Jadranska Liga

Mnogo vam bode oci to sto sam ja napisao na "Obavestenja" to o uvredljivim imenima. Pitam se da li bi toliko pominjali da je 8-Mile objavio isto. Inace na ovom forumu postoje 3 i slovima TRI moderatora koji gledaju te iste postove i mogu da obrisu nesto sto se protivi pravilima foruma. Vidim da si u jednini napisao "moderator" i da se "ne pridrzava toga" jasno mislivsi na mene pa cisto da ti pojasnim a i drugima da nije samo Decky_Nis kriv kada navijacima Zvezde nesto ne odgovara niti je kreptoman kriv a nije ni 8-Mile kriv kada nesto ne odgovara Grobarima a ne obrise se.

Što se mene tiče,moj lični sukob sa tvojim "kolegom" datira mnogo godina unazad tako da mi je svejedno ko je to napisao.
Ništa lično nije upereno ka tebi kao partizanovcu ;)

Što se mene tiče,moj lični sukob sa tvojim "kolegom" datira mnogo godina unazad tako da mi je svejedno ko je to napisao.
Ništa lično nije upereno ka tebi kao partizanovcu ;)

Nisam upoznat sa tim o cemu pricas tako da ne mogu da komentarisem. Inace nemam nista ni protiv tebe niti protiv bilo koga na forumu ali ako su mi vec dali da budem moderator onda gledam da se i ponasam u skladu sa tim. A i meni kao i drugim modovima se desi da promakne neka rec koja nekoga moze da uvredi ili jednostavno je procenimo da ne vredja nikoga tako da ako se desi da nekome smeta ima mogucnost da prijavi poruku i ona ce biti obrisana ukoliko se utvrdi da je uvredljive prirode.
Taman posla da mislim da imas nesto protiv mene jer ja i ti ne ulazimo u neke zestoke rasprave vec sve u granicama normale. :bye:

У сенци еворлигашких прописа и фмп-мали буџет препуцавања је остала чињеница да су четри српска клуба у завршници хрватско-словеначке лиге - ДОМИНИРАЈ
:mafijas::mafijas::mafijas:

У сенци еворлигашких прописа и фмп-мали буџет препуцавања је остала чињеница да су четри српска клуба у завршници хрватско-словеначке лиге - ДОМИНИРАЈ
:mafijas::mafijas::mafijas:

PROSTO ne mogu da verujem. Koliko ce jos trajati srpska dominacija na JADRANU. Uz to Srbija i ne izlazi na jadarnsko more. Na pocetku ove godine je izgledalo da gotovo NI JEDAN srpski klub nece biti ni na sredini a kamoli samom vrhu tabele. Zvezda se raspadala, Partizan totalno podmladio, Rdnicki nije uigrao skup sastav, samo je Igokea dobro pocela. Pogledajte sada. PRVA CETIRI MESTA, CETIRI MOZE SE RECI SRPSKA KLUBA.
Da mi je neko rekao da ce jos BAS IGOKEA zavrsiti kao prva, ne bih mu verovao.
Mislimda Igokea NE SME propustiti priliuku da igra EVroligu.
Neka joj Grad Beograd ustupi POVOLJNO Arenu ako treba, imala bi SIGURNO ogroman broj navijaca, mozd ai veci nego u samim Laktasima ili Banja Luci.

PROSTO ne mogu da verujem. Koliko ce jos trajati srpska dominacija na JADRANU. Uz to Srbija i ne izlazi na jadarnsko more. Na pocetku ove godine je izgledalo da gotovo NI JEDAN srpski klub nece biti ni na sredini a kamoli samom vrhu tabele. Zvezda se raspadala, Partizan totalno podmladio, Rdnicki nije uigrao skup sastav, samo je Igokea dobro pocela. Pogledajte sada. PRVA CETIRI MESTA, CETIRI MOZE SE RECI SRPSKA KLUBA.
Da mi je neko rekao da ce jos BAS IGOKEA zavrsiti kao prva, ne bih mu verovao.
Mislimda Igokea NE SME propustiti priliuku da igra EVroligu.
Neka joj Grad Beograd ustupi POVOLJNO Arenu ako treba, imala bi SIGURNO ogroman broj navijaca, mozd ai veci nego u samim Laktasima ili Banja Luci.
Ne znam da li se može igrati u drugoj državi... u svakom slučaju ovo može biti rezervna opcija ako ne dozvole da se igra u RS...

Dokon pop i jarice krsti rodjo, evo ko bi do pre godinu dana rekao da ce delije u solidnom broju da idu da gledaju jedan FMP, sta ih je za njega vezivalo sem toga sto im je vlasnik istog pljuvao i vredjao sve po spisku dok im je klub postojao, a cim se ugasio... transformacija!! :hahaha:

Odakle vam to da bi neko u Bgd išao na utakmice Igokee? Možda se skupi hiljadu pravih ljubitelja košarke, i to pre zbog protivnika nego zbog bosanaca.

