- Poruka
- 2.273
marina kad je tvoja sezona?
Moja...........................Krajem marta-pocetkom aprila!!!Jos duuuuuuuugo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
marina kad je tvoja sezona?
Ljudi, koji vam je ? Zar je toliko pogresno da se zeza ?? Najvise on i prica na ovom forumu.
Ne ... najbolje je da svi cutimo i da forum propadne ......
A tebe stevke niko ne tera da se pojavljujes ovde kad te toliko nervira .....
Reci ti njima
EEEEE, "Jahachki klan"
Pa dechko stvarno ne zna gde udara....
Mada svidja mi se taj naziv
Jahachki klan
BUUUHAAHAA :-P
Hocje neko da se prikljuchi??![]()
slabo, slabo... Ovde odredjena osoba samo ceka da neko nesto napise pa da on to komentarise, a njegova "deca" ga samo slede. Inace ako ne poznajes "jahacki klan" veruj mi brzo ces odustati od dolaska na ovaj forum!!! Jadno ali istinito...
A ti dambozo, decu mi ne diraj! To i nisu deca, to su andjeli(pakla
)
Idi tamo pa hrvatima prodaj svu svoju mudrost i znanje :-P
Kaze stara narodna... Citiram: U tudjega taka pogolema patka :-D
E to je tvoj karakter...
Evo ja se prikljucujem u jahacki klan ... ((ili sam ja vec u njemu??))
![]()
A kako cemo da nazovemo ovaj drugi klan?
Ajde objasnite mi sta to znaci damboze,pa da se smejem i ja!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dajte da pomognemo pridoshlici, da ne zaluta![]()
imam polovne cepsove za tebe,u dobrom su stanju. Kupila sam ih polovne ,ali ih nisam puno koristila. ako hoces,dodji na hip da pogledas. ja cu doci za vikend.pozzCao svima!
Da se na brzaka predstavim; ja sam Mia, imam 21 god, stident sam na filoloskom fakultetu, odsek engleski.
Sto se mog zivota sa konjima tice, ja sam bukvalno odrasla sa konjima i jahala sam od kad znam za sebe. Bila sam clan kluba Milicionar, sportista, takmicila se za njih, a onda sam morala da odem u stranu zemlju... kada sam se vratila bila sam tretirana ko poslednje g.... od njihove strane. Tako da... trenutno, nisam ni u jednom klubu a planiram da se u martu vratim u sedlo.
... Nisam jahala nekih... 4, 5 godina... covece. Malo sam ispala iz forme. Uclanila bih se opet u neki klub ali se ne bih takmicila, nego bih isla kao rekreativac. Da li imate neke predloge?
Takodje, kupila bih polove jahace pantalone i cepsove. Da li znate gde bih mogla da ih kupim i koliko su?
Hvala puno!
Pozz!!!
Pa vidite ... to je rec ....