Jadranska Liga

svarozic kaze: " Najeli smo se mutagena pa ubijamo sad...:) jedva čekam tekmu sa vama pred punim Pionirom i pravim navijačima.. "

hm, pravim navijacima... onom stokom sto drma kos i pljuje ?

cigani.

" Vujošević je posle poraza od Širokog u 17. kolu ABA lige, istakao da njegovi igrači nisu dovoljno naučili iz dosadašnjeg toka sezone, odnosno grešaka koje su pravili. "

bitno je care samo da si ti bezgresan i na pravom putu.

a u stvarnosti je sve obrnuto. ova ekipa sa 2 pojacanja, kojih bi bez ONIKS-a bilo i sa dobrim trenerom bi kidala. redom.

evo ga i ovde... moracu promenim ovo. ne ide. sledeca skracenica mora bude mnogo laksa. nesto kao... DJUBRE...

" Čovek koji je noćna mora svakog zvezdaša. Samo im negde šapneš : Dule ! , a oni- znoj i ubrzan rad srca.
Sada imaju svojih dva ili tri meseca u 15 godina, nije to malo i ja imam puno razumevanje za sve vrste komentara.
P.S Ako je iko pokazao kako se tempira forma, kako se stvaraju veliki timovi i još veći igrači, to je ovaj čovek, a par poraza više od planiranog- pa šta?
Gube i Lejkersi, gubi i Real, bar smo u dobrom društvu, a na kraju ćemo videti ko prede crnu vunu. Imam strpljenja u višku a trofeje više i ne brojim... "

a sto volim budale. svasta zemlja drzi. treba pogledati samo moderatore i supermoderatore ovde... cast izuzecima.

" Ja ne zelim da verujem u to da su ljudi koji ovde pljuju Duleta, stvarno navijaci Partizana. Ovaj covek je toliko uradio za Partizan, da moze da ne osvoji nista ove i naredne godine i ja mu nista ne bih zamerio. Prosto ne mogu da verujem da treneru koji je proglasen jedne godine za najboljeg trenera EL, neko iz fotelje soli pamet, kao trebao si ovog da ubacis i bla bla bla. Lepo predjite da navijate za neki drugi klub, jer niste dostojni toga da legendu Duleta uzimate u usta '

kreten broj 2. ovome jos i poruka da mi se nasise qrcine.

" Partizanu leze i Barsa i Cska i Pao i sve ekipe koje igraju kosarku. Siroki to nije, Zvezda to nije, i malo ekipa u ABA to jeste. "

:rotf: ni solnok, ni zadar, tek igokea... joj, majko moja.

Poslednja izmena:
Milorad Dodik: Uvijek mi je drago doći u sportski Split (FOTO)

http://www.dalmacijanews.com/Ostali...k-mi-je-drago-doci-u-sportski-Split-FOTO.aspx

1_split_igokea.jpg

Igokea ima sljedeće sedmice meč loptu da donese Srpskoj najveći sportski uspjeh od osnivanja. Nadam se da će uspjeti, svim srcem sam uz njih.

Poslednja izmena:
hrvati su se pacifikovali ( na utakmicama ) dosta. u odnosu na neregularne prve utakmice, sve ove godine su bile u odlicnoj, kosarkaskoj atmosferi.

igokea je vec napravila cudo za sebe i srpsku. 95% su u EL, bilo da budu prvi ili drugi. neverovatno.

daleko sam ja od teorija zavere protiv partizana i manije gonjenja, daleko. ali ovo sto rade egzaltirani novinari zvezdasi, pocinje dosta da mi smeta, pazi ovaj naslov:

" ABA: Zvezda juriša na prvo mesto "

pa koje prvo mesto, kad ako pobedi, olimpijakos ce biti na 2 utakmice zaostatka za igokeom. ako pobedi i igokeu u gostima, ja se nadam da nece i pivo sam stavio na to, ali i ako pobedi, opet ima pobedu manje i zavisi od igokee.

nema sumnje, olimpijakos ima ubedljivo najjaci tim, jesu veliki favoriti za osvajanje lige, ali to nema nikakve veze sa ovakvim maloumnim textovima

Trener Cedevite Aleksandar Petrović rekao je da je Crvena zvezda najbolja ekipa ABA lige. Čestitke Zvezdi. Vidi se da su bolja ekipa čak i od Igokee.

igokea k`o barselona ebote. :D

"Možda čak i od Igokea ali vidjećemo sve narednog vikenda" - tako je rekao. E sad što to mediji spinuju i prave euforiju, ništa čudno za naše novinarstvo.
Inače Zvezda može proći grupu u Evropi i uzeti 1. mjesto u ABA imaju solidan tim, ali mnogo u sveopštoj euforiji previđaju činjenicu da može točak sreće i da se okrene. Igraće u zgusnutom ritmu, a i taj eurokup nije baš neko mjerilo snage. Ako bi izgubili od Igokee bio bi to i veliki psihološki poraz tako da ništa to nije sigurno što se Zvezde tiče. Mada ponavljam, imaju solidan tim za ovdašnje uslove

