Sappy
Domaćin
- Poruka
- 3.081
Volim Daniel Craig-a..i u JB odlicno izgleda...
a inache mu je odlicna jedna uloga sizofrenicara ne znam kako se zove film ali tu sam ga zavolela

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim Daniel Craig-a..i u JB odlicno izgleda...a inache mu je odlicna jedna uloga sizofrenicara ne znam kako se zove film ali tu sam ga zavolela
![]()
Shto???
...a cura je u trainspottingu glumila
![]()
Nekako mi je suvise drven..nabedjen..:rolleyes:
Krejg
je jedini pravi Bond posle Konerija
ovi ostali obicne pi.ckice
Džordž Lejzenbi je najgori Bond. Uopste mu ne stoji ta uloga jer ima neku seljacku facu. Ja se ne mogu odluciti izmedju Brosnana ili Konerija. Oboica su likovi![]()
Ja mogu, za Brosnana naravno. Bas je bio faca (dok je bio malo mladji, mada ni sad nije los)
Krejg jeste dobar, ali to vise nije onaj Bond. A u ovom poslednjem cak nije ni odvukao u krevet glavni zenski lik![]()
Zena sa stilom
Brosnan ima smekersku facu, Koneri ima neverovatan glas... Meni je Bond bio idol kad sam bio dete, i sad mi je na neki nacin, vecina brojeva mi se zavrsava na 007Meni Krejg uopste ne lici na Bonda. Jedino je bolji od Lejzenbia. Neke ankete proglasavaju Mura za najboljeg Bonda, on je sjajan glumac, u Svetcu je bio car, ali nije ni on za Bonda. Nekako je suvise smesan. Dalton, onako. A za ovu dvojicu sam reko, likovi
![]()
Pa miljenkic jel se ovde radi o tome ko ima bolje dupe i dal je bolji frajerajde bre brosnan nema 2 filma i da nije to snimao statiro bi u kukuruzu
Pa miljenkic jel se ovde radi o tome ko ima bolje dupe i dal je bolji frajerajde bre brosnan nema 2 filma i da nije to snimao statiro bi u kukuruzu
Kazem nema pored bonda 2 normalna filma..los je glumac..i krejgovi dobro prolaze a nikad gori..cista propaganda..nema tu osobine..connery pa 10 mesta prazno..hugh jackmen bi bio dobar mozda
Tacno da ima jos samo par dobrih filmova, i to su snimljeni posle Bonda, ali to ga ne pravi nimalo losim Bondom. Po meni on ima sve osobine pravog 007 agenta![]()