Ja Rak...on Vaga...

Rak je najcudljiviji znak , koliko god se trudio neces znati kako u potpunosti funkcionise jer zapravo ni mi rakovi ne znamo kako funkcionisemo. A vage......... uuuh one su nazaost bar iz mog iskustva veeoma koristoljubive i nepouzdane... spojem ova dva znaka dobija se kardinalna greska

Rak je najcudljiviji znak , koliko god se trudio neces znati kako u potpunosti funkcionise jer zapravo ni mi rakovi ne znamo kako funkcionisemo. A vage......... uuuh one su nazaost bar iz mog iskustva veeoma koristoljubive i nepouzdane... spojem ova dva znaka dobija se kardinalna greska

Rak jeste najcudljivi od svih...menja raspolozenja cesto ni sam ne zna zasto...:) A vage kao sto sam rekla prijatelji samo takvi...a u ljubavi izgleda da nisam imala tu srecu sa njima:)

Sto se tice uspesnosti veza,po znacima zodijaka,samo sledece kombinacije,imaju zagarantovanu dugovecnost veze:Rak-Devica, Skorpija-Jarac,Lav-devica
Vodolija-Ovan,Ribe-Strelac,Bik-Ovan. Ovi znaci,ako se upare,sreca ce ih pratiti u skladnim odnosima. Sve ostale kombinacije,koje ovde nisam nabrojao,pod
velikim su znakom pitanja,i ne bih preporucio,da te veze prave!!!

i ja sam ista kombinacija kao i ti,premda me tasovi ne okruzuju,ne znam meni ne odgovaraju nemam ni prijatelje tog znaka,jednoj sam se dopadao ali je bilo luk i voda,brzo se zavrsilo,zene tog zodijaka su uglavnom fine spoljasnjosti.to je neki sasvim drugi svet,nista zajednicko,ne razumem ih i to je to.Verovatno nisu losi,ali jednostavno nemre ic,Od tih vazdusastih najbolje se slazem s blizancima,dal zato sto delimo isti mesec,pa i sa vodolijama,imao sam bas dobre prijatelje,ali sa vagama nikako,kao ni sa strelcevima. Ali opet to je neko moje iskustvo..nista nije pravilo i ne mora da znaci,ali u 80 posto slucajeva je tako.

Back