Jahanje

Sandra7 hvala za sliku!!!!!!!!!:D Mnogo dobra slika! Prosto da ne verujes da tako nesto postoji...

Sep zasto si tako negativan?!!!!:confused: Da li mozes da nam kazes kojih to 11 informacija nije tacno o Frizijskim konjima?! Prosvetli nas, molim te! (Nista licno!):roll:

Sandra7 hvala za sliku!!!!!!!!!:D Mnogo dobra slika! Prosto da ne verujes da tako nesto postoji...

Sep zasto si tako negativan?!!!!:confused: Da li mozes da nam kazes kojih to 11 informacija nije tacno o Frizijskim konjima?! Prosvetli nas, molim te! (Nista licno!):roll:

Ja negativan??? Boze sachuvaj...
Mogu da vam kazem ali necju :twisted:
Mrzi me da kuckam :razz:

Nemam pojma odakle sam skinula....Super su fotke, jel ješete? Vreme je stvarno super ja po ceo da budem u klubu -sa pauzama za kafu...Šta se kod vas dešava?

evo još nekih sličica

Slike konja su divne!!! Meni onaj 'narandzasti' lici na palomina. Malkice podseca i na arapa. Mozda gresim...

Kobilice i zdrebici su preslatki!!! :D

vreme je predivno... ubicu se... hocu da jasem!!!

Pitanje za sve one koji jasu u Stremenu; Da li vas Sep muci? :D

Pozz!

Mislim da je to iz one Krvatske knjige o rasama konja... Me znam tachno kako se zove...
Prepisana je od nekud, ali jako loshe...
Bash mnogo ne tachnih stvari pishe u njoj, a slike su izmeshane sachuvaj boze... Chak se jedna ista slika ponavlja 4 puta, za totalno razlichite rase...

Slike konja su divne!!! Meni onaj 'narandzasti' lici na palomina. Malkice podseca i na arapa. Mozda gresim...

Pozz!

Ja ne jasem u stremenu ali kad odem, Sep me mnogo muci !!:lol:
Salim se.... ne muci....bar mene ne:lol:

Pozz!

On nas ne muci,mi mucimo njega :twisted::twisted: hi,hi,hi...

Mislim na Fantoma Fantoma... uf... narandzast, 2.5 metra, bela zvezda koja ide preko njuske, pastuv. Obicno je bio u boxu sa desne strane kada udjes pa na sredini odmah do zida. Dosta ga je jahala ona Jela, ili kako se vec zove... Petra? Tako nesto, ne znam. E, koja je on rasa? Nadam se da je ziv... :-(

Back