Jaja na oko i ektoplazmatske manifestacije nerođenih pilića: Osveta duhova

Bog je rekao da možemo sve jesti, jer je on sve dao!

Dogurali ste mnogo sa tim bogom u zadnjih nekoliko hiljada godina koji vam je izmedju ostalog dao i zapovest - ne ubij.

Samo u jednoj godini ubijete 27 milijardi jadnih zivotinja.

Definicija vaseg boga je trebala biti ljubav ako se ne varam.Tu osobinu mu vi dajete.Zasto onda sejete patnju i agoniju nezasticenim bicima na zemlji i prosipate im krv ?

daaaa, samo što je baš zbog te sitnice šutnuo čoveka iz duhovnog u materijalni svet.

Ne razmisljaju oni,za njih je materija prokletstvo,vide samo ruznocu i deformisanost,cekaju vekovima da neko odozgo dodje da ih spasi,odbijaju svoju odgovornost kao samosvesna bica prema nizim bicima a sto su im dali visi esaloni pod vlast kao dar ljudskog postojanja.

http://4.***************/_1IG5houmW0Q/SoZArsBV8PI/AAAAAAAAAW0/ZyYctb6B93A/s1600/adam_in_the_garden_of_eden.jpg

Ne kontate suštinu, a lepo sam rekao da mi ljudovi sa malim IQ trebaju na ovoj temi kao piletu sisa.
Koji vam je?

Volim ja piletinu, naročito grudi i batak, i kad pomislim na to, mljac, mljac, odmah mi se jave jaja. U stvari, duhovi nerođenih jaja.
O tome i jeste tema, o mojim jajima i ektoplazmatskim prikazima nerođenih... Duhovima koji me proganjaju.
Nije mi frka da smažem pile, ili koku u supi, ili jare, prase i ostalu faunu (kad je leskovački roštilj servira)
al ljudi moji... prikaze... duhovi... more me sam' tako...

Pređi ti na neku lakšu ishranu...........

cvekla.jpg

Dogurali ste mnogo sa tim bogom u zadnjih nekoliko hiljada godina koji vam je izmedju ostalog dao i zapovest - ne ubij.

Samo u jednoj godini ubijete 27 milijardi jadnih zivotinja.

Definicija vaseg boga je trebala biti ljubav ako se ne varam.Tu osobinu mu vi dajete.Zasto onda sejete patnju i agoniju nezasticenim bicima na zemlji i prosipate im krv ?

Trebao bi biti i tvoj Bog!
Ne ubi, ako nisi shvatio uzmi i pročitaj bibiliju, lepo ti piše, i misli se na čoveka, ako je Bog dao i rekao da možemo jesti znači...možemo!
Što se mene tiče ja meso ne volim, jedem samo belo mese, i to retko! :)

Evo i jednog zadrtog vegetarijanca na temi :lol: (mene).

Ovako - meni krik krave koja je zaklana i krik biljke nikad neće biti isti. Pa me nazovite licemerom.
Jednostavno, ne mogu jesti meso.

Samo, neke stvari su se promenile.
Pre sam baš fanatično branila moje stavove, i ne samo to, ulazila sam u oštru debatu povodom načina ishrane i nasilja..
Sad mislim da svako treba da odabere način na koji će se hraniti. I da trpi ili ne i fizičke, odnosno suptilne posledice svog izbora. Svako neka odluči za sebe.

Bog je rekao da možemo sve jesti, jer je on sve dao!

..a gde i kojom prilikom je to rekao?....ja sam cuo kad je rekao .."evo vam plodovi koji u sebi sadrze semenke da se njima hranite.."..a po tvojoj logici bog je i nas stvorio pa to nije razlog da se izmedju sebe jedemo...
...otkricu vam jednu tajnu....mi smo u velikoj meri ono sto jedemo...!!...npr neko ko ne jede zivotinje ne moze imati zivotinjsko ponasanje...!!!...ili oni koji jedu zivotinje ne mogu ozbiljno duhovno napredovati....ili....itd

Ja sam protiv jedenja svega zivotinjskog, ali zbog okoline nisam veran tom stavu.
Zivotinje nisu isto sto i ljudi, to je bezlicna masa zveri, zivotinje ne vide svet kao mi u boji vec crnobelo, dakle oni nemaju dusu ni duh tvorca, pre ce neka lutka i barbika dobiti dusu i nego li zivotinje. (ps. ako neko ima iskustva sa vudu utkama magijom iglama.. neka mi poslje pm. jer hocu da bodem nekoliko osoba) Glupi ljudi zivotinjama daju ljudska svojstva, antropomorfizacija traje vekovima koja je usla u srz svih religija i izrodila zlo u svetu, od bikova, koza, zmija do ko zna koje zivotinje, totemi, cak su u astrologiji sazvezdja nazivana njima (iako godinama gledam gore nikad jos nisam prepoznao zivotinjski ni bilo kakav oblik. U zemlji je zadnjih godina u porastu gajenje kucnih ljbubimaca, psi prednjace, a u opadanju je seks pa bela kuga unistava ljudski rod, neko forsira zivotinje vise nego ljude, za neko kuce sa odsecenom nogom rezim pravi specijalne vesti i donacijske akcije a ljudi koji ginu, beskucnici koje nema ko da uzme za kucne ljubimce su u porastu, lopovluk kriminal se prikriva u medijima. Katolicka crkva jos ima i sveca San Francis ili Sv.Franjo, koji je zastitnik zivotinja. Tajni vladari sprovode drzavnu franjizaciju drustva, da bi nas zarobili na nizem zivotinjskom 2 denzitetu ropskog postojanja, robotski franjkenstajn projekat drzave, napravilti ovce telad od ljudske rase i hraniti se njhovim energijama, zemlja gondorska je ugrozena od mordorskih orkova, potrebna je izabrana druzina da uzme saturnov prsten i ljudskoj i drugim civilizacijama vrati svoja prava i otvori put srednje zemlje ka visim realitetima kosmickog postojanja.

