kad vam dosadi da vodite dvolicni zivot u smislu dolaska kuci i glumljenja domacice a van kuce transformacija u femme fatale kako to odlucujute i kad da presecete i postanete ili jedno ili drugo i kraj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cave man,te igre uloga praktikuju deca od 3 do 6 godina pa prerastu.Ili opisujes neku psihicki nesredjenu osobu.
A sta tacno ta osoba krije.opisujem da. dodje kuci kao spremi rucak i uspava dete a onda u zivot
a kad prestane da se krije sto kaze mitar il se u jagnje preobrati ili ode uqurac
A sta tacno ta osoba krije.
A sta je za tebe razvratnica a sta domacicapa od jedne strane status domacice a od druge razvratnice
ja sam domaćica![]()
kad vam dosadi da vodite dvolicni zivot u smislu dolaska kuci i glumljenja domacice a van kuce transformacija u femme fatale kako to odlucujute i kad da presecete i postanete ili jedno ili drugo i kraj
Niti sam super-domaćica, ni fatalna žena, nego radim, onda dođem kući, sprčkam nešto za klopu, posle obučem nešto crno, natakarim se na štiklei odem na koncert., recimo. To je sve jedna osoba, ne mogu da se posvetim samo fatalnosti, ne zarađujem dovoljno da platim nekome da odradi domaćinstvo...
Ali ako bi moralo da se bira, izabrala bih fatalnu ženu... mnogo mi više leži da pijem viski, pušim, i zezam muškarce, nego da obavljam mučne kućnie poslove
![]()
Srecna Nova godinajedva cekam ponoc![]()
pa od jedne strane status domacice a od druge razvratnice
a ta dvojica?
A šta da radi jadna ako nema ebača kod kuće ?
nek je on i rani jbga
Ja sam lik iz crtaca sta ja znama vi niste
- - - - - - - - - -
a ako se sama hrani![]()
jedva cekam ponoc![]()
Niti sam super-domaćica, ni fatalna žena, nego radim, onda dođem kući, sprčkam nešto za klopu, posle obučem nešto crno, natakarim se na štiklei odem na koncert, recimo. To je sve jedna osoba, ne mogu da se posvetim samo fatalnosti, ne zarađujem dovoljno da platim nekome da odradi domaćinstvo... Ali ako bi moralo da se bira, izabrala bih fatalnu ženu... mnogo mi više leži da pijem viski, pušim, i zezam muškarce, nego da obavljam mučne kućne poslove
Ova mi je idol
![]()
![]()
Ovo mi postaje presmešno, počinjem da razmišljam o tome da postoji još jedna ja.![]()
Znaci, zena koja skuva, ispegla, sredi zivotni prostor, bude sa decom,... ne moze da se druzi, izlazi, ima partnera i druga interesovanja. Moze! Ali je podvojena ličnost.
![]()