Janezi prznali sipce.

Jelinčićeva SNS traži da Slovenija prizna Kosovo kao dio Srbije

SLOVENSKA nacionalna stranka (SNS) ultranacionalista Zmage Jelinčića, zatražila je od slovenske vlade da prizna činjenicu kako Kosovo predstavlja integralni dio Srbije
Jelinčićeva stranka, koja je inače opozicija u slovenskom parlamentu, također zahtjeva da se Slovenija distancira od bavljenja pitanjem budućeg statusa Kosova te da taj problem ostavi onima koji su ga "zakuhali".
"Pritisci koji mahom dolaze iz SAD-a prikazuju Sloveniju kao nesamostalnu i zavisnu državu, koja je potpuno pod utjecajem stranih političkih snaga, kao i da je nesposobna samostalno odlučivati o svojim namjerama i odlukama", kritični su slovenski nacionalisti.
U SNS-u također drže kako se Slovenija ne smije žuriti s priznavanjem nezavisnosti Kosova jer će tako ponoviti ranije greške čije posljedice stranka vidi u tome da Slovenija nema vodeće mjesto u gospodarstvu zapadnog Balkana, osobito u Srbiji.

----------------------
jednim dijelom se mogu složiti s njim...al taj Zmago je uvijek kontra svih stranaka u Sloveniji

inaće sam gledao njihov parlament i posle vijesti i samo 4 poslanika su bila protiv priznanja

Jelinčićeva SNS traži da Slovenija prizna Kosovo kao dio Srbije

SLOVENSKA nacionalna stranka (SNS) ultranacionalista Zmage Jelinčića, zatražila je od slovenske vlade da prizna činjenicu kako Kosovo predstavlja integralni dio Srbije
Jelinčićeva stranka, koja je inače opozicija u slovenskom parlamentu, također zahtjeva da se Slovenija distancira od bavljenja pitanjem budućeg statusa Kosova te da taj problem ostavi onima koji su ga "zakuhali".
"Pritisci koji mahom dolaze iz SAD-a prikazuju Sloveniju kao nesamostalnu i zavisnu državu, koja je potpuno pod utjecajem stranih političkih snaga, kao i da je nesposobna samostalno odlučivati o svojim namjerama i odlukama", kritični su slovenski nacionalisti.
U SNS-u također drže kako se Slovenija ne smije žuriti s priznavanjem nezavisnosti Kosova jer će tako ponoviti ranije greške čije posljedice stranka vidi u tome da Slovenija nema vodeće mjesto u gospodarstvu zapadnog Balkana, osobito u Srbiji.

----------------------
jednim dijelom se mogu složiti s njim...al taj Zmago je uvijek kontra svih stranaka u Sloveniji

inaće sam gledao njihov parlament i posle vijesti i samo 4 poslanika su bila protiv priznanja

Змаго и Црни Груја имају дил било данас на Фоксу

malo sam si dao truda...(ono ne spava mi se)... i pročitao šta misle naši hrvatski političari i stranke o tome kad i dal treba priznati Kosovo

HDZ - za priznanje u drugom krugu zemalja (dakle sredinom ovog meseca)
SDP - za ali tek nakon drugog kruga tj. kad Kosovo prizna velik broj zemalja prije nikako (dakle za par mjeseci)
HSLS (inaće HDZov koalicijski partner) - treba još pričekati pa odlučiti (za par mjeseci)
SDSS (također HDZov koalicijski partner) - protiv (nikad ili kad to prihvati Srbija)
HSS (također HDZov koalicijski partner) - za, ali ne treba žuriti
HNS - jedna frakcija kao SDP, druga frakcija protiv
IDS - traži raspravu u Saboru
HSP - za i traži osudu Nikolićevih pretnji Hrvatskoj te slanje službenom Bg prosvjednu notu

takvi kao ti bi i rodjenu majku prodali za 20 eura.

ja i ti nismo isto niti cemo ikada biti bez obzira ko je vecina a ko manjina , ja pripadam pravoslavnim Srbima a ti pripadas Srbima egoistima, crvima koji su spremni prodati bliznjega svog za 13 judinih srebrnjaka. Mi nismo ista nacija , vera, niti ljudi - nit cemo ikada biti.

Jer ti nisi nikakav Srbin niti to ikada mozes biti. Jer Srbin ne prodaje bliznjega svog. Srbin ne izdaje svoju zemlju i narod.