Da li ste se ikada zapitali dok ste "ubili" par jaja preko slanine u vrelom ulju koliki ste greh napravili?
"Ubio pile, pa šta bože moj, lanac ishrane, mi na vrhu, ovo ono, zakoljemo prase koje nije ni u pubertet ušlo samo zarad toga da se isprsimo pred rođacima iz velikog grada... " bi glasio otprilike odgovor 99 procenata vas.

E vi ste vi a ja sam ja iako ne volim jaja a sad sledi i zašto.

Elem, pitao sam za greh a nema navodno većeg nego uzeti život.
Ipak, ima.
Uzeti život onog koji nije rođen, al' bi planiran za rođenje... greh nad grehovima. Dirkati prirodu u plan i program.
Oni koji me prate, neka nastave da me prate a oni koji me ne kontaju neka ne čitaju dalje jer moji kontovi zahtevaju inteligenciju a ne pokušaj iste.

Dalje... imamo duhove umrlih, i oni fakat postoje i tumaraju unaokolo, pomeraju nameštaj, duvaju nam u vrat, po njima se snimaju crtani filmovi, romantični boza filmovi sa Patrikom Svejzijem koji im se pridružio u tumaranju i pomeranju nameštaja, Ghostbusters blokbasteri i tako...

Ali šta je sa duhovima nerođenih, tj, mrtvih pred rođenjem? Oni koji se trebali roditi a nisu zarad vaše "svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje" gladi ili besa na mitingu pa koknuste nerođene gađajući jajima nekog politikanera na bini?

I tu dolazimo do esencije. Jaja.

Nijedno jaje nisam pipnuo od kada su mi se ukazale kolone mrtvih jaja na oko, kajgana, čimbura, poširanih i tvrdo kuvanih malih slatkih embriona vrišteći u agoniji vrelog tignja, u strahu pred kipućom vodom, cvileći pred agresijom boje za jaja...

Vrhunac te manifestacije bi kada mi se za novaka desi horor. Iz ruske salate izlete pileća nogica koju viđate samo u supama i uhvati me za kravatu te mi uvuče tintaru u činiju. Ispod površine ruske salate mi se ukaza 12 malih slatkih pilića, sve sa roze i plavom mašnicom na glavici, kako se lepo igraju, druže i guguću... ali, avaj, nad njih se spustiše ogromni rotori miksera koji ih u trenu samlješe u krvavu masu perja, kostiju i tek rođenog mesa...

Mi ljudi smo slepi na ono što ne želimo da vidimo, a progledamo kada nam se ukažu ti duhovi nerođenih pilića.
Evo, primer iskustva sa ruskom salatom. Nakon toga, video sam je pravom bojom, i da vam otkrijem tajnu da ruska salata nije žuto bela, nego tamnocrvena od krvi nerođenih... kao i svi majonezi na svetu.

Mene zanima da li se to vama desilo, to ukazivanje nerođenih, otvaranje očiju? Ako jeste, molio bih za iskrenu i nesputanu razmenu iskustava...

Znači, da li ste videli duhove jaja na oko?

Dirkamo prirodu eo ti odgovor,hrana na usta ulazi na "tamo gde sunce ne sija" izlazi,to se sve salje u pm,raspada i opet odlazi u prirodu,od cega raste trava i tako to...i sve to koke jedu i nose jaja........iz cega donosimo zakljucak da jaja imaju non stop renkarnaciju!!! Hvala XDDDDD

