Jahanje

Ja izdajica?! Sep... c, c, c... Neodgovoran si.

Megy, bila sam danas i extra mi je bilo. Jahala sam Filipa, poznatijeg pod nadimkom Fica. Ja ga znam jos iz policajca tako da sam se odusevila kada sam ga videla!!! Mica mali. Skoro je napunio 18 godina. :) He, he, he! :) Idem i sutra. Jel i ti jases tamo?

Ja izdajica?! Sep... c, c, c... Neodgovoran si.

Megy, bila sam danas i extra mi je bilo. Jahala sam Filipa, poznatijeg pod nadimkom Fica. Ja ga znam jos iz policajca tako da sam se odusevila kada sam ga videla!!! Mica mali. Skoro je napunio 18 godina. :) He, he, he! :) Idem i sutra. Jel i ti jases tamo?

I nisi za boljeg konja :p

opet ste se raspistoljili koliko ja vidim..... ti si prilicno mator da bi spamovao kao klinci a ti novi si lose poceo. nisam ti odobrio zadnjih 10 poruka koje si pokusao da posaljes jer nemaju nikakvog smisla

znate pravila,cekaju vas poeni za prekrsaje i veoma skori BAN ako nastavite

"northen stranger" ako si mislio da ces ovde cuti nesto o jahanju... na pogresnom si mestu!!!!!!!!:rolleyes:
Ovde mozes samo da se rapravljas o raznim glupostima, jer ako pokrenes neku pricu o konjima... odma ce da te napadnu i krenu sa svadjom...:mad:

Valjda je svima jasno da je dotichni "northen stranger" ubacheni element, to jest provokator :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
A ja kao i uvek, andjeo u vechitoj borbi dobra i zla :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

To su neke holandjanke, boga pitaj shta su :D
To je moj gazda kupio za shkolu jahanja :p
Jedna nije losha, a na drugu da stavim nekoga ko nije bash neki jahach (na primer onog stevketa : ) verovatno bi pogino :shock:
Onda mi kaze, sredi ih malo pa neka rade u shkoli :twisted:
Kao da sam ja charobnjak :p:p:p

Ajde postavite slike...:):):)
Da ih vidimo dok se ne organizujemo da dodjemo...

E imam sad ozbiljno pitanje za sve...
Hocu da pocnem sa nekom dresurom, ali ne znam u kom klubu? U mom je bilo pa vise nema....
Jel zna neko za neki klub, ali da bude u okolini Beograda?

Back