Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cao ljudi verovatno niko nije moje godiste uskoro krecem na jahanje i zelim da vidim(nadam se da ce te odgovoriti) vase misljenje o svim klubovima (policajac, kremen, stremen aleksa dundic).
cao ljudi verovatno niko nije moje godiste uskoro krecem na jahanje i zelim da vidim(nadam se da ce te odgovoriti) vase misljenje o svim klubovima (policajac, kremen, stremen aleksa dundic).
Zanimaju me samo tvoje kompetencije da tako komentarises, ocigledno si veliki strucnjak , samo krijes svoj identitet , nespominies u kom si klubu i slicno verovatno da te ljudi nebi saletali i trazili autograme!!! Mislila sam da je ovaj forum namenjen ljubiteljima konja a ne za pljuvanje ostalih klubova...
Eto, posle kazu da sam ja provokator![]()
Wisnja jel nastupate vi negde sa poni divizijom, bas bih voleo da pogledam to...?
A ti Trinitty, iz kog si kluba?
Zanimaju me samo tvoje kompetencije da tako komentarises, ocigledno si veliki strucnjak , samo krijes svoj identitet , nespominies u kom si klubu i slicno verovatno da te ljudi nebi saletali i trazili autograme!!! Mislila sam da je ovaj forum namenjen ljubiteljima konja a ne za pljuvanje ostalih klubova...
Visnja, ne uzbudjuj se, tip komentarise kako mu padne na pamet i glumi strucnjaka a pretpostavljam da ne ume ni da sedi u sedlu. Jako bih volela da ga vidim na konju...
Pozdravi Zeljka i ne uzbudjuj se mnogo imate najbolji poni show program na svetu!
Pozzzzzzzzz
Pusti Sandra...nek misle da sve znaju najbolje...
A vi ostali kad vas bas toliko zanima obratite paznju na njegov avatar.... i ne glumi strucnjaka nego JESTE STRUCNJAK!
Kakav je Konjanik? Mislim sta se radi, vezba i to...?
Imam svog konja i treniram samu sebe u onome sto zelim.
Tati je pitala kakav je Konjanik, a ne sta ti radis!!!!!!