Jahanje

Где сте људи?
Ево још једног савршеног арапа који је дошао у Србију пре пар дана:super:

:heart::heart::heart:То нам је дечко за Мујалин и Малакех:heart::heart::heart:

ju ju ju, pa zamisli da moras da delis decka s jos jednom devojkom! ju ju ju pa nemojte taaaaako, slomice se srce onoj prvoj :P :P :P xaxaxa

Ako sam dobro shvatila, samo je Stevke iz NS pa bi mi mnogo znacilo da se javi, a naravno i svi vi ostali ljubitelji najplemenitijih zivotinja, bila bih zahvalna na bilo kakvoj pomoci.
Jos jednom hvala unapred!!!!!!!

Nase kobilice ce se takmiciti jednog dana....kad porastu.....

Sto se tice pastuva bice za pripust kada prodje karantin... Njegova gazdarica zivi u Svajcarskoj, dolazi u decembru i mislim da sa njom sve moze da se dogovori...zena je jako fina ! Mufa je ozdrebljen 2002. godine, mozda i pocne da se takmici....

Sram da was bude!!!4 dana nishta ne pishete!!!Pa shta je owo?

Inache ja sam danas bila na hipu!!!!!Bilo je extra!Od sutra pochinjem da jashem!!!:):mrgreen::lol::);)
Jahacu Laticu i tako!

A ewo i malo slika konja:
DECKO:

47daf526f6.jpg

LASTA:
ffb723fa80.jpg

Nisu danasnje!

Poslednja izmena:
izvini Marina, meni je glupo da odgovaram samo da odgovorim... nema neke konkretne rasprave..
kako ti je bilo na jahanju posle dugotrajne pauze?
ja nesto ni ne idem na jahanje....

hehe, pa sigurno ne "e cao, ovde nikog nema" i sl ... mislim nemam nista protiv toga, ali mozemo to i preko telefona. glupo je za forum. a ovi uspavani jahaci nista... nema ih da se oglase ni malo... strasno.

ps nema vadjenja "mi jasemo mi ne stizemo" nene... niko ne jase 24 sata mesec dana .. ne ne...

pps :P

hehe, pa sigurno ne "e cao, ovde nikog nema" i sl ... mislim nemam nista protiv toga, ali mozemo to i preko telefona. glupo je za forum. a ovi uspavani jahaci nista... nema ih da se oglase ni malo... strasno.

ps nema vadjenja "mi jasemo mi ne stizemo" nene... niko ne jase 24 sata mesec dana .. ne ne...

pps :P

:mrgreen::mrgreen:Xaxaxa dobro si to rekla!

Back