kako reagujete kad vam zenska doce sa pricom da ne bi podnela jos jedno ostavljanje jer su je mnogi do sad iznevereli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako reagujete kad vam zenska doce sa pricom da ne bi podnela jos jedno ostavljanje jer su je mnogi do sad iznevereli
Odmah bi joj stavio kitu u usta. To ti uglavnom rade zene koje su kuje i koje boli patka jel ce je neko ostaviti ili ne. Ona samo glumi kao da joj je stalo, a ustvari zeli samo kitu
Sinke ona ustvari trazi pozu 69, da li bi bio spreman i za tu vratolomiju![]()
Ne, ja to ne radim. Jedino bas da je brutalna piccka i vrlo cista, ali mislim da ipak ne. Moze samo ona meni klecati i pusiti, jer ja sam gospodar. Nikako se necu saginjati zenama
A kako mora biti Brutalna![]()
Kakve lovacke price![]()
Meni ovo nikada nece biti jasno,sakupi se par muskaraca i verbalno onanisusad ko više masti, lovac ili ribolovac![]()
reko bih joj to je zato sto je imala mnoge medj nogamakako reagujete kad vam zenska doce sa pricom da ne bi podnela jos jedno ostavljanje jer su je mnogi do sad iznevereli
Meni ovo nikada nece biti jasno,sakupi se par muskaraca i verbalno onanisu![]()
90 posto njih dodje sa takvom pricom ako se ti iole postavis kao osetljiv lik.
ne vjerujem u taj procenat, to je tako pacenicki