Ja necu da se krijem doveka

kad vam dosadi da vodite dvolicni zivot u smislu dolaska kuci i glumljenja domacice a van kuce transformacija u femme fatale kako to odlucujute i kad da presecete i postanete ili jedno ili drugo i kraj

Niti sam super-domaćica, ni fatalna žena, nego radim, onda dođem kući, sprčkam nešto za klopu, posle obučem nešto crno, natakarim se na štikle :lol: i odem na koncert, recimo. To je sve jedna osoba, ne mogu da se posvetim samo fatalnosti, ne zarađujem dovoljno da platim nekome da odradi domaćinstvo... Ali ako bi moralo da se bira, izabrala bih fatalnu ženu... mnogo mi više leži da pijem viski, pušim, i zezam muškarce, nego da obavljam mučne kućne poslove

Ova mi je idol
the-last-seduction.jpg

tumblr_n7u3301pTz1rca81eo1_1280.jpg

Poslednja izmena:
Niti sam super-domaćica, ni fatalna žena, nego radim, onda dođem kući, sprčkam nešto za klopu, posle obučem nešto crno, natakarim se na štikle :lol: i odem na koncert., recimo. To je sve jedna osoba, ne mogu da se posvetim samo fatalnosti, ne zarađujem dovoljno da platim nekome da odradi domaćinstvo...

Ali ako bi moralo da se bira, izabrala bih fatalnu ženu... mnogo mi više leži da pijem viski, pušim, i zezam muškarce, nego da obavljam mučne kućnie poslove

Z

a ta dvojica?

Niti sam super-domaćica, ni fatalna žena, nego radim, onda dođem kući, sprčkam nešto za klopu, posle obučem nešto crno, natakarim se na štikle :lol: i odem na koncert, recimo. To je sve jedna osoba, ne mogu da se posvetim samo fatalnosti, ne zarađujem dovoljno da platim nekome da odradi domaćinstvo... Ali ako bi moralo da se bira, izabrala bih fatalnu ženu... mnogo mi više leži da pijem viski, pušim, i zezam muškarce, nego da obavljam mučne kućne poslove

Ova mi je idol
the-last-seduction.jpg

tumblr_n7u3301pTz1rca81eo1_1280.jpg

Ovo mi postaje presmešno, počinjem da razmišljam o tome da postoji još jedna ja. :lol:

Back