jako svidzas

nažalost.:hahaha:
al to samo dok ga ne pokupim, onda se pretvaram u micu macu.
kontam - ako je dovoljno jak da izdrži napadnost na početku, onda je dvoljno jak i da me stisne pa da me baca gore, dole, svukuda :klap:

nije los pristup, missim ima logike za nekoga je zensko i ima mooda, ja ih na zalost nemam....moje postovanje gospodzo :)

:) neko vam se jako ali jako svidza....i samo razmisljate kako da ga kresnete....i kako se ponasate u tom slicaju???....

osoba je pred vama i vi se:
1. smeskate i upucijete ebacki pogled, opustenicija
2. vidljivo vas drma trema ali opet pokusavate da izazivate, pa makar i na silu
3. budete odmereni, ozbiljni, dostojanstveni ali kavaljerski nastrojeni
4. pristupate agresivno i dominantno, nema lazi nema prevare
5. ske,njate se i bezite glavom bezobzira :p....
6. razno (ako je razno dajte opis)

ja sam pod 2. definitivno :mrgreen::rumenko:

što mi se više sviđa, to su manje šanse da će biti bilo čega među nama, zato i nemam veze zasnovane na čistom erosu
ignorišem ga dok ne budem sasvim sigurna šta konkretno od njega želim... do tada se on već ohladio i digao ruke od mene... jer, ko je još lud da se bakće sa nekim ko ga odbija sve vrijeme... a ako se nije ohladio, onda imamo nesporazum, jer sam ja sebe pripremila na seks, a on misli da sam tek kod diranja sisića preko majice

tako da ne znam koju bih stavku od ponuđenih mogla izabrati: )

:) neko vam se jako ali jako svidza....i samo razmisljate kako da ga kresnete....i kako se ponasate u tom slicaju???....

Pa sharmiram ga :rumenko:

ja se utremiram i znam da ondak delujem nadrrndano, ako probam da se nasmejem bude usiljeno. ne volim takve situacije kad me opali zelja za nekim a nisam u situaciji da se krvolocno bacim na njega.

tada treba samo jedno- mrak na oci i napad. al jebbiga ako smo negde na javnom mestu a ja treba da budem pribrana i normalna a ne mogu jer mi udario pemis u vugla:(

ja sam imala napetu situaciju u kancelariji....i kad smo zacutali na momenat, ja ga isterala iz kancelarije :zcepanje:.....gust neki vazduh bio, nije se moglo disati.....

Ta osoba je vec kresnuta, ako je stanje kao iz uvoda.

Sam pristup diktira osoba i okolish.

-------------
Npr. ako je osoba udata - onda je ona genije porodice, majka, supruga, snaja i td. Prodornim, blago namrstenim... glasom, za tercu dubljim, no obicno:

"G-djo, Vas muz zna zasto je napravio svoje zivotno opredeljenje, stvarno zna..." ili neki slican shit.

---------------------
Ako je osoba koju retko srecem, a definitli je target - onda mora da postoji par kratkih opaski, ali efektnih - za "slucajno" sudaranje sa osobom u hodniku. Opaska moze da bude i izlizana, stavise one i najbolje pale - samo je bitan ton i pogled... Ono, da joj se zatresu gacice... :per::per::per:

Back