Ja sam narkoman .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

DavidB92

Primećen član
Banovan
Poruka
791
Narkoman sam i na "delimicnom" sam skidanju sa onog najgoreg. 3,4 godine se radim i u poslednje vreme mnogo sam imao opcija EKSKLUZIVNIH da se skinem. Pod tim mislim da ljudi oko mene su spremni da plate i do 5 soma eura i preko za moje lecenje.Ali u zadnjih metar dana sam se skidao na suvo po 10 dana i na kraju pobegnem i vratin se na staro! Krivo mi je sti povredjujem ljude oko sebe koji se toliko cimaju oko mene i podrzavaju me da prestanem s tim sr***m i ja nikako da se odlucimm... Ne znam.... valjda cu ovih dana odlucno daa lupim rukom o sto i kazemm da NE IDE VISE I DA NIKUDA ME NE VODI OVO. Previse mlad,a previse pametan da budem u tom svetu.

Narkoman sam i na "delimicnom" sam skidanju sa onog najgoreg. 3,4 godine se radim i u poslednje vreme mnogo sam imao opcija EKSKLUZIVNIH da se skinem. Pod tim mislim da ljudi oko mene su spremni da plate i do 5 soma eura i preko za moje lecenje.Ali u zadnjih metar dana sam se skidao na suvo po 10 dana i na kraju pobegnem i vratin se na staro! Krivo mi je sti povredjujem ljude oko sebe koji se toliko cimaju oko mene i podrzavaju me da prestanem s tim sr***m i ja nikako da se odlucimm... Ne znam.... valjda cu ovih dana odlucno daa lupim rukom o sto i kazemm da NE IDE VISE I DA NIKUDA ME NE VODI OVO. Previse mlad,a previse pametan da budem u tom svetu.
Ako. Gudra je do jaja, svako ko kaže suprotno laže.

ne tebre mojne mora i mi dileri od neceg zivimo,imamo i mi dusu

Шта ће ти то, синко? Остави се тих супстанци. Нађи девојку, запосли се...

Podržavam, tj slažem se
Znam da je lako reći,,,
ISto tako, Davide, primetila sam tvoje teme,koje povremeno otvaraš
Ako se šališ - ne razumem
Ako imaš neku misiju - ok, onda bi bilo dobro da neko odavde uputi na neki link ili sličnu temu gde bi ljudi koji zaista imaju ovakav problem mogli da pročitaju slična iskustva ili stručne savete,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back