Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
Da mi je zenski mozak na 1 dan pa da se poshteno odmorim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da mi je zenski mozak na 1 dan pa da se poshteno odmorim.
ja nebi volio
pregorio bi od konfuzije
i zivcanluka
ljepshe mi je opusteno provoditi vrijeme
nego smarati se zenskih temama
Tačno, Dobrila, pogotovo kada tu gnostiku crpi iz TUĐEG mobilnog telefona !!!Sad bez zezanja. Stvarno mislim da je chovek srecniji shto manje zna.
Tačno, Dobrila, pogotovo kada tu gnostiku crpi iz TUĐEG mobilnog telefona !!!![]()
to vec spada u domen 007 agenta...a i radoznalost ubi macku, kad tad....
Machka ima 9 zivota, a jedan zivot mora biti izgubljen da bi istina izashla na videlo. Nekad je vredno zrtvovati ga.
samo sto nikad ne znas da li si na poslednjem broju,a ljudi nisu macke
samo sto nikad ne znas da li si na poslednjem broju,a ljudi nisu macke
Mislim ne znam zashto ljudi sa strane pokushavaju da mi prebace neshto shto smatram svojim spasom? Ja se ne kajem zbog svog postupka, a vi?![]()
I tako gledano, nikad ne znash koliko ti je ostalo do poslednjeg dana. Ponekad treba rizikovati da bi dobio. Ja sam u mom sluchaju na dobitku....( a bogami i onaj kome je telefon bio uzurpiran jer je sada srecno veren)i i zaista me ne interesuje mishljenje drugih ljudi....jer bi u suprotnom pitala...
sta,sta..veren je sa kom??? to nisi napisala..sa tobom??
Naravno da ne. Ja ti mogu pisati o proshlosti, ali o sadashnjosti teshko...niti bi dala sebi to pravo. Sve shto znam (od kolega sa faxa) jer godinu i neshto nisam u kontaktu sa njim je da od novembra zivi sa svojom devojkom (sa kojom se smuvao par dana posle raskida), da je verio, i da je srecan. Meni je to dovoljno...![]()
Mislim da bilo dosta filozofije, ne pricha mi se. Mozemo da se vratimo na temu...