Ja sada idem kuci

a, vi razmislite o tome sta niste probali, a imali ste zelju, fantaziju, il` bar na sekund pomislili kako bi bilo ql.. Bili strejt ili ne... Videli na TV-u, razmatrali mogucnosti, razmisljali da l` ste normalni ako to uradite.. Al` pitanje je, sta vas je iscimalo bar na sekund a da nije bas opste prihvacena i svakodnevna aktivnost? Ne mora da bude gadno, incestno i to... Nego, pomislili, niste uradili, i niste sigurni da li to zaista zelite ili ne...ili ste zeleli u tom trenutku.

ja ne smem o tome :sad2:

a, vi razmislite o tome sta niste probali, a imali ste zelju, fantaziju, il` bar na sekund pomislili kako bi bilo ql.. Bili strejt ili ne... Videli na TV-u, razmatrali mogucnosti, razmisljali da l` ste normalni ako to uradite.. Al` pitanje je, sta vas je iscimalo bar na sekund a da nije bas opste prihvacena i svakodnevna aktivnost? Ne mora da bude gadno, incestno i to... Nego, pomislili, niste uradili, i niste sigurni da li to zaista zelite ili ne...ili ste zeleli u tom trenutku.

i spravarenje je uvek prikladnije zorom, na suvo

Pa evo: ja bi volio da bar jednom u zivotu se slikam da se ne zna jesam li pribijen uza zid ili uza pod, mada bi se po borduri reklo da nije pod, semako pregradjuje 2 prostorije. Da obucem carape, ili ne, da se to ne zna, haljinu boje koze, pa da onda to sve obradim u fotosop da SVE bude u nijansi nekoj izmedju haljine i carapa ili nogu (to da bude kao mala tajna) i onda pored da stavim tasnicu na neki detalj. Tako nesto kao na vasoj avatari draga gospod'. I da obaveazno budem okrenut dupetom, da se vidi da imam dobro dupe, jer ako se okrenem ovako dje mi je ***** onda se ne vidi imam li dobro dupe, a ako muskarac ima dobro dupe to zene prvo gledaju.

Poslednja izmena:

Back