znamo mi vasu rvatsku zelju za srbski narodJA SAM IZDAJNIK STO ZELIM BOLJU BUDUCNOST ZA STANOVNIKE SRBIJE.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znamo mi vasu rvatsku zelju za srbski narodJA SAM IZDAJNIK STO ZELIM BOLJU BUDUCNOST ZA STANOVNIKE SRBIJE.
Ma šta da ti kažem,pokvarili me od ranog detinstva nekakvim epskim pesmama i gorskim vijencem.Zastranio sam jadan pa pomislih život je nešto više od toga da samo misliš kako da napuniš prdaru.cccccc..Sram me bilo.Ne zaboravi anketu!![]()
Reče bot najvećeg barona na svetu...Ti i "Gorski vijenac" i Epske pjesme nemate veze ... Izdajnik možda nisi, jer ti se nije pružila prilika , ali voliš slagati
Reče bot najvećeg barona na svetu...Šta sam slagao?
Reče bot najvećeg barona na svetu...Šta sam slagao?
Dobro,ti znaš bolje nego ja o mome životu..Slagao si da si vaspitavan na "Gorskom Vijencu" i epskim pjesmama
Nije li sve iz uvodnog posta,stav tvoga vožda?I posredno vaš,podržavajući ga?
Dobro,ti znaš bolje nego ja o mome životu..![]()
![]()
![]()
grešiš ako voliš bilo kakvu Srbiju. možeš voleti Srbiju kao predeo. njene ljude. ali je loše ako voliš nepravednu srbiju. a svaka je država to. pa bolje da voliš vučića nego srbiju.ako više voliš državu nego vučića jesi izdajnik. izdaješ čoveka radi države ma kakav vučić bio.Ja sam izdajnik,što ne volim vučića a volim Srbiju!
e ovde grešiš. nisi izdajnik ako si za istinsku pravdu.Ja sam izdajnik,jer mislim da ne treba priznati Kosovo!
hebo pravnu državu ako pravo nije pravedno. a lustracija to nije. naopako uredjen sistem to nije. dakle izdajnik si po ovoj tački.Ja sam izdajnik,što se zalažem za pravnu državu,uredjen sistem i lustraciju!
hebale te debate. pametan čovek beži od razgovora bez valjanih zaključaka. a za valjane zaključake ne treba debata već rasudjivanje. dakle izdajnik si i po ovoj tački. radi igranke od debate zabravio si na rasudjivanje i struku.Ja sam izdajnik,što neću da vlada jednoumlje već hoću debate!
bome ne znam što ove skotove uvodiš u priču.Ja sam izdajnik,što ne volim blera,klintona,soroša i ramuša!
ovde si napola izdajnik. lako i jednostavno kretanje ljudi je dobra stvar za sve. a to što ne voliš ljude koji beže od svojih problema i trče na zapad kao naši prosjaci je u redu.Ja sam izdajnik,jer ne želim šengen i migrante!
Verujem,vama teško ulaze u glavu informacije koje nisu servirane od strane režimskih toaletoida.Verujem i da ostali botovi na ovoj temi takodje nisu pročitali uvodni post.Važno da ste svi potrčali da branite neodbranljivo..Veruj mi tvoj post nisam ni čitala do kraja ... predugo je za neke fraze koje si izbacio tamo .... već 100.000 puta pročitamo i prežvakano
Verujem,vama teško ulaze u glavu informacije koje nisu servirane od strane režimskih toaletoida.Verujem i da ostali botovi na ovoj temi takodje nisu pročitali uvodni post.Važno da ste svi potrčali da branite neodbranljivo..
Zato je tvoj dupeuvlakački karakter benčmark za sve.Ti si prije svega shupak od karaktera koji se sam prepoznao u komentarima gdje se spominju domaci izdajnici.
![]()
Pa nije bio savetnik nijednom pre AV ,a nije ni gaulajter jer taj Bler ne samo što nema nikakvu bitnu funkciju , nego više nema ni nikakav ugled i uticaj u svojoj matičnoj državi i zato tezgari po banana republikama trećeg sveta gde savetuje tamošnje dikatore tehnikama šibicarenja .Meni to nekako izgleda kao da je sada 1942 i da se bunimo što je Nedić naklonjen Nemačkoj i što mu je neki gaulajtner savetnik... to je činjenica .
Za to trebamo tražiti uzroke 5.10-2000. Ako si tada skakao onda nemaš šta da se sada buniš... to si tražio i to si dobio
Mene zanima kako da se oslobodimo gaulajtera , da ne bude i narednom savetnik ...
Zato je tvoj dupeuvlakački karakter benčmark za sve.
Pa nije bio savetnik nijednom pre AV ,a nije ni gaulajter jer taj Bler ne samo što nema nikakvu bitnu funkciju , nego više nema ni nikakav ugled i uticaj u svojoj matičnoj državi i zato tezgari po banana republikama trećeg sveta gde savetuje tamošnje dikatore tehnikama šibicarenja .
Šta?Imamo vučića na forumu?Rece kUrton sa mjestom trajnog prebivalista na dnu NATO anusa
xa xa
A na forumu su predstavnici NATO pakta pa da im u postovima virim iz šuleta?Rece kUrton sa mjestom trajnog prebivalista na dnu NATO anusa
xa xa
doslo domoljupce da jede srbska gomna, kao da nema dosta po rvckoj?A na forumu su predstavnici NATO pakta pa da im u postovima virim iz šuleta?
Nisi meni genijalan samo ti sa svojim grandioznim dupeuvlačenjem, nego i svi oni koji uživaju da im tvoje nogice vire iz šuleta.
Keshi, Srbine, srpsko šule je uz tebe! Možeš ti još dublje!
Ne čujem te, pomoli njušku iz zapadnog anusa pa onda pričajA na forumu su predstavnici NATO pakta pa da im u postovima virim iz šuleta?
Nisi meni genijalan samo ti sa svojim grandioznim dupeuvlačenjem, nego i svi oni koji uživaju da im tvoje nogice vire iz šuleta.
Keshi, Srbine, srpsko šule je uz tebe! Možeš ti još dublje!
Kalav zapadni anus, koji je to forumaš na krsti? Čokoladni se našao javljati o uvlačenju, a uletio je u srpsko šule kao u džamiju - samo mu cipele ostale vani.Ne čujem te, pomoli njušku iz zapadnog anusa pa onda pričaj
![]()
Pa ti si sinonim za trajni boravak u anusu, najbolje od svega je kad tako počneš da se kreveljiš vjerujući da si duhovit, pa polučvrsta braon masa koja već godinama čini tvoju neposrednu okolinu, počne da se cijedi niz kržljave žvalje, a tebi lijepooooo, glupi kržljavi kUrtonuKalav zapadni anus, koji je to forumaš na krsti? Čokoladni se našao javljati o uvlačenju, a uletio je u srpsko šule kao u džamiju - samo mu cipele ostale vani.![]()