Ja sam protiv jedenja svega zivotinjskog, ali zbog okoline nisam veran tom stavu.
Zivotinje nisu isto sto i ljudi, to je bezlicna masa zveri, zivotinje ne vide svet kao mi u boji vec crnobelo, dakle oni nemaju dusu ni duh tvorca, pre ce neka lutka i barbika dobiti dusu i nego li zivotinje. (ps. ako neko ima iskustva sa vudu utkama magijom iglama.. neka mi poslje pm. jer hocu da bodem nekoliko osoba) Glupi ljudi zivotinjama daju ljudska svojstva, antropomorfizacija traje vekovima koja je usla u srz svih religija i izrodila zlo u svetu, od bikova, koza, zmija do ko zna koje zivotinje, totemi, cak su u astrologiji sazvezdja nazivana njima (iako godinama gledam gore nikad jos nisam prepoznao zivotinjski ni bilo kakav oblik. U zemlji je zadnjih godina u porastu gajenje kucnih ljbubimaca, psi prednjace, a u opadanju je seks pa bela kuga unistava ljudski rod, neko forsira zivotinje vise nego ljude, za neko kuce sa odsecenom nogom rezim pravi specijalne vesti i donacijske akcije a ljudi koji ginu, beskucnici koje nema ko da uzme za kucne ljubimce su u porastu, lopovluk kriminal se prikriva u medijima. Katolicka crkva jos ima i sveca San Francis ili Sv.Franjo, koji je zastitnik zivotinja. Tajni vladari sprovode drzavnu franjizaciju drustva, da bi nas zarobili na nizem zivotinjskom 2 denzitetu ropskog postojanja, robotski franjkenstajn projekat drzave, napravilti ovce telad od ljudske rase i hraniti se njhovim energijama, zemlja gondorska je ugrozena od mordorskih orkova, potrebna je izabrana druzina da uzme saturnov prsten i ljudskoj i drugim civilizacijama vrati svoja prava i otvori put srednje zemlje ka visim realitetima kosmickog postojanja.
Jes, vala, živuljke su krive za sve, kad njih potamanimo, sve će nam krenuti:dash:.
U svemu što postoji je duh, iskra, duša Tvorca, božanskog, Prirode, Univerzuma, Vasione, zovi to kako hoćeš. Tako i u životinjama. A po mnogim osobinama ljudi su gori od njih. Životinje ubijaju samo radi ishrane, ili iz straha kad su napadnute ili brane mlade. Čovek je jedino stvorenje na Zemlji koje ubija iz zadovoljstva.

Dirkamo prirodu eo ti odgovor,hrana na usta ulazi na "tamo gde sunce ne sija" izlazi,to se sve salje u pm,raspada i opet odlazi u prirodu,od cega raste trava i tako to...i sve to koke jedu i nose jaja........iz cega donosimo zakljucak da jaja imaju non stop renkarnaciju!!! Hvala XDDDDD

Delimicno si u pravu,jer vecina ljudi se hrani ne jajima od domacih koka vec onih sa farmi,a tamo nema svacijeg izmeta vec samo kokosijeg.Kada im se sipa koncentrat u posude,kljunovima ga dosta rasipaju po podu,pa su se gazde dosetile da narede radnicima da ovo sa poda opet vrate i pomesaju u smesu.Ko ne veruje neka proveri ako nekog zna da radi na farmi,i da se ovo ne radi posao ne bi bio profitabilan.Inace u toj hrani ima vise izmeta nego koncentrata.

Oni koju odu kod prijatelja u selo na vikend da udahnu svezeg vazduha dobijaju cisto domace jaje od prijatelja na odlasku,koje se ne meša sa izmetom,vec ima spermu Raše Petlića i da se videti kad se razbije opna i ubije jaje na oko.To je neko vec napisao.

Sto se tice duhova jaja na oko pa evo ih,Rašina sperma se povezala sa ostalim tecnostima u ljudskom organizmu,a kako sama predstavlja zivot,a nije se rodila,tj.ne moze da izadje napolje iz coveka,javlja mu se u obliku duha dok ovaj spava.Rodi me covece,rodi me,hocu da zivim život živine a ne da budem samo Rašina sperma u tebi.Izbaci me kako hoces samo me pustaj napolje.Normalno je ocekivati napad duhova jer je isti unesen preko jajeta na oko i dok ne izadje napolje covek nece imati mira.

Molim, šta ima da me bude sram, što govorim ono što jeste?

Tuga me uhvati kad vidim te slike ....

Koga ne bi? :(

..a gde i kojom prilikom je to rekao?....ja sam cuo kad je rekao .."evo vam plodovi koji u sebi sadrze semenke da se njima hranite.."..a po tvojoj logici bog je i nas stvorio pa to nije razlog da se izmedju sebe jedemo...
...otkricu vam jednu tajnu....mi smo u velikoj meri ono sto jedemo...!!...npr neko ko ne jede zivotinje ne moze imati zivotinjsko ponasanje...!!!...ili oni koji jedu zivotinje ne mogu ozbiljno duhovno napredovati....ili....itd

„Što se god miče i živi, neka vam bude za jelo,
sve vam to dadoh kao zelenu travu“ (1 Moj. 9,3)

Nadam se da ti je sada jasnije, i ovo nije jedino mesto u Bibliji gde se to spominje!

Molim, šta ima da me bude sram, što govorim ono što jeste?

Koga ne bi? :(

„Što se god miče i živi, neka vam bude za jelo,
sve vam to dadoh kao zelenu travu“ (1 Moj. 9,3)

Nadam se da ti je sada jasnije, i ovo nije jedino mesto u Bibliji gde se to spominje!

Covece,koje ispiranje mozgova,ni jesti ne moze covek svojom voljom nego kako mu je drugi napisao.Neki ljudi imaju imaju toliko razuma u glavi da sami odluce koje je jelo zabranjeno a koje ne,sta je eticki a sta nije.

Back