Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dragi moji konji i kobile i svim obozavaocima ovih plemenitih zivotinja zelim srecnu Novu godinu a sve najbolje a svima vama zelim da imate svoje ergele i barem po 15 ovih divnih bica...pozdrav za sve....ijuuu gle stvarno...
ne znam stvarno sta se tu desilo..
ma naravno da nisi nikoga uvredila.![]()
SRECNA NOVA GODINAAAAAAAAAAA
Dragi moji konji i kobile i svim obozavaocima ovih plemenitih zivotinja zelim srecnu Novu godinu a sve najbolje a svima vama zelim da imate svoje ergele i barem po 15 ovih divnih bica...pozdrav za sve....
![]()
postajem ocajna sto se tica mog kluba i dosade kluba..
hocu da se izvinim jahacima iz panceva, kojima sam rekla da cu da predjem tamo, htela bih, ali mi je mnogo daleko... sorry..
ima li nekog ko jase u klubu beograd? znam sta sam sve pricala o tom klubu ali stvarno mi izgleda nabolji od ovih oko hipodroma... pisite ako vas ima...
postajem ocajna sto se tica mog kluba i dosade kluba..
hocu da se izvinim jahacima iz panceva, kojima sam rekla da cu da predjem tamo, htela bih, ali mi je mnogo daleko... sorry..
ima li nekog ko jase u klubu beograd? znam sta sam sve pricala o tom klubu ali stvarno mi izgleda nabolji od ovih oko hipodroma... pisite ako vas ima...
Nisi spomenula da ima i u Sapcu 5 eur je sat vremena ali ja to za Dz...Pancevo,Smederevo,Novi Sad,Karadjerdjevo,Zrenjanin,Jakovo,Cenej,Kikinda...jel hoces i u inostranstvu? :-)
ja sam bila na jahanju danas, jahala koronu![]()
nego, imas ti msn? posto samo mi ovde pricamo...
Cuo sam za prirucnik jahanju.Zna li neko da li moze da se nadje na netu da ga downloadujem.Video sam slike i moze se nesto nauciti iz nje ali nije naravno isto kao kad jasem konja!