James Bond 007

Koneri je zaista originalni Bond, i odlično ga je dočarao, mislim, možda i najbolje. Mur bi bio odličan, ali on je već bio stariji od Konerija kad je počeo da igra Bonda, a do sredine osamdesetih se nije samo zdedio, nego i zbabio koliko je postao mator za tu ulogu. Utoliko je Dalton bio osveženje. Brosnan je bio dobar izbor, i šteta što još nije igrao, ali, iako nisam gledao Krejga, mislim da nije loš izbor. E, da, ne kaže se džabe "zaboravljen kao Lejzenbi". On je bio najgori izbor...

Džordž Lejzenbi je najgori Bond. Uopste mu ne stoji ta uloga jer ima neku seljacku facu. Ja se ne mogu odluciti izmedju Brosnana ili Konerija. Oboica su likovi :)

Ja mogu, za Brosnana naravno :zaljubljena:. Bas je bio faca (dok je bio malo mladji, mada ni sad nije los)
Krejg jeste dobar, ali to vise nije onaj Bond. A u ovom poslednjem cak nije ni odvukao u krevet glavni zenski lik ;)

Ja mogu, za Brosnana naravno :zaljubljena:. Bas je bio faca (dok je bio malo mladji, mada ni sad nije los)
Krejg jeste dobar, ali to vise nije onaj Bond. A u ovom poslednjem cak nije ni odvukao u krevet glavni zenski lik ;)

Zena sa stilom ;)
Brosnan ima smekersku facu, Koneri ima neverovatan glas... Meni je Bond bio idol kad sam bio dete, i sad mi je na neki nacin, vecina brojeva mi se zavrsava na 007 :) Meni Krejg uopste ne lici na Bonda. Jedino je bolji od Lejzenbia. Neke ankete proglasavaju Mura za najboljeg Bonda, on je sjajan glumac, u Svetcu je bio car, ali nije ni on za Bonda. Nekako je suvise smesan. Dalton, onako. A za ovu dvojicu sam reko, likovi :)

Zena sa stilom ;)
Brosnan ima smekersku facu, Koneri ima neverovatan glas... Meni je Bond bio idol kad sam bio dete, i sad mi je na neki nacin, vecina brojeva mi se zavrsava na 007 :) Meni Krejg uopste ne lici na Bonda. Jedino je bolji od Lejzenbia. Neke ankete proglasavaju Mura za najboljeg Bonda, on je sjajan glumac, u Svetcu je bio car, ali nije ni on za Bonda. Nekako je suvise smesan. Dalton, onako. A za ovu dvojicu sam reko, likovi :)

Volela sam ja i Mura, samo je ipak bio mator u poslednjim filmovima. Ali bio je smeker i sarmer. Ali Brosnan na prvom mestu. Negde sam procitala da Brosnan likom najvise odgovara Flemingovoj zamisli Bonda. Lejzenbi je stvarno promasaj, ali interesantno je da je on odustao od Bonda. Mada je ceo njegov film malo drugaciji. Ima cak scena gde on komentarise "onom drugom se to ne bi desilo", kada Dajana (mislim) bezi od njega :)
Dalton nije bio los, ali nije bas ni za Bonda. A Koneri je nekako vise po ukusu moje mame :)

Pa miljenkic jel se ovde radi o tome ko ima bolje dupe i dal je bolji frajer:lol:ajde bre brosnan nema 2 filma i da nije to snimao statiro bi u kukuruzu

Najpre Brosnan je snimio cetiri Bonda i mislim da je bas izvuko Bonda iz go*na, jer je Dozvola za Ubijanje finansijski nikako prosla u Americi. Sad sam hteo da napisem jedan poduzi post ali necu, aj ti nam kazi koje osobine treba da ima Bond :)

Pa miljenkic jel se ovde radi o tome ko ima bolje dupe i dal je bolji frajer:lol:ajde bre brosnan nema 2 filma i da nije to snimao statiro bi u kukuruzu

Kazem nema pored bonda 2 normalna filma..los je glumac..i krejgovi dobro prolaze a nikad gori..cista propaganda..nema tu osobine..connery pa 10 mesta prazno..hugh jackmen bi bio dobar mozda

Ja sam Pirsa zapazila jos krajem osamdesetih u seriji Noble house, snimljenoj po romanu Jamesa Clavela, zatim u Cetvrtom protokolu i Putu oko sveta za 80 dana (znaci pre Bonda). Da nije snimao seriju Remington steel, ne bi Dalton bio uopste u opticaju. A vecina glumaca ima neke uloge koje sluze kao odskocne daske, a Pirs niti je bolji niti gori od vecine glumaca. Ali je faca :zaljubljena:
Hugh bi bio dobar verovatno, kao i Klajv Oven.

Back