Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.341
ok, može lock
мука ти а?
Очврсни .
Нећеш ваљда целог живота да живиш као плачипизда.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok, može lock
gde su nestali ljudskost i empatija?
мука ти а?
Очврсни .
Нећеш ваљда целог живота да живиш као плачипизда.
oću izgleda
za neke stvari mukami će bude zauvekoptimizam i pokušaj veštačkog stvaranja osećaja pozitive nikako nisu ista stvar. ono prvo ima veze s nadom a ovo drugo s negiranjem stvarnosti, kako spoljašnje tako i unutrašnje.
optimizam i pokušaj veštačkog stvaranja osećaja pozitive nikako nisu ista stvar. ono prvo ima veze s nadom a ovo drugo s negiranjem stvarnosti, kako spoljašnje tako i unutrašnje.
uvodni post dokazuje da toga nema...barem ne ovde...
razmaženost, egoizam, bezobrazluk
gde su nestali ljudskost i empatija?
ne, ima je ukoliko je jadna ja mod kod neodlucnosti prilikom kupovine necega, a nema je kada su u pitanju bolesti, glad i sl...uzas
oću izgleda
za neke stvari mukami će bude zauvek
Mislis da su nestali?
Slazem se.
Samo,posto sam se osetila prozvanom,htedoh da pitam,kako znas sta je u pitanju?
ne kontamo se![]()
контам те ја одлично,али ти себе не конташ.

tako što kad se nadaš možeš biti tužna a veštačka pozitiva to isključuje. razumeš, čim te vidim da si hepi a znam da si tužna onda tu nešto nije u redu. to nije normalno
nju ejdž budalaština koju sam pomenuo se odnosi upravo na saniranje simptoma. to ljudi vole. zato se i opijaju, rokaju lekovima, idiotskim filozofijama življenja itd. kad si tužna budi tužna, kad ti se kuka, kukaj. samo nemoj čičku jer će otvoriti temu o tebi na forumu
ok, ako ti tako kažeš

tako što kad se nadaš možeš biti tužna a veštačka pozitiva to isključuje. razumeš, čim te vidim da si hepi a znam da si tužna onda tu nešto nije u redu. to nije normalno
nju ejdž budalaština koju sam pomenuo se odnosi upravo na saniranje simptoma. to ljudi vole. zato se i opijaju, rokaju lekovima, idiotskim filozofijama življenja itd. kad si tužna budi tužna, kad ti se kuka, kukaj. samo nemoj čičku jer će otvoriti temu o tebi na forumu
Aha. Ali,to onda nikako ne moze da se odnosi na mene konkretno.
Zato sto,kad sam tuzna ja placem ko kisa,nekad i danima...pa me prodje i teram dalje. Nikakvi lekovi, nju ejdz zivotne filozofije,horoskopi,lajf koucovi i slicna sra.nja kod mene ne pale.
Na kraju krajeva,ne mozes biti tuzan doveka,zar ne?
Теndenciozan si.
Vrati se na njen tekst i videces da se ispoveda; da priznaje da je i sama bila takva.
da prostiš, ali pisanje ti je nekonzistentno. ne znam šta bih ti odgovorio
- - - - - - - - - -
znam, to ono kad joj muž pojeo jabuku

DA prostis nije.
Sve je vrlo jasno...nemam jadna ja mod,al imam situacije kad sam tuzna,isplacem se i prodje me.
A cicak je postavljanjem teme htela da nas pita nesto sasvim drugo,samo sto vi od toga KO je postavio temu,ne vidite sustinu..STA je htela da nas pita![]()