light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
a kako napadnes???....
faktor iznenadjenja, pa onesvestim zivotinju, pa ona dok dodje sebi vec je vezana

kad sam bio mladjan lovac ja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kako napadnes???....

faktor iznenadjenja, pa onesvestim zivotinju, pa ona dok dodje sebi vec je vezana
kad sam bio mladjan lovac ja![]()
znaci, napad je neocekivan???....nije lose....a koliki je procenat uspeha do sada?

90%..ovo resto je statisticka greska![]()
opsa.....
dobar ti prosek....mada, ti si lepa zena, ko bi ti odoleo....nisi realan primer.....eto jel kazem ja da je to samo kamen spoticanjaopsa.....
dobar ti prosek....mada, ti si lepa zena, ko bi ti odoleo....nisi realan primer.....
nije bre fer ja se trudim 

eto jel kazem ja da je to samo kamen spoticanjanije bre fer ja se trudim
dok si ti jadna sva ruzna i nikakva ne se.ri
ne radi se tu o tome..radi se o tome da ti protivnika zbunis i samim tim nakratko onesposobis, ko sto si ti onesposobljena kad si zbunjena..dakle menjanje uloga ti preuzimas moc...i posle sve tece samo po sebi![]()
jao kao se re teIli javno ponizenjejao kao se re te

e eternal aj povuci vodu
a ta javna ponizenja sto si dozivljavao nije ni cudo![]()
nece tebe eternal, ne brini 
)))
jao shto si duhovitanece tebe eternal, ne brini
![]()

pa uvek neko mora da preuzme inicijativu. ne mogu oboje nikako)))
Zashto? Bash poslednji sluchaj mi je primer da mogu.![]()
))
)) ugristi...saplesti...uhvatiti za ruku...ili vec, itd
))))
pa ne znam...dok se jos kuva, mogu oboje da se bockaju. ali jedan ce uvek prvi naciniti prvi korak))
poljubiti npr)) ugristi...saplesti...uhvatiti za ruku...ili vec, itd
))))
a i stupidno je da se jedno femka, a drugo da ga juri, missim chemu to Shta cu kad nisam osudjivani krimos sa 40 i kusur krivichnih dela...zivot me nije mazio![]()

krenuli smo da se ljubimo nekako u isti maha i stupidno je da se jedno femka, a drugo da ga juri, missim chemu to
![]()
))))
))
))pa nisam ni pricala da neko nekoga juri. vec prosto josh se kuva.
i onda jednom od to dvoje predje kljuc i odreaguje))))
a ako krenete u isti mah..to je super. ali i to je izuzetak koji potvrdjuje pravilo))
Jesam, jesam, sve shto ti kazesh...je l ti sad lakshe))