" Čovek koji je noćna mora svakog zvezdaša. Samo im negde šapneš : Dule ! , a oni- znoj i ubrzan rad srca.
Sada imaju svojih dva ili tri meseca u 15 godina, nije to malo i ja imam puno razumevanje za sve vrste komentara.
P.S Ako je iko pokazao kako se tempira forma, kako se stvaraju veliki timovi i još veći igrači, to je ovaj čovek, a par poraza više od planiranog- pa šta?
Gube i Lejkersi, gubi i Real, bar smo u dobrom društvu, a na kraju ćemo videti ko prede crnu vunu. Imam strpljenja u višku a trofeje više i ne brojim... "
a sto volim budale. svasta zemlja drzi. treba pogledati samo moderatore i supermoderatore ovde... cast izuzecima.
" Ja ne zelim da verujem u to da su ljudi koji ovde pljuju Duleta, stvarno navijaci Partizana. Ovaj covek je toliko uradio za Partizan, da moze da ne osvoji nista ove i naredne godine i ja mu nista ne bih zamerio. Prosto ne mogu da verujem da treneru koji je proglasen jedne godine za najboljeg trenera EL, neko iz fotelje soli pamet, kao trebao si ovog da ubacis i bla bla bla. Lepo predjite da navijate za neki drugi klub, jer niste dostojni toga da legendu Duleta uzimate u usta '
kreten broj 2. ovome jos i poruka da mi se nasise qrcine.
" Partizanu leze i Barsa i Cska i Pao i sve ekipe koje igraju kosarku. Siroki to nije, Zvezda to nije, i malo ekipa u ABA to jeste. "

ni solnok, ni zadar, tek igokea... joj, majko moja.