Poslednja izmena:
"Možda čak i od Igokea ali vidjećemo sve narednog vikenda" - tako je rekao. E sad što to mediji spinuju i prave euforiju, ništa čudno za naše novinarstvo.
Inače Zvezda može proći grupu u Evropi i uzeti 1. mjesto u ABA imaju solidan tim, ali mnogo u sveopštoj euforiji previđaju činjenicu da može točak sreće i da se okrene. Igraće u zgusnutom ritmu, a i taj eurokup nije baš neko mjerilo snage. Ako bi izgubili od Igokee bio bi to i veliki psihološki poraz tako da ništa to nije sigurno što se Zvezde tiče. Mada ponavljam, imaju solidan tim za ovdašnje uslove

Ima da se gulji i gulji do kraja šampionata...samo napaljeni (a nadam se da Zvezda to nije) mogu nakon jednog takvog eventualnog poraza da obore noseve.

Kod vecine navijaca Zvezde nema nikakve euforije..Ima jos 3 meseca da se igra,a raspored nam nije nimalo lak..Ali,naravno,raduje nas to da Zvezda igra zaista dobru kosarku posle dosta godina..

ne verujem. ali sta je to za brata mileta, da napravi jos jednu halu, ovaj put od 10 000 mesta ? cenim jos jedno 10% od plate svima. :mrgreen:

Kapiten Partizana mt:s Vladimir Lučić još ne trenira sa ekipom zbog povrede koju je zaradio u meču sa Cibonom u ABA ligi.

inace, nakon sto se povredio, izvodio je bacanja. onako sav razbijen, promasi prvo, kamera ide na OKINS-a, a ovaj, ne razocarava: majku, sestru, familiju... DJUBRE.

Kod vecine navijaca Zvezde nema nikakve euforije..Ima jos 3 meseca da se igra,a raspored nam nije nimalo lak..Ali,naravno,raduje nas to da Zvezda igra zaista dobru kosarku posle dosta godina..

Kako to mislis posle dosta godina, ova "zvezda" je igrala dobru kosarku vec godinama, osvojili su 2 Jadranske pre 6-7 godina rode, kako to nije dobra kosarka (iako su vezare u istoj ligi)?

Ćapin još jednom MVP kola!

Ovog puta, Aleksandar Ćapin je svojim učinkom, sa indeksom korisnosti 34, dao ključni doprinos veoma važnoj pobedi svog tima nad skopskim MZT-om.

covek razvaljuje kako igra: 25 pojena, od toga 10 u zadnjih 2 minuta, na tvrdo, na odluku i 9 asistencija. razvaljuje, I tell u. dobar bio i varda, odlican bircevic. i mzt dobro igrao, odlicna utakmica uopste.

hahaha, citam komentare na ovu vest; nikad niko, nesrecniji nije bio zbog sportskog uspeha NJEGOVOG tima. 90% komentara o 10%.

Pogrešan zaključak totalno. Mnogi ovdje podržavaju Igokeu iz niza razloga. Jedan od najvećih je da RS ima predstavnika u EL kao najveći klupski uspjeh sporta RS i BiH u istoriji. Zaista velika stvar. U Federaciji takođe sa popriličnim simpatijama gledaju na Igokeu, pogotovo kad polupa Zvezdu i Partizan portali su puni bombastičnih naslova jer će predstavljati BH. A nešto simpatija ima i u Srbiji kod navijača Partizana jer se ide logikom ako ne mogu oni biti ispred najvećeg rivala neka to bude bratski klub.
Dalje Laktaši su jedno od najrazvijenijih i najuređenijih mjesta za život u BH pored BL, SA, i Širokog. A nije bogme ni mala sredina a pogotovo ne selo (oko 40 000 a Krajina ima preko 650 000) i ovaj klub će ih proslaviti, dobili su prelijepu dvoranu. ... I na kraju taj stereotip da nisi tim ako nemaš 10 000 vatrenih navijača samo važi za Srbe zbog centralizacije i podjele na 2 kluba a ostali ni ne treba da postoje. Oni imaju pristojnu posjetu od 2500 - 3500 po meču ... Dalje klub je funkcionisao i osvajao BH ligu i Kup RS i za vrijeme vladavine SDS i Radikala u RS prije 15-ak god. I kakmo sreće da ima još takvih klubova po RS I SRB, to je primjer uspješnog organizovanja i vođenja.

Poslednja izmena:
Ma hebem ti više i don Ronhila i njegove Laktaše, šta je bre taj čo'ek umislio, da je sultan, kome on da zabranjuje navijanje?!

Hebem ti sunce, sala u Bijeljini prokišnjava već 15 godina, a on pravi dvorane po selima u kojima glasaju za njega... do sad sam navijao za seosku ekipu iz Aleksandrovca, ali sad navijam protiv njih, osim kad igraju sa Hrvatima...

Back