Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 49.488
Sve kosta, a narocito ako se nagaze pogresna pravila ili pogresni ljudi.
Sto je relativno lako kada ne pazis gde hodas.
Sto je relativno lako kada ne pazis gde hodas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne sada ne.Mator sam.Ne.Davno ranije.a jese junačiš i po panduraciji za dokumenta?
ovde mnogi greseRadio sam šta sam hteo, a kada sam se dovoljno izudarao počeo sam da radim ono što je dobro za mene.
Strofe su solidne, ali ima i tu greški.. Ali gde je rima, ili je ovo freestyle rap bez rimovanja/neka nova grana..I to me skupo kosta.
Ne mogu drugacije.
Nikad nisam ni mogao.
Suzdrzavao bih se ja.A onda sve kulminira.
Dali je to problem?
Svakako da jeste.Ali to je deo moje licnosti.
Bez toga.To jednostavno nisam ja.
Tolerancija je direktno proporcionalna sa slaboscu.
A ja mogu biti bilo sta samo ne slab.
A vi?
A ti?
Ja se ne slažem. Mislim da je potpuno suprotno. Da je netolerancija u direktnoj korelaciji sa slabošću. Obrazložiću.I to me skupo kosta.
Ne mogu drugacije.
Nikad nisam ni mogao.
Suzdrzavao bih se ja.A onda sve kulminira.
Dali je to problem?
Svakako da jeste.Ali to je deo moje licnosti.
Bez toga.To jednostavno nisam ja.
Tolerancija je direktno proporcionalna sa slaboscu.
A ja mogu biti bilo sta samo ne slab.
A vi?
A ti?
Sakrivanje prosečnih i slabih iza kolektiva,zajednice i osuđivanje jakih kroz etiketiranje.Ja se ne slažem. Mislim da je potpuno suprotno. Da je netolerancija u direktnoj korelaciji sa slabošću. Obrazložiću.
Prvi znak zrelosti je sposobnost da kontrolišemo naše potrebe i impulse. Zato je pedocentrizam predominantan kod dece, a egocentrizam kod odraslih ljudi koji nisu zreli. Potreban je zreo, izgrađen karakter da bi razumeli druge, da bi uspešno funkcionisali u sferi dogovaranja, i umeli da se odreknemo nečega kako bi pravili kompromise. Biti sposoban da pregovaraš, da pronalaziš rešenja koja su u zajedničkom interesu, da funkcionišeš u zajednici... za to je potrebna snaga, i potreban je karakter.
Tako da, ne, "ja radim šta ja hoću, i ne zanima me kako će to da utiče ne druge" nije znak snage. To je znak da si nezreli seronja.
I sam si svestan da je to problem. I to nije deo tvoje ličnosti, to je osobina tvoja ličnosti jer tvoja ličnost još uvek nije izgrađena.
Bilo bi dobro da sazriš, i da ne tražiš opravdanje za svoje drkadžijsko ponašanje prikazujući ga kao neku snagu.
Tužna istina je da određan procenat odraslih ljudi nikada ne sazri. Da li ćeš biti jedan od njih, ostaje da vidimo.
Ne radi se o konformizmu, i o tome da treba da uradiš ili kažeš bilo šta ako na to kolektiv gleda blagonaklono.Sakrivanje prosečnih i slabih iza kolektiva,zajednice i osuđivanje jakih kroz etiketiranje.
Bezbroj puta viđeno.
saši blejzerSad mogu i da umrem....
Tako mi je bilo važno da sašijem kaput sebi da.... ne znam šta ide posle toga.
Zaista... šta sad?!
Well...
novi materijali, novi modeli, novo sve....
Idemo dalje!
Ti sigurno vozis BMWI da.
Vazna napomena.
Ovde na ovoj temi mozete da radite sta vi hocete.
Kad vam je tesko.Dodjite i uradite sta zelite.
Kada ste tuzni.Zivcani.Depresivni.Kad hocete da se qrcite.Bilo sta.
Uradite to ovde ako ne mozete ili ne smete u stvarnosti.
Ja to radim u stvarnosti.Skup je to "sport".