Jahanje

cao ljudi verovatno niko nije moje godiste uskoro krecem na jahanje i zelim da vidim(nadam se da ce te odgovoriti) vase misljenje o svim klubovima (policajac, kremen, stremen aleksa dundic).

cao ljudi verovatno niko nije moje godiste uskoro krecem na jahanje i zelim da vidim(nadam se da ce te odgovoriti) vase misljenje o svim klubovima (policajac, kremen, stremen aleksa dundic).

Aj da napishemo mishljhenje za svaki sluchaj :razz:
POLICAJAC:
-finansijski: dosta povoljan.
-konji: dosta dobri.
-instruktori i treneri: onako...
-atmosfera: dosta losha.
Sve u svemu, nije loshe. Jedino shto je procedura za upis jako komplikovana (videcjesh ako probash na shta mislim).

KREMEN:
Finansijski: Imbecilno jeftino.
Konji: Loshi.
Instruktori i treneri: Ne bih nikoga da vredjam, ali...
Atmosfera: Zavisi od doba godine, uglavnom ok.
Klub koji je pre par godina odbio struchnu pomocj i oterao najvecjeg nasheg zivog majstora jahanja Milivoja Shljivara. Pritom, opshte znanje o jahanju i konjima u klubu je jako nisko. Ne bih ga preporuchio nikome ko iole ozbiljno zeli da se bavi jahanjem.

STREMEN:
Finansijski: Umereno
Konji: soklidni ali ih nema bash dovoljno
Instruktori i treneri:
Atmosfera: Uglavnom dobra.
Klub koji je daleko od grada, chiji vlasnik planira da pretvori u fensi mesto gde konji nisu najbitniji... Ali zahvaljujucji treneru i josh par entuzijasta, Stremen je josh uvek klub u koi su dobrodoshli svi koji vole konje, jashu i zele da nauche da jashu.
A tako cje i ostati :wink:

DUNDICJ:
Finansijski: najskuplji
Konji: solidni
Instruktori i treneri: Kako kome. uglavnom dobri.
Atmosfera: Kako se ko uklopi, tako cje mu i biti... Ali dosta dobra...
Nash najugledniji klub, na sportskom planu najbolji godinama...
Ko god ode tamo, necje pogreshiti...

Zanimaju me samo tvoje kompetencije da tako komentarises, ocigledno si veliki strucnjak , samo krijes svoj identitet , nespominies u kom si klubu i slicno verovatno da te ljudi nebi saletali i trazili autograme!!! Mislila sam da je ovaj forum namenjen ljubiteljima konja a ne za pljuvanje ostalih klubova...

Zanimaju me samo tvoje kompetencije da tako komentarises, ocigledno si veliki strucnjak , samo krijes svoj identitet , nespominies u kom si klubu i slicno verovatno da te ljudi nebi saletali i trazili autograme!!! Mislila sam da je ovaj forum namenjen ljubiteljima konja a ne za pljuvanje ostalih klubova...

Visnja, ne uzbudjuj se, tip komentarise kako mu padne na pamet i glumi strucnjaka a pretpostavljam da ne ume ni da sedi u sedlu. Jako bih volela da ga vidim na konju...

Pozdravi Zeljka i ne uzbudjuj se mnogo imate najbolji poni show program na svetu!

Pozzzzzzzzz

Ovde skoro svako zna u kom je klubu sep i sta radi.....neverovatno da do sad nisi provalila, vrati se malo na predhodne poruke!!!!!!!! I ne komentarise on i ne pljuje klubove kako mu padne na pamet nego je za razliku od vas stvarno strucnjak i zna!!!!!!!!!

Visnja, ne uzbudjuj se, tip komentarise kako mu padne na pamet i glumi strucnjaka a pretpostavljam da ne ume ni da sedi u sedlu. Jako bih volela da ga vidim na konju...

Pozdravi Zeljka i ne uzbudjuj se mnogo imate najbolji poni show program na svetu!

Pozzzzzzzzz

I ja bih jako volela da ga vidis na konju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pusti Sandra...nek misle da sve znaju najbolje...
A vi ostali kad vas bas toliko zanima obratite paznju na njegov avatar.... i ne glumi strucnjaka nego JESTE STRUCNJAK!

Back