M
Mal@
Gost
Kakvi bi vam tek posle toga bila komunikacija u prvo vreme ?
Kojih ste godina inace?

Kojih ste godina inace?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JOVANA_W:PA BILO BI INTERESANTNO PROBATI I TAKO NESTO. MA ZAJE´I PREDRASUDE JEDNOM SE ZIVI
Gazdarica:Desilo se i sta sad... Da se ubijete zbog toga...???
Ako vam odgovara, ponovite to, ako ne, momak i ti nastavite dalje sami i gotovo...
P.S. ako ne mozete nikako grca da se oslobodite, a vi se ponovo napijte... :wink:
ma jok...zaboravite vi lepo i da se znate...pa tje sledetji put da bude josh bolje....trojka s neznancima...a znate se kao...i tako...ludiloooooooooJOVANA_W:I ZABORAVIH DA VAM KAZEM DA SAM SA OBOJE IPAK OSTALA U SUPER ODNOSIMA S´TIM DA SMO SE DOGOVORILI DA O TOME NE RAZGOVARAMO I DA SE PRAVIMO DA SE NIJE DESILO. DO SLEDECE PRILIKE NADAM SE!!!!!!!!!
JOVANA_W:PRE NEKU NOC SMO NAS TROJE IMALI PIJANKU KOJA SE ZAVRSILA KOD MOG DECKA U STANU SEXSOM U TROJE. I TO JE SVE BILO SUPER ALI SADA NIKO OD NAS NE ZNA KAKO DA SE POSTAVI PREMA OSTALO DVOJE. NE ZELIM DA IZGUBIM NI JEDNO OD NJIH DVOJE. STA DA RADIM? IMA LI NEKO SLICNA ISKUSTVA? P.S. SEX JE BIO FANTASTICANops:
sasha:...pa u celoj prici mora da se svedu racuni,da se vidi ko je vishe primio,koja od vas dve,koja je vise uzivala,koja je vise uzivala,ali po meni krucijalno je ustanoviti da li je taj tvoj mega pastuv vishe uzivao i trazio da shevi tu tvoju ortakinju ili nekog posebnog naglashavanja nije bilo...jer ako se njemu extra dopala njena guza,mozda ce oni da nastave da to rade u dvoje,naravno pogodi ko nece biti pozvan...u svakom slucaju,otvorili ste novo polje i zagazili negde gde niste bili te logicno tome ne znate kako da se ponasate i postavite prema tome sto vam se desilo...licno,mislim da si imala erotski,sexualni i zivotni dozivljaj za medalju,treba to doziveti(spontano)i ostati normalan posle toga,ali bojim se da ovde nema mnogo onih koji mogu da ti kazu nesto po pitanju toga iz svog iskustva...a to jednom se zivi...da moja devojka tako misli,sledeci put ne bi moglo da se desi on sa ortakom i ti sama,vec on sa par ortaka i ti zestoko sama,pa kad je bal nek je baskenbal,znash ono give me all what u got,a posto si tako ambiciozna po pitanju toga,preporucujem ti da preskocis triple x kozmetiku i da probash hardcore,gang bang...bez crnaca samo,ja sam gledao jednu malu nevinu azijatkinju kako je htela da prime stvari gabaritnije od sebe i sudeci po vizuelnim i akusticnim znacima koje je odavala,nije joj bash bilo,da kazem,prijatno...nikako te ne osudjujem,niti kritikujem,samo smatram da je poenta u nekim zivotnim stvarima znati kada da stanesh,kada je to to i kada ne treba ici dalje...ja na zalost to ne mogu da ocenim kada je hrana moje drage u pitanju,a to nije mnogo drugacije-u oba slucaja vrsi se penetracija,samo drugacijim sredstvima i drugacije lokalizacije i naravno,drugacijeg uticaja...
braca Daltoni:Ako decko nece nadji jos dve drugarice pa nas nazovite.Nas cetvorica smo spremni za vas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops:
![]()
![]()
![]()
![]()