dežurno zvocalo
Elita
- Poruka
- 22.606
Pitanje za sve......da vas partner zaprosi a vi baš i niste spremi na brak, kako biste mu objasnili da to ne želite?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitanje za sve......da vas partner zaprosi a vi baš i niste spremi na brak, kako biste mu objasnili da to ne želite?![]()
Posto bi bili duze u vezi i spomenuli nekad to, mislim da bi izvukla iz konteksta da ne zelim.
Ako, ako ne izvuce, onda bih joj rekao: "Jaoooo, tozla si stvarno, missim, cenim to sto si mene odabrala, ali...ma, znas....ne znam kako da ti kazem........ja volim drugoG"![]()
prvo mislim da nikada ne bih ni dosla u situaciju da me partner iznenada zaprosi a da pre toga o tome nismo pricali...prosto sam takva i sa takvim sam ljudima u okruzenju...prica se o svemu pa i o tome...tako da nemam pojma tesko mi je da zamislim tu situaciju da me on zaprosi a da nismo o tome pricali pre toga i da on ne zna da li sam ja spremna ili ne....
a hebi ga aj da se igramo sbbkbb nek bude - nekako bih mu objasnila da ga volim i sve sto ide u paketu i dalje stoji ali da je brak korak koji trazi nivo zrelosti, ozbiljnosti i spremnosti za koji ja mislim da nisam spremna i da bi se to bzo pokazlo i da bi nam donelo samo probleme...bla bla...ebem li ga sad si me naterala da igram ulogu...
zaebane su ove teme sbbkbb nikad ne znas
ma samo da ima sto vise plastike i na sve pristajemmetlo missim mojne..udala bi se odama'...dokle god ima dobar "miraz"
![]()
cuti, to je dobar izgovor. Seti se toga kad zagusti![]()
ma samo da ima sto vise plastike i na sve pristajem
Hehehehehe...ma sta ce ti plastika,missim kes rulZ...
el vis sta ti coek kaze, ticu tu i zapisuj![]()
Posto bi bili duze u vezi i spomenuli nekad to, mislim da bi izvukla iz konteksta da ne zelim.
Ako, ako ne izvuce, onda bih joj rekao: "Jaoooo, tozla si stvarno, missim, cenim to sto si mene odabrala, ali...ma, znas....ne znam kako da ti kazem........ja volim drugoG"![]()
Pitanje za sve......da vas partner zaprosi a vi baš i niste spremi na brak, kako biste mu objasnili da to ne želite?![]()
Hm....pazi ovamo...ti nećeš da raskineš sa njom, ti je voliš ali nisi spreman da uđeš u brak....a sa tim izgovorom zacelo nećeš ostati sa njom![]()
Tacno to sam i uradila pre mnogo godina.Rekla sam da nisam spremna za brak ali da zelim da nastavimo vezu.Ostavio me.
prvo mislim da nikada ne bih ni dosla u situaciju da me iznenada zaprosi a da pre toga o tome nismo pricali...prosto sam takva i sa takvim sam ljudima u okruzenju...prica se o svemu pa i o tome...tako da nemam pojma tesko mi je da zamislim tu situaciju da me on zaprosi a da nismo o tome pricali pre toga i da on ne zna da li sam ja spremna ili ne...
ti najbolje znas![]()
Ma jok,dobro si rekao ali mi bilo zao da priznam sama sebi
dobro ti kaze metal..stara je to lisica..zna ta radnju..
![]()
Metlo,na kolenima trazim tvoju ruku i molim te da podjes za me...![]()
o fala...sad cu i ja da imam pricu kako sam fatalna zemska prose me na sve strane a ja samo odbijam...samo da vas skupim dovoljno...ajmo ajmo
![]()