji?

ово је најбољи виц који сам чуо на ту тему па да га поделим са вама другови форумаши

Словенија 2035 нека словеначка агенција за странце и емигранте врши анкету по дежели о питању броја странаца.

питање; Шта мислите о странцима у Словенији?
3 % не знајем нич о том
7 % ко о томе размишља
90 % то је ваш пробљем :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Back