Ja na instagramu kad tamo .....

mozda i jesu, sta ces kad imas takav osecaj

- - - - - - - - - -

ma koje povlastice, zvala me sefica na razgovor
bio letos 5 nedelje na bolovanje, onda terapije, pravio minuse sate...kaze ona meni, razumem ja tvoju situaciju, a u isti dah mi kaze da sam ja placan za rad
kazem ja a kako da postignem kad imam terapije, moram par puta nedeljno, te kod ortopeda te na fizikalnu terapiju, a rade od osam do 5, treba mi dva sata da zavrsim ili da odem i da se vratim, kaze ona, to je moj problem
a 2008 i 9 sam im poklonio 200 sata, to nikog vise ne interesuje

Ne daj se kuco stara, resi to, savladaj zdravstvene tegobe i da budes opet ok.

mozda i jesu, sta ces kad imas takav osecaj

- - - - - - - - - -

ma koje povlastice, zvala me sefica na razgovor
bio letos 5 nedelje na bolovanje, onda terapije, pravio minuse sate...kaze ona meni, razumem ja tvoju situaciju, a u isti dah mi kaze da sam ja placan za rad
kazem ja a kako da postignem kad imam terapije, moram par puta nedeljno, te kod ortopeda te na fizikalnu terapiju, a rade od osam do 5, treba mi dva sata da zavrsim ili da odem i da se vratim, kaze ona, to je moj problem
a 2008 i 9 sam im poklonio 200 sata, to nikog vise ne interesuje
Pa
Zbog toga se ne poklanjaju sati

Sata sefici nisam poklonila niti cu!

Ne daj se kuco stara, resi to, savladaj zdravstvene tegobe i da budes opet ok.

hvala prijatelju, dace Bog, a i njega nisam nesto postovao u zadnje vreme, psovao sam ga, proklinjao

- - - - - - - - - -

Pa
Zbog toga se ne poklanjaju sati

Sata sefici nisam poklonila niti cu!
sta cu kad sam buda
nacuo sam se ja svega i svacega, dobar covek, dusa, da ga mazes na ranu, svakom pomagao
ne vredi, ne vraca se uvek

e para, para zdravlje je najvece bogastvo, al nema ga svako a i nema svako srece u zivotu
sto se moj kum uvek sali "bolje se roditi bez q. al sa srecom, jer ako imas srece i q. ima ti poraste"

Jeste

Ali to treba biti jasno svakome od nas

Recimo da si tako razmišljao 2008 i 9 nebi ti druže poklonio 200 sati već bi uzeo frei i relaksirao se

Medjutim nisi cenio zdravlje tačnije smatrao si to kao selbstverständlich i pokloniš lepo svoju radnu snagu .... dakle vreme koje si naradio

Tjah

Sve sto se ne moze kupiti u apoteci sumnjivog je i neodgovarajuceg kvaliteta.Tako sam ja prosle godine lupila lovu za neke vitamine a uopste nisam osjetila poboljsanje.O sredstvima za mrsavljenje necu ni da pricam.Cak je i institut "Josif Pancic prije deceniju i po plasirao caj za mrsavljenje sa ogromnom kolicinom sene koja izbacuje vodu iz organizma.Svako nek odluci sta ce da unosi u svoj organizam ali nek se poslije ne zali.Fzicka aktivnost zivot bez stresa i sumornih misli i problemi ce nestati sami od sebe.....

Sve sto se ne moze kupiti u apoteci sumnjivog je i neodgovarajuceg kvaliteta.Tako sam ja prosle godine lupila lovu za neke vitamine a uopste nisam osjetila poboljsanje.O sredstvima za mrsavljenje necu ni da pricam.Cak je i institut "Josif Pancic prije deceniju i po plasirao caj za mrsavljenje sa ogromnom kolicinom sene koja izbacuje vodu iz organizma.Svako nek odluci sta ce da unosi u svoj organizam ali nek se poslije ne zali.Fzicka aktivnost zivot bez stresa i sumornih misli i problemi ce nestati sami od sebe.....

ne nestaje svasta samo od sebe
inace vitamini nikom ne trebaju, mislim ti preparati ako se covek raznovrsno i zdravo hrani
zdravo je kod mene kad jedes, voce, povrce, salate, ribe, meso u kolicini

Back