Jadranska Liga

Ma hebem ti više i don Ronhila i njegove Laktaše, šta je bre taj čo'ek umislio, da je sultan, kome on da zabranjuje navijanje?!

Hebem ti sunce, sala u Bijeljini prokišnjava već 15 godina, a on pravi dvorane po selima u kojima glasaju za njega... do sad sam navijao za seosku ekipu iz Aleksandrovca, ali sad navijam protiv njih, osim kad igraju sa Hrvatima...

A Janezima? :think:

O cemu ti svarozicu, covek kaze da nece biti dozvoljene ORGANIZOVANE grupe, a onda ti odmah u tekstu pise da Jadranska liga ZABRANjUJE organizovano gostovanje, dakle postupa po pravilima lige, sto nikog ne sprecava da uvuce sal u jaknu i zakopca je da se ne vidi dres, jel moguce da su panterodelije toliko nesnalazljivi, u Pioniru protiv nas bar 500 njih je to izvelo i niko ih nije izbacio!!

U Pionir su upali na intervenciju Ćokija, preko policije, verovatno Vučića i burazera. Oni ne vladaju u RS. :D
U Laktašima neće biti mesta za sve koji bi da gledaju, a ne još za panterodelije. Naših navijača je bilo, ali ipak smo mi kao bratski klub sa Igokeom.

U Pionir su upali na intervenciju Ćokija, preko policije, verovatno Vučića i burazera. Oni ne vladaju u RS. :D
U Laktašima neće biti mesta za sve koji bi da gledaju, a ne još za panterodelije. Naših navijača je bilo, ali ipak smo mi kao bratski klub sa Igokeom.
Hoćemo Vučka i kod nas...

delije, delije 'ajmo svi u glas
*******i Aca navija za nas... :bob:

A to što ste vi, Zvezda, kao velikan, uplivali u klub iz pregrađa sa 2,000 stanovnika i dali mu ime, grb, infrastrukturu da bi vas izbavili? :lol: :P

Nije da me je sramota, samo mi je glupo "bratimiti" se kad svi imaju svoj klub i interes. Dok je Igokea bila slab klub sa moćnikom na čelu, mi smo imali te neke poslovno tehničke saradnje, verovatno samo zbog legalnog načina da Dodik stavi koji dinar u naš klub, sad je glupo da se insistira na nečemu što nije bilo bratstvo nego poslovna saradnja u situaciji gde smo ljuti rivali za malo mesta koje vode u EL.

Teško da će Igokea ugađati Zvezdi i njenim navijačima. Možda da su došli u prijateljsku pa hajde........ I oni koji dođu do karte treba da znaju da su došli zahvaljujući Igokeinom učešću u ABI a da se pita Zvezde pitanje kada bi uopšte došli u RS. Guzali bi vi za BG, a tamo ste kao i uvijek navijači trećeg reda

Inače, navijači Zvezde su u bojkotu ove lige koliko ja znam, otkud sad odjednom pomama za ulaznicama i navijanjem. Gdje ste bili prošlih sezona kad nije išlo.

A vi iz Bijeljine nastavite glasati za SDS, i kuća će vam prokišnjavati. Laktašima vlada Dodik od davnina, zato mogu napraviti i najbolju halu, zato imaju i najviši stepen zaposlenosti, i zato će imati tim u Evroligi

Poslednja izmena:
Imaš neki problem s tim il si samo došao da me podržiš? :lol:

dosao sam da odbranim nase vekovne prijatelje, koje ti bezocno napadas. msm, dokle vise bezrezervna podrska ? hajde da vidimo sta su nam krivi , fini momci i djevojke iz bratske nam dezele...

dolaze na NG, u gucu, exit... a ti tako... samo zato sto su nam neku decu pobili.

deluje kao glupa i preterana fora, ali mi smo tolike pickke od ljudi, da se vredi sa nama sprdati na najgori nacin...

dosao sam da odbranim nase vekovne prijatelje, koje ti bezocno napadas. msm, dokle vise bezrezervna podrska ? hajde da vidimo sta su nam krivi , fini momci i djevojke iz bratske nam dezele...

dolaze na NG, u gucu, exit... a ti tako... samo zato sto su nam neku decu pobili.

deluje kao glupa i preterana fora, ali mi smo tolike pickke od ljudi, da se vredi sa nama sprdati na najgori nacin...

A i mi možemo jedino kroz roljanje i kurvanje da nađemo s nekim zajednički jezik...

Cestitke Igokei...
Ovaj tim je sastavljen od iskusnih, prosecnih igraca, ali su jako kompaktni, dobri prangijasi, igraju sjajnu odbranu i trce strasne kontre...
Zvezda vise deluje kao skup individualaca, koji zavisi od toga da li ce nekog da prosere...

Zasluzena pobeda Lemijevih izabranika...:ok:

Cestitke Igokei...
Ovaj tim je sastavljen od iskusnih, prosecnih igraca, ali su jako kompaktni, dobri prangijasi, igraju sjajnu odbranu i trce strasne kontre...
Zvezda vise deluje kao skup individualaca, koji zavisi od toga da li ce nekog da prosere...

Zasluzena pobeda Lemijevih izabranika...:ok:

I jedva čekam evroligu u Lijevču polju... pretpostavljam da će Lemi dovesti nekog igrača iz NBA lige i Moniku Beluči kao čilidersicu naravno... ne vjerujem da je to problem, samo skreše još 10% od plate ovim neradnicima iz javnog sektora, svejedno samo fejbuče po kancelarijama i igraju igrice...

Back