realistic
Aktivan član
- Poruka
- 1.108
To ide sa godinama, sukobi i neslaganja se vremenom povecavaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bogme, ja se danas socijalizovao sa lokalcima par sati, nebo i zemlja, i kada pomislim da su skoro svi u tom nekom fazonu, tj. mentalitetu ovde, ne cudim se sto sam autsajder.
Samo niko od takvih nije opasan sam, jer takvi su ljudi slabi, ne smeju u lice da ti se rugaju, podsmevaju jer si ovakav ili onakav, vec su svi dobri, jos ako im treba nesto, kao da si rod rodjeni.
U coporu nekom, skroz druga prica.
Е пијте пиво испред локалне продавнице са њима. Социјализација левел Про.![]()
taj mentalitet copora je tipican za homo-balkanikuse I cig.. (pardon rome)
Taj ritual zblizavanja je samo za uzi krug prijatelja. Obicno takve i vidim da bleje ispred prodavnice, njih 10-ak, pa tako dobacuju ljudima kada prolaze i sl. Mentalitet copora.![]()
Шта би да си женско..Добацују испред продавнице; са грађевине; ако се чопоративно возе у комбију на посао па трубе; из кафића/кладионице... Жалосно.
Mašiš temu, namerno ili nedostatak pameti....uzgred muško dobacivanje na ulici nekada zna da bude ne prijatno, ali i da hrani ženski ego.....poređenje srži teme sa muškim dobacivanjem "niđe veze"....ovim tvojim postom si želela da ukažeš forumu da si "riiiiba do bola"......e to je žalosno....idi na fejs...
Mašiš temu, namerno ili nedostatak pameti....uzgred muško dobacivanje na ulici nekada zna da bude ne prijatno, ali i da hrani ženski ego.....poređenje srži teme sa muškim dobacivanjem "niđe veze"....ovim tvojim postom si želela da ukažeš forumu da si "riiiiba do bola"......e to je žalosno....idi na fejs...