JA,IZDAJNIK!!!

• Začetnik teme Začetnik teme 3BEP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jesam li izdajnik?

• Ukupno glasova
    13

3BEP

Veoma poznat
Poruka
10.437
Možda su u pravu odredjeni kad me kritikuju,nešto sad razmišljam.
Možda sam ja suviše staromodan i zaostao,sigurno ne tako napredan kao vi.Ja se još zanosim da su nam bler,klinton,soroš,šreder neprijatelji koji su gledali da nas unište.
Zamislite molim vas kako sam bezobrazan i još pamtim dosta toga iz devedesetih,sećate se to je ono vreme pre nego što je Djilas postao žut,a aca musliu nije bio tako crn kao sada.
Vi sigurno znate bolje kad ih plaćate našim novcem i radite sve šta vam narede.Mora da sam ja izdajnik kada kažem da nije moralno i normalno praviti koaliciju sa dokazanim teroristom i koljačem ramušem.
Sigurno sam blesav zato što kažem da je Kosovo Srbija i da ustav treba poštovati,pošto kaže pametnjaković da nemamo ni metar našeg tamo i da se ne držimo ustava ko pijan plota,ionako smo izglasali da može i manjina da ga promeni referendumom.
Stvarno sam blesav sa tim ustavom,pa ko to još šiša?Da je to tako važno zar bi se PPV pa Premijer,pa Predsednik,a kako je krenuo i budući svetac,sastajao sa drugim teroristom tačijem (zvani zmija)u Briselu?
I još potpisao gomilu nekih sporazuma koji zaokružuju nadležnosti države Kosovu.Eh, opet sve gledam nostalgično kroz mitove i narodne pesme,sram me bilo,umesto da gledam kako da izvučemo najviše što možemo,novčanica naravno.Onih zelenih,za našeg vožda ljubljenog.
Možda nije ispravno i moralno prodavati delove teritorije za koje su ginule generacije naših predaka stotinama godina unazad,ali ko ih šiša.Da su nas bolje vaspitali ne bi je tako lako davali.
Tamo ionako ničeg nema osim trista stotina miliona biliona šiptara,pa zašto da im ne izadjemo u susret,našoj braći po šengenu?Imaju i oni naše krvi,a mnogi nose i naše organe koje je naš brat ramuš uzeo.A stotine milijardi u rudama,zemlji,vodi?Daćemo klarku i madlen olbrajt,zaslužili su što su zbog nas trošili bombe.

Ma kad je bio beg cicija?Nismo mi takvi,ne,ne!Primićemo milione tamnoputih muslimana,dokazaćemo svetu da smo dostojni ovako velikog vodje kao što je aca.Jesmo li napredni,ili šta?Ma šta kuće,poslove,stoku,malo je to.Treba da im damo i žene,iovako nas ubiše u pojam dugački monolozi dramosera sa tv-a,pa smo postali aseksualni i impotentni.

Ja sam konj pa mislim da je miraš raspop,eto baš danas mi je voljeni predsednik objasnio kako ni u Crnoj Gori ništa nije naše,čak ni crkva!Hvala mu na tome.

Ja sam izdajnik,što ne volim vučića a volim Srbiju!
Ja sam izdajnik,jer mislim da ne treba priznati Kosovo!
Ja sam izdajnik,što se zalažem za pravnu državu,uredjen sistem i lustraciju!
Ja sam izdajnik,što neću da vlada jednoumlje već hoću debate!
Ja sam izdajnik,što ne volim blera,klintona,soroša i ramuša!
Ja sam izdajnik,jer ne želim šengen i migrante!
Ja sam izdajnik,jer ne znam lako da se prodam!

Autorska tema bolan.

Tema je inspirisana odredjenim spodobama(prepoznaće se same kad sidju sa teme Režim U Panici),koje me ubedjuju da je sve ovo što napredni rade vrhunac SrBstva i da sam ja u stvari izdajnik.:(

Ne, ti si dilema. Da bi bio to što hoćeš da budeš moraš da budeš na mestu sa koga možeš da izdaš nešto. Sa tavana .kažeš samo da maštaš i pišeš patetične tirade samom sebi. Ljudi misle da je komšo puko, ali on je još i dobar. Ne da nisi izdajnik nego si niko i ništa.
Hvala,hvala.Znači ja nisam, onda vučić jeste?:D

Mozda si izdajnik, a mozda samo licemer i profiter,....nabrojao si sve tvoje divne zelje za Srbiju, i iz toga dosao do zakljucka da ne treba da volis Vucica.
Zasto, jel hoces da tvrdis da on ne zeli to isto? Da li je on nesto od toga uradio sta mu ti stavljas na dusu, ili su to samo neki tvoji vlazni snovi i bujne fantazije?

Mozda si izdajnik, a mozda samo licemer i profiter,....nabrojao si sve tvoje divne zelje za Srbiju, i iz toga dosao do zakljucka da ne treba da volis Vucica.
Zasto, jel hoces da tvrdis da on ne zeli to isto? Da li je on nesto od toga uradio sta mu ti stavljas na dusu, ili su to samo neki tvoji vlazni snovi i bujne fantazije?
Njegovi postupci i dela govore to.Ali samo onima koji nemaju uključen pink.

Znaci, tebi je bolji onaj koji prijeti testerama, vjesalima, koji sprovode nasilje, od onog koji radi i gradi? :ceka:
Isključi pink ako nemaš korist od sns-a i podržavaš ih iz ubedjenja.Ako imaš onda ništa.Upravo si spomenuo tri lažne floskule režimskih toaletoida,a što se tiče radi, koliko ima staža van politike