Buduci da si verovatno jos pod stresom posle nedavnih dogadjaja, razumem ovakvu tvoju reakciju. Medjutim moje razmisljanje koje sam ovde izneo, "da Srbija treba da prizna Kosovo" je u stvari bas inicirano zastitom naseg narooda na tom podrucju, kao i pravoslavnih svetinja.
Elem, sa ovakvom diplomatijom koja se vrti u krug i vuce seriju pogresnih i nepotrebnih poteza a koji u stvari stete interesima nase zemlje, nista nismo i necemo postici.
Moja razmisljana su proistekla i iz tzv. saveznistva sa Rusima koji su nam toliko verbalno svih ovih godina pomagali da smo usled te oralne podrske dosli na ivicu nestajanja.
Mislim da je vreme da im se zahvalimo na tome i da se potpuno okrenemo, sto je mozda malo paradoksalno, bas onima koji su nas nedavno bombardovali, i koji su sa ovom protivpravnom odlukom odvojili deo nase teritorije a koji su ocigledno sila pred kojom i Rusi, ocigledno popustaju i meksaju(vidi situaciju oko nagorno-karabaha).

A ako cesce budes gledao u globus ili neku mapu, mozes videti da smo potpuno opkoljeni NATO zemljama i da jedino jos sto mozemo da uradimo to je da jos koji put razlupamo Beograd, da puknu od muke. Ili mozda da podignemo onaj mig29 sto je nedavno stigao sa remonta, ili isteramo sva tri tenka t72 koja imamo, komplet sa civilnom vojskom i pokazemo im zube, doduse krezave.
Zastita naseg naroda na Kosovu je u nasem potpunom integrisanju u UE i NATO, gde ce se u stvari koncentrisati svi srbi od Mitrovice preko Banjaluke do Knina i dalje. Hvala.

@Wastlander
Dodaj ovde samo jos Ukrajinu i Gruziju, slika je malo bajata:

20070222_natomembers.jpg

Ej Wastlander....pa ti si izgleda stvarno progutao sve gluposti na dnevnicima RTB,koji vas je 91 godine "demokratski i necenzurirano" izveštavao o događajima u vama tako neprijateljskoj i kako u zadnje vreme čitam na forumu"nebitnoj" deželi izpod alpa
I u Sloveniji su tada prikazivali odlomke iz vaših dnevnika i mogu ti reči da smo se izsmijali do suza kad smo slušali gluposti koje su vam pričali novinari pod kontrolom udbe,vojnih obaveštajaca i naravno miloševičevih govnara,...da,da,kakva je to samo zabava bila.Pa isto se i sad dešava po rusiji kod vaše brače i prijatelja koji vam koliko vidim neumorno i strumno pomažu.....
Ah da nisi mi odgovorio kako je bilo sa onim vojnicima koje su oficiri jna upucali u leđa kad su se hteli predati teritorialcima....:cool:

Svaka čast nekima ovde na forumu a neču nabrojavati pod kojima nickovima pišete,da vas nebi ona manjina koja još uvek živi u prošlosti šikanirala.Ah da,opet sam zaboravio da sam tu jako nebitan i koliko znam ne dobrodošao.

.Ah da,opet sam zaboravio da sam tu jako nebitan i koliko znam ne dobrodošao.

ти си ХРЦ од сад најмилији најдражи
http://forum.krstarica.com/threads/202313

ако ујкама узмете истру
никад више нећу да напишем да вам је Тиле селио индустрију из :heart:Србије:heart:
после другог св. рата

таман ћемо и ми крајину па да се раскусурамо:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ти си ХРЦ од сад најмилији најдражи
http://forum.krstarica.com/threads/202313

ако ујкама узмете истру
никад више нећу да напишем да вам је Тиле селио индустрију из :heart:Србије:heart:
после другог св. рата

таман ћемо и ми крајину па да се раскусурамо:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ovo sa uzimanjem istre Hrvatima...????,pa ljudi odakle ta ideja-ej nije loša,ni najmanje,ali onaj ko je počeo da piše temu kao,da mi oduzimamo Istru stvarno nema sve u glavi kako treba,pa vidiš čevek nije nikad čuo za OTAN.Pitanje je samo oko cone na moru.A šta se tiče tvoga pisanja o titu i slično....,svako može da piše šta oče,neki pišu stvari koje znaju,neki toliko nešto mrze da se na taj način relaksiraju i izprazne,a neki zato jer volimo debatu pa zato i jest forum.A što se tiče rešavanja svih mogučih problema možemo se mi prepucavati još sto godina a odluka je u rukama glavonja,i vaših ,i naših.
laku noč svima

промашио си циклус јуначко ратоборних песама из богате ризнице српског народа

не тај циклус него кад се иде на кроацију и дежелу иде У бој крените јунаци

Back