Pa isla bi polovina navijaca Partizana sigurn. Uzgred nisam navijac Partizana a jesam bio nekada Zvezde, sada su to samo simpatije ali ne i navijanje. Igokea bi mogla da skupi oko 10 do 12 hiljad aljudi u Areni s obzirom da bi dosli po obicaju i standardni navijaci iz Srpske Foce iz Bjieljine iz Banja Luke a doslo bi i par autobusa iz Laktasa. Ali sada je kasno za to posto ce CZ i Partizan u EL. Mislim da je Prtizan nezasluzeno ponovo u EL a Igokea nezasluzen nece igrati tamo ali dobro. Vise bih voleo kada bi CZ i Radnicki bili u EL nego CZ i Partizan. Dosadilo vise da gledamo samo Partizan tamo a imamo jojs klubova koji su objektivno ove godine bolji od Partizana. CZ,Igokea i Radnicki imaju bolje timove od Partizana ove godine i trebalo je da 2 od ta 3 kluba da idu u EL. Po meni. Ne zato sto mrzim Partizan, NAPROTIV, navijam svesrdo za njega i nvijacu u EL, ali dajte malo da promenimo.

Partizan je u ABA ligi potpuno zasluženo, kao šampion, i po pravilima pre početka sezone u kojima u EL idu prvoplasirani i šampion, i po naknadnim pravilima po kojima u EL idu finalisti.
Igokea jeste nezasluženo ispala iz priče.

U sportu pobeđuju najbolji i tako treba da bude, pa makar jedan bio najbolji 50 godina, a ne da se guraju na silu oni koji ne rade dobro nego eto tako, političari i biračko telo to žele, ili da bi nekome bilo zanimljivije.

Partizan je u ABA ligi potpuno zasluženo, kao šampion, i po pravilima pre početka sezone u kojima u EL idu prvoplasirani i šampion, i po naknadnim pravilima po kojima u EL idu finalisti.
Igokea jeste nezasluženo ispala iz priče.

U sportu pobeđuju najbolji i tako treba da bude, pa makar jedan bio najbolji 50 godina, a ne da se guraju na silu oni koji ne rade dobro nego eto tako, političari i biračko telo to žele, ili da bi nekome bilo zanimljivije.

Ok. Nisam znao bas sva pravila oko toga. Vodio sam se pravilom da ce samo FINALISTI ABA lige u LE a ne SAMION ABA lige, sto je IGOKEA.

Igokea je samo prvoplasirani tim ABA lige, sampion je Partizan!! Utuvite vec jednom da to sto oni ili FMP nisu dobro tempirali formu da bude na vrhuncu kad se osvajaju trofeji, nije problem Partizana, Igokea je na F4 dosla sa skorom 4-4 iz svoje lige a FMP sa 4:3!!!

Није поштено да целе сезоне будеш први и онда у ЕЛ оде тим који је натемпирао форму за финале. Не кажем то због Партизана него пре свега због Игокее.
А Лисац је изјавио да неће бити плеј офа АБА лиге, тако да у будуће треба темпирати четврто место.

Није поштено да целе сезоне будеш први и онда у ЕЛ оде тим који је натемпирао форму за финале. Не кажем то због Партизана него пре свега због Игокее.
А Лисац је изјавио да неће бити плеј офа АБА лиге, тако да у будуће треба темпирати четврто место.

Treba se više prestati sa tom kuknjavom o oštećenoj Igokei, previše je patetike u tome. Ljudi su napravili dobar tim ali nisu ni očekivali da budu u konkurenciji za Evroligu pa nisu ni postavljali pitanja niti su krenuli da ispunjavaju uslove za istu. Onda kad je postalo izvesno da će biti prvi počela su različita tumačenja i njihova kuknjava kako im se rad poništava. Oni jednostavno nisu sazreli da igraju Evroligu organizaciono i čak i da su osvojili F4 vrlo su male šanse da bi ih ULEB prihvatio. Isto važi za Radnički, Evroliga je ozbiljno takmičenje i nije dovoljno samo nakupovati igrače i osvojiti trofej. Veliki grad, velika hala, međunarodni aerodrom, ništa od toga nemaju. Sve ako neće Barsa da leti do Bg pa da se truckaju 150km u busu da bi igrali u hali sa 3000 mesta, ili da spajaju 3 leta da bi nekako stigli do Laktaša.

Evo sad im je prilika da krenu u ispunjavanje uslova pa kad dogodine osvoje ABA niko im neće ništa osporiti, ali ne može preko noći.

......Након доста турбуленција прошле године, сада су све тачке кристално јасне, не остављају никакве недоумице и што је кључно, потпуно су сагласне правилима Евролиге.

Треба издвојити одлуку да првенство при организацији завршног турнира има најбоље пласирана екипа из регуларног дела. Ако она то не искористи, одлуку о домаћину донеће Борд АБА лиге. Такође, до краја године ће бити познати минимални услови да би се организовао фајнал–фор.

Када је у питању пласман у Евролигу, недоумица сигурно више неће бити. Део европске елите биће шампион и финалиста фајнал–фора. Али, под условом да ти клубови испуњавају минималне услове по правилима Евролиге.

Место у квалификацијама избориће трећепласирани тим на основу коначног пласмана, али и за њега важи обавеза да испуни услове.....
.....

Back