Ja te prosim a ti nećeš da pođeš za me....

Pitanje za sve......da vas partner zaprosi a vi baš i niste spremi na brak, kako biste mu objasnili da to ne želite?z:hm:

Posto bi bili duze u vezi i spomenuli nekad to, mislim da bi izvukla iz konteksta da ne zelim.

Ako, ako ne izvuce, onda bih joj rekao: "Jaoooo, tozla si stvarno, missim, cenim to sto si mene odabrala, ali...ma, znas....ne znam kako da ti kazem........ja volim drugoG" :dash:

prvo mislim da nikada ne bih ni dosla u situaciju da me partner iznenada zaprosi a da pre toga o tome nismo pricali...prosto sam takva i sa takvim sam ljudima u okruzenju...prica se o svemu pa i o tome...tako da nemam pojma tesko mi je da zamislim tu situaciju da me on zaprosi a da nismo o tome pricali pre toga i da on ne zna da li sam ja spremna ili ne....
a hebi ga aj da se igramo sbbkbb nek bude - nekako bih mu objasnila da ga volim i sve sto ide u paketu i dalje stoji ali da je brak korak koji trazi nivo zrelosti, ozbiljnosti i spremnosti za koji ja mislim da nisam spremna i da bi se to bzo pokazlo i da bi nam donelo samo probleme...bla bla...ebem li ga sad si me naterala da igram ulogu...
zaebane su ove teme sbbkbb nikad ne znas

prvo mislim da nikada ne bih ni dosla u situaciju da me partner iznenada zaprosi a da pre toga o tome nismo pricali...prosto sam takva i sa takvim sam ljudima u okruzenju...prica se o svemu pa i o tome...tako da nemam pojma tesko mi je da zamislim tu situaciju da me on zaprosi a da nismo o tome pricali pre toga i da on ne zna da li sam ja spremna ili ne....
a hebi ga aj da se igramo sbbkbb nek bude - nekako bih mu objasnila da ga volim i sve sto ide u paketu i dalje stoji ali da je brak korak koji trazi nivo zrelosti, ozbiljnosti i spremnosti za koji ja mislim da nisam spremna i da bi se to bzo pokazlo i da bi nam donelo samo probleme...bla bla...ebem li ga sad si me naterala da igram ulogu...
zaebane su ove teme sbbkbb nikad ne znas

metlo missim mojne..udala bi se odma'...:ok: dokle god ima dobar "miraz":per:

Poslednja izmena:
Posto bi bili duze u vezi i spomenuli nekad to, mislim da bi izvukla iz konteksta da ne zelim.

Ako, ako ne izvuce, onda bih joj rekao: "Jaoooo, tozla si stvarno, missim, cenim to sto si mene odabrala, ali...ma, znas....ne znam kako da ti kazem........ja volim drugoG" :dash:

Hm....pazi ovamo...ti nećeš da raskineš sa njom, ti je voliš ali nisi spreman da uđeš u brak....a sa tim izgovorom zacelo nećeš ostati sa njom z:hm:

Pitanje za sve......da vas partner zaprosi a vi baš i niste spremi na brak, kako biste mu objasnili da to ne želite?z:hm:

Slušaj, dušo, ja bih rado, ali imam jedan maaalecki problemčić - znaš, ja sam slučajno već u braku... ne, nije to ništa specijalno, samo mala formalnost, ne bi ja to nego znaš kakva je ovde birokratija, mora sve da bude na papiru...

Hm....pazi ovamo...ti nećeš da raskineš sa njom, ti je voliš ali nisi spreman da uđeš u brak....a sa tim izgovorom zacelo nećeš ostati sa njom z:hm:

Aham.

Mislim da bez okolisanja, kratko i jasno moze da se to odlozi. Da joj kaze da je voli, ali jednostavno nije spreman za brak. Da nece da je napusti, da je i on planirao to, da ostane s njom do kraja, ali jednostavno nije spreman za to sada.
I posle toga obavezno da uradi nesto povodom dokazivanja da je stvarno voli. Ne znam, vecera, neko iznenadjenje...zavisi od kreativnosti, a nisam bas motivisan, posto sam medju samima, da bih ti precizirao sta i kako.

prvo mislim da nikada ne bih ni dosla u situaciju da me iznenada zaprosi a da pre toga o tome nismo pricali...prosto sam takva i sa takvim sam ljudima u okruzenju...prica se o svemu pa i o tome...tako da nemam pojma tesko mi je da zamislim tu situaciju da me on zaprosi a da nismo o tome pricali pre toga i da on ne zna da li sam ja spremna ili ne...

Metlo,na kolenima trazim tvoju ruku i molim te da podjes za me...:smrcka:

Back