Jahanje

Ukucaj u google.co.yu Tara i izaci ce ti sajt nacionalnog parka Tara. Tu negde sam nasla da se otvorila ergela kod Manastir stanova. I jos negde sam to videla ali ne mogu da se setim gde, secam se da sam u googl-u kucala Jahacke ture ili Konjicke ture i tako sam nasla. Videla sam da na mnogim planinama organizuju takve akcije.

P ato je bas extra...idem da nadjem...a ko znam mozda i odem donde jedan vikend..mada je malo daleko...ja bih pre isla u Zobnaticu ili Karadjordjevo...jel bio neko tamo?

Bila sam danas na treningu i bio je tako savrsen dan. Konj je bio jako mazan i poslusan (sto je jako cudno), trener mi je ispravio neke greske koje sam pravila, divno vreme...
Tako sam happy :D :D :D :D :D
Doduse sada jako tesko hodam, ali :D :D :D :D :D

Steta sto niste bili u PA juce! Bilo je super! Prvo mesto je osvojila devojka iz Alekse Dundica...Nensy i Tati je sigurno znaju.A druga Jelena (opet iz Dundica?).Trece je osvojio Pedja iz KK Kremen.A zanimljivo je da su sva tri mesta osvojili beli konji.
Slike stizu ovih dana...Samo da ih smanjim i upload-ujem.

sanja v:
Steta sto niste bili u PA juce! Bilo je super! Prvo mesto je osvojila devojka iz Alekse Dundica...Nensy i Tati je sigurno znaju.A druga Jelena (opet iz Dundica?).Trece je osvojio Pedja iz KK Kremen.A zanimljivo je da su sva tri mesta osvojili beli konji.
Slike stizu ovih dana...Samo da ih smanjim i upload-ujem.

Ja sam bio.Nazalost stigao sam kada je sve bilo vec gotovo, tacnije kada su se delile medalje, nisam mogao ranije zbog posla...
Ali zato sledeci put...

@Tati :2.mesto je osvojila Menta(valjda)
a prvo:

ali je ovo slika kad su krenili...Mislim da je to 1.mesto...
bila su dva bela konja...ista...pa nisam bas ukapirala koji je koji

@Sandra
Endurance ti je takmicenje o izdrzljivosti konja i jahaca..Tu se ustvari meri puls konja kad se vrati sa staze..Nije bitno ko je prvi stigao na cilj,vec za koliko vremena je konj uspeo da spusti puls. Isto kao i kod coveka...kad trcis-umoris se,srce lupa jako,puls ti je visok...a onda za par minuta ti pada.... i mislim da kod konja ne treba da prelazi 64.

Lepa informacija-za dresurno jahanje...nikada nisam bila na takvom takmicenju..
A sto se tice Endurance-a (sto je bila ova trka u Pancevu) pocetkom juna se odrzava u Mokrinu trka na 40km. A ova u Pa je bila na 24 km.

evo malo od onog
Natural Horsmanship o kome su pricali Jolly i Mirko...A sta kazete zar nije car!
I to sve bez parelija i 150 eura dnevno!

@Sandra
Prvo na krstarici kliknes na "odgovori",na temu na kojoj zelis da postavis sliku.
A uporedo otvoris jos jedan Internet eksplorer i otvoris ovu stranu: http://www.imageshack.us/ . Izaberes sliku sa kompa(tamo gde pise BROWSE) i kliknes na "host it!"
onda ce ti se pojaviti nova strana i selektujes link (koji ce se pojaviti dole) pa kliknes desnim klikom na to selektovano,pa copy.
Onda se vratis na nas forum i kliknes desnim klikom u beli prozor za odgovor pa "paste".I onda na "posaljite odgovor".
cekamo sliku ;)

Back