Jahanje

ijuuu gle stvarno...
ne znam stvarno sta se tu desilo..
ma naravno da nisi nikoga uvredila. :)

SRECNA NOVA GODINAAAAAAAAAAA
Dragi moji konji i kobile i svim obozavaocima ovih plemenitih zivotinja zelim srecnu Novu godinu a sve najbolje a svima vama zelim da imate svoje ergele i barem po 15 ovih divnih bica...pozdrav za sve....z:dd:

:poklon:

postajem ocajna sto se tica mog kluba i dosade kluba..

hocu da se izvinim jahacima iz panceva, kojima sam rekla da cu da predjem tamo, htela bih, ali mi je mnogo daleko... sorry..

ima li nekog ko jase u klubu beograd? znam sta sam sve pricala o tom klubu ali stvarno mi izgleda nabolji od ovih oko hipodroma... pisite ako vas ima...

hocu da se izvinim jahacima iz panceva, kojima sam rekla da cu da predjem tamo, htela bih, ali mi je mnogo daleko... sorry..

ima li nekog ko jase u klubu beograd? znam sta sam sve pricala o tom klubu ali stvarno mi izgleda nabolji od ovih oko hipodroma... pisite ako vas ima...

Tati, da li mislis na klub Aleksa Dundic? Sta ti se tamo ne dopada? Ja nisam bila nedeljama, ali sam mislila da se vratim cim se vreme malo prolepsa.

Ma daj bre shta se izwninjawash :D...opushteno :)

Znam,ja da ti prichash o twom...nego sam ja to onako rekla...al ispalo je srugachije:)
Kako da nas posetish?Pa nogama...shalim se...kao proshli put ;)...hehe
Bila sam je pre 2-3 meseca na BG hipodromu,al sam bila samo malo,jer sam trazila radnju jahace opreme :lol:...hehe i narawno nashla...:D

Ewo da malo pokrenem owu temu,mi smo pocheli da se polako spremamo,ewo slichice:
04c70eda41.jpg

Cuo sam za prirucnik jahanju.Zna li neko da li moze da se nadje na netu da ga downloadujem.Video sam slike i moze se nesto nauciti iz nje ali nije naravno isto kao kad jasem konja!

Back