Jahanje

Sram da was bude!!!4 dana nishta ne pishete!!!Pa shta je owo?

Inache ja sam danas bila na hipu!!!!!Bilo je extra!Od sutra pochinjem da jashem!!!:):mrgreen::lol::);)
Jahacu Laticu i tako!

A ewo i malo slika konja:
DECKO:

47daf526f6.jpg

LASTA:
ffb723fa80.jpg

Nisu danasnje!

Stavi neku bolju sliku na avatar,ova je ODVRATNA!!!!!!!!!!!!dacu ti ja neke slike Lastine i Deckove ako hoces,pa kaci.....

Pozdrav svima!
Ko moze da mi preporuci neki klub u Novom Sadu gde bih mogla da upisem (za pocetak) skolu jahanja i ako neko zna, kolika je cena za tih prvih 30-ak casova.
Unapred zahvalna!!!"!

Pozz i tebi.. :bye:
Vidim da si me spominjala, nisam dugo dolazio, tako da si mozda vec negde i zapocela skolu jahanja...
Ali evo par preporuka: :ok:
KK Sajam
KK Saint George (na kamenjaru)
KK Vesnik (na Ceneju)
te klubove bih ti preporucio jer poznajem ljude koji tamo jasu i NE zale se :super:
a pored ovih imas i KK Granicar, KK Petras, KK Krug, KK Zeleznicar i mislim da je to to :hvala:
A sto se tice cene :cool: to ti je najbolje da odes u zeljeni klub i raspitas se...
Ako te jos nesto interesuje slobodno pitaj :D
Veliki pozdrav za sve forumase... (pola njih ne prepoznajem... ) to govori koliko dugo nisam svratio :sad2:

PozzzzZzzzz stevke!
E pa owako da malo podignemo temu ewo i malo nowijih slichica ewo nam je Lasta:

83d28ad446.jpg

ff868aa8fe.jpg

A ewo i njenih kikica:
04a921f2bd.jpg

Nije neka slika al aj:
29de440c2e.jpg

Owo smo ja i Lastica posle jahanja:
82da006f0c.jpg

Wolimo se:
854cdb451a.jpg

Ja je jashem:hearth::
fd7f97f77c.jpg

A ewo jedne zanimljiwe fotke,kada je na Verona stala ptica:lol::
7845c9a737.jpg

A ewo jedne ponike,zowe se SonyBoy:
429586d80b.jpg

A ewo je Malaken,arapkinja!:
4d5384fcc1.jpg

Huh,eto to od slichica za sad...pozzzIC!

Pozdrav svima sa Tare.
Posle skoro 2 meseca lencarenja poceli smo sa laganim pripremama za narednu sezonu.
U medjuvremenu smo dobili jos jednu englesku kobilu staru 9 godina ( Izilion ) koju nameravamo da ove godine ukljucimo u takmicenje s obzirom da Zvezda ne moze da se takmice jer je u poodmakloj zdrebnosti.
dakle, April, Lora i Izilion ce biti trojka koja ce pokusati da odbrani ono sto je ove godine steceno u daljinskom jahanju. Koliko cemo uspeti, videcemo.
Na Tari je vreme preko vikenda bilo za ovo doba godine odlicno. Malo susnezice, ali prilicno toplo. Dovoljno da se projase 10-ak km prostorima Kaludjerskih Bara.
Iskoristicu priliku da sve one koji su zaljubljenici konjickog sporta a dolaze za vreme novogodisnjih odmora ili za vreme raspusta na Taru, da nas posete na Kaludjerskim Barama. Prema prognozama ocekuje se dosta snega sto jahanju daje poseban osecaj.

I jos nesto. Nameravamo da prodamo pastuva Pasu ( poluarapske rase ) i kastrata Sokola. Pasa je ucestvovao na nekoliko trka ove godine u daljinskom jahanju i postigao solidne rezultate na 20 i 40 km. I jedan i drugi su zdravi. Ko je iz Panceva bio na Tari ovog leta i imao prilike da ih jase znaju da su konji u odlicnoj formi i da su veliki deo jahanja proveli na terenu u svim mogucim uslovima: suma, livade, brdo, ravnica, potok, blato, makadam, zemlja, asfalt, ... sto znaci da su potpuno obuceni za razl;icite situacije.
Razlog prodaje je pre svega u cinjenici da u stali postoji jos jedan pastuv April ( engleske rase ) i da nam iz dana u dan predstavlja problem i oduzima dosta vremena oko vodjenja racuna gde se u svakom trenutku nalaze ta tri konja.
Inace, konji su kod nas uglavnom preko dana na ispustu, osim sto su ova dva pastuva u posebnim ispustima ali se ss vremena na vreme desavaju incidenti ( iskakanje iz ispusta, otvaranje vrata, ) kada nastaju problemi od njihovog sukoba.
Moguce je razgovarati i o zameni za neku kobilu.

Pozdrav svima sa Tare.
Posle skoro 2 meseca lencarenja poceli smo sa laganim pripremama za narednu sezonu.
U medjuvremenu smo dobili jos jednu englesku kobilu staru 9 godina ( Izilion ) koju nameravamo da ove godine ukljucimo u takmicenje s obzirom da Zvezda ne moze da se takmice jer je u poodmakloj zdrebnosti.
dakle, April, Lora i Izilion ce biti trojka koja ce pokusati da odbrani ono sto je ove godine steceno u daljinskom jahanju. Koliko cemo uspeti, videcemo.
Na Tari je vreme preko vikenda bilo za ovo doba godine odlicno. Malo susnezice, ali prilicno toplo. Dovoljno da se projase 10-ak km prostorima Kaludjerskih Bara.
Iskoristicu priliku da sve one koji su zaljubljenici konjickog sporta a dolaze za vreme novogodisnjih odmora ili za vreme raspusta na Taru, da nas posete na Kaludjerskim Barama. Prema prognozama ocekuje se dosta snega sto jahanju daje poseban osecaj.

Super:D!
Jel mozesh da postawish slichice nowe kobilice?:)

P.S.Lepa su owa dwa konja.:heart:

Sve me zanima....z:)
Dolazila sam na hipodrom tj.u Kk Aleksa D. na vezbe,studiram veterinu...odusevili su me konji pa imam u planu da krenem u skolu jahanja,na prolece,kad vreme bude lepse.Intersesuje me koliko kosta obuka i kad zavrsis obuku kako onda ide,da li si clan kluba pa placas clanirinu,na mesec ili godinu dana i koliko....
HVALA TI PUNOOOOOOOO

hmm... za cenu moram da proverim, sada su nesto menjali, ali oko 100€ je 10 casova.
Obuka zavisi od tebe, koliko brzo naucis. A i sta podrazumevas pod "nauciti".. Posle toga, razogovaras sa trenerima vidis sta te zanima, prepone, dresura ... pa vidis kako to ide.
Od terenskog jahanja ne ocekuj puno.... Clan valjda postajes cim krenes da jases tamo..
LoL jos nesto? :P

Prepone,prepone i samo prepone.........mislila sam da to necu mocu,razmisljala sam da zavrsis obuku od tih 10 casova i palis kuciz:) Stvarno si me obradovao kad si mi napisao da cu moci da jasem na prepone...hvala ti puno.....Ja cu se potruditi da sve lepo naucim a i videcu sa Stefanom,kakvo je njegovo misljenje po pitanju preponasa....Hvala jos jednom...z:dm5:

alo breee ja sam zenskoo!!! ahahahahahahahhahhahahahahahha cu da mrem od smeha :D :D :D

pa mozes prepone da jases... ali mislim da si malo daleko od prepona ako nisi jahala do sada... vidi sa Stefanom..

ps zensko sam -.-

Back