Ja vozim Audi A6

Ja sam igracica. Za to ljudi placaju. Za razliku od tebe, koji sem sacmare u zivotu nisi nista video, ja imam ljudima sta i da kazem i pokazem. I samo da ti kazem, ja kad bih uzela sacmaru, ti bi mogao da pobegnes kilometar od mene - ja te ne bih promasila. ;)

kakvih 500 evra za igranje??? 20 ojra je igranje..za tebe je sacmara samo sta da ti kazem ili lepo da ti zabetoniramo nogice i bacimo u Dunav..za sta 500 evra? :hahaha: pa vrhunska ribulja je 150 evra,licno isporobao usluge van grane,more motiku tebi u ruke! ne bi ti dobila ni 5 ojra od mene a za to 500 evra kad bi mi rekla u lice zalepio bi ti takvu samarcinu sa ovom mojom rucerdom da bi odmah isla da okopavas njivu u svoje selo i pitala bi dal ima jos! :rtfm: :mrgreen:

kakvih 500 evra za igranje??? 20 ojra je igranje..za tebe je sacmara samo sta da ti kazem ili lepo da ti zabetoniramo nogice i bacimo u Dunav..za sta 500 evra? :hahaha: pa vrhunska ribulja je 150 evra,licno isporobao usluge van grane,more motiku tebi u ruke! ne bi ti dobila ni 5 ojra od mene a za to 500 evra kad bi mi rekla u lice zalepio bi ti takvu samarcinu sa ovom mojom rucerdom da bi odmah isla da okopavas njivu u svoje selo i pitala bi dal ima jos! :rtfm: :mrgreen:

Toliko naplacujem. Jos sam i smanjila cenu zbog krize. Pa, ko voli nek' izvoli!

Namerno sam stavila ovu temu pod ovim naslovom, posto mi se vrzma jedna misao vec mesecima u glavi. Jedan tip me je muvao. I sada, naravno, ja sam se tu malo neckala, pa htela, pa ovo-pa ono, da ne pomisli da sma laka zenska. Medjutim, ja se nisam odmah sa njim smuvala. I sutradan se cujemo i posle gluposti kako sam, kako dobro izgledam, on odjednom pljusne: "Ja vozim Audi A6." Ja sam njemu rekla: "Pa, dobro." Iskreno, nije u pitanju Audi ili slicno, ali meni ta informacija nista nije znacila, jer mi se on negde i svideo. Iako stvarno volim kada neko ima dobra kola, to nije presudno, ali mi nije bilo jasno i dalje mi nije jasno, da li je neko pao na to. Da li je ta recenica dovoljna da nekog obori s nogu? Sta ta osoba misli o sebi? Sta misli o meni?
u današnje vreme kod današnjih devojaka nažalost prioriteti su materijalne prirode, 90te su učinile da kojekakvi žestoki momci bez puno mozga voze dobre automobile...po mom mišljenju to se ni do danas nije mnogo promenilo, osim što su preodenuli ruho pa su sad uspešni privrednici...dakle očigledno je na osnovu nečega pomislio da si riba koja se loži na automobile, a svi znamo da je dobar auto ogledalo moći, pokazatelj da se ima kinta...pitam se što li je on to tako procenio :per:

a inače dok sam odgovarao zamislio sam da si ti zaista žensko

Namerno sam stavila ovu temu pod ovim naslovom, posto mi se vrzma jedna misao vec mesecima u glavi. Jedan tip me je muvao. I sada, naravno, ja sam se tu malo neckala, pa htela, pa ovo-pa ono, da ne pomisli da sma laka zenska. Medjutim, ja se nisam odmah sa njim smuvala. I sutradan se cujemo i posle gluposti kako sam, kako dobro izgledam, on odjednom pljusne: "Ja vozim Audi A6." Ja sam njemu rekla: "Pa, dobro." Iskreno, nije u pitanju Audi ili slicno, ali meni ta informacija nista nije znacila, jer mi se on negde i svideo. Iako stvarno volim kada neko ima dobra kola, to nije presudno, ali mi nije bilo jasno i dalje mi nije jasno, da li je neko pao na to. Da li je ta recenica dovoljna da nekog obori s nogu? Sta ta osoba misli o sebi? Sta misli o meni?

Izađite na piće, sve se da proveriti! :ok:

zasto lazes..ja sam letos na letovanju platio 20 evra vrhunskoj ribi za igranje? :lol:
Znaš šefe,ima klubova i klubova...Ispred jednih parkirani puntići,renovčići i pokoji audi,a ispred drugih ništa! Drugi imaju garažu u koje
onaj s ulaza otera krajslere,bentlije ,majbahe i sl...I naravno da su te garaže stručno čuvane da ne bi neko nešto nakačio na kola...
E da...Kod nas u NS ako hočeš da ti igra u krilu spremi 50 jevrića,a za 10 imaš na Kaćkoj petlji ša oš...Može i u audiju...:mrgreen:
(Ne dam ja Vrelu cicu za siću-otvori se pa da vidimo!:per:)

Back