Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Ti si se smuvala sa njim pre nego što mu nije funkcionisao brak![]()
Ne, posle.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da odgovorim na temu...jaka erekcija je preduslov da uopšte bude sexa, a koliko će biti dug zavisi od dosta faktora...vežbanjem i praxom se to dosta može produžiti...a naravno mogu ispasti i nrepdviđene situacije pa da sex traje samo 2 minuta na primer vam upadne njena keva u sobu ili slično![]()
Da odgovorim na temu...jaka erekcija je preduslov da uopšte bude sexa, a koliko će biti dug zavisi od dosta faktora...vežbanjem i praxom se to dosta može produžiti...a naravno mogu ispasti i nrepdviđene situacije pa da sex traje samo 2 minuta na primer vam upadne njena keva u sobu ili slično![]()
Gledaj mamu biraj ćerku.....
hahah...Gledaj mamu biraj ćerku.....
Nije se razveo zbog mene, vec zato sto mu nije funkcionisao brak, a ja sam se slucajno smuvala sa njim. On mi je oduvek bio simpatican.
Ma zabole te,nastavi![]()
To rade veoma nemoralne devojke, a ja to nisam.
Sta da se kontrolise?da ga ne gura u nebulozne tripushe?dobra erekcija je jako vazna,mislim ono poludignut,cemu to vodi?.ako zna da se kontrolise,sve bude extra.....![]()
A, što si raskinula sa njim? Moglo si da mu piriš u falus i da ejakulira za minut i svi zadovoljni![]()