Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila sam sa Nensi u Stremenu danasMalo mi falilo konju uvo da ogulim o ogradu ... ((Sep ti za ovo ne znas
))
![]()
![]()
Bila sam sa Nensi u Stremenu danasMalo mi falilo konju uvo da ogulim o ogradu ... ((Sep ti za ovo ne znas
))
![]()
![]()
Danas je u emisiji „SAT” bila reportaza o „Stremenu”... Odnosno pretstavljali su salase pa su prikazali i ovaj...Pristojno izgleda i stale su OK!
Sep da li sam to tebe video kako kocijasis, ili mi se ucinilo...?!!!!!!?Lepa su ta dva konjica sto si terao.
![]()
Sto ste pustili onu devojku da onako skace konju po ledjima,:shock: zar niste imali nekog jahaca da stavite da jase?!![]()
Sad samo koja od one 2?
Kratko je trajao prilog... Devojka je jahala u nekom velikom "manjezu" ili sta je vec to i pokusavala da englezira...Mislim sta reci, a ne zaplakati!!!!
![]()
))
![]()
![]()
NE, ja se tome nadam !!![]()
busy woman![]()
Dokle si stigla???Ja sam zaboravila iz kog si ti kluba?>Ti znash ko sam ja?![]()
Sep, kakvi su ono konjici sto si terao?! Postavi njihove fotke, ako imas?!
Konj???Xexexexxexe
Sta je smesno?? Konj... da konj....