Jahanje

Bila sam kratko, samo na jednoj trci. Uzas koliko je bilo malo posetilaca, i mogli su malo vise da se potrude s obzirom da je bio prvi dan i otvaranje sezone! Ali bilo je ok i dosta se konja trkalo.

Jedno pitanje za vas takmicare,da li je potrebno da budes clan nekog kluba da bi isao na takmicenje ?
Pitam zato sto imam sve uslove da ga cuvam kod sebe , svi koliko sam video pripoadaju nekom klubu.

Pa uclani se u moj klub,oni su specijalizovani samo za tu disciplinu. :D
Salim se...ne znam da li bas moras da budes uclanjen u neki klub....mozes i ti da registrujes stalu,...nemam pojma kako to ide...raspitacu se.
A sto se tice Endurance-a mislim da je to jedina disciplina u kojoj se ne muce konji (bar ne ocigledno).Nema sibanja,da bi trcao sto brze itd...Kao u galopu npr...

Mozda dodjem i posetim tvoj klub :) ,znam treba i konj da bude registrovan u konjickom savezu da bi se takmicio itd. ima tu dosta sitnica koje moraju da se ispune.Neskodi da se ipak malo raspitas ,hvala unapred ! :)

@Mickey,kako ide registracija? Hoces da otvoris klub? Ja nisam bila jos u klubu,tako da se nisam respitala... :confused: Koliko se dugo bavis jahanjem?

Jeste culi da u Dundicu ima besplatna skola jahanja za malisane? To je super! Nensy,Tati jel znate nesto o tome?

Jos uvek radim na objektu za konje koji bi trebao da bude gotov za par meseci,tada bih trebao i da uzmem konja,mada je to najmanji problem.Videcu jos za klub posto ima drugara koji bi kod mene cuvali konje mislim da cu ga registrovati mozda sledece godine.Tesko je reci koliko se dugo bavim jer jasem od svoje 4 god sa velikim prekidima,ali ceo zivot sam sa konjima ,sada povremeno odem kod prijatelja:).Polako kada stignes ti se raspitaj mada znam i ja sada dosta toga.

Da li je neko bio na derbiju?

E i ja sam izgubila 300 kinti,kladila sam se na Princa Surcinskog,moja mama poludela kad je cula sta radim,ali me je ujka zamolio da se kladim umesto njega posto on nije mogao da ide! Ne mogu da verujem da je pobedio Paragraf,na koga si se ti kladio?

Sanja ta besplatna skola u Dundicu nije samo za klince,vec za sve koji zele da nauce nesto! Samo ti se to ne isplati ako ne nameravas da posle tih 10 besplatnih casova nastavis da jases u tom klubu jer moras da doplatis jos 100 e da bi zavrsila skolu jahanja tj. jos 8 casova...

Cao svima! Tema je odlicna,zao mi je samo sto se ranije nisam prijavila na forum. Isla sam pre dve godine na jahanje u KK Favorit i, kao sto je neko vec ranije istakao, nisu bili narocito profesionalni. Desavalo se da me posalju na hipodrom da sama jasem dva kruga, kao doci ce trener uskoro, i ja tako cekam i cekam po sat i po sama. Nije da je to meni smetalo, ipak je to sat i po slobodnog jahanja, ali ipak bih volela da sam radila nesto novo. Posto sam videla da tu nema napredovanja i da mi drze casove preko volje, samo da bi mi pare uzimali, a nisam se slagala ni sa njihovim ophodjenjem prema konjima a nekad i ljudima, ja sam odustala. Cula sam za besplatno jahanje u KK Aleksa Dundic ali evo sad sam procitala na forumu da to vazi samo za 10 casova, da li je to sigurno?
Pozz:]

Znaci 100% sigurno. Zvala sam ih i ja i moja drugarica,i bili do njih i sve se detaljno raspitali. Mislila sam da idem i ja ali ipak mi je puno da posle dajem svakog meseca 100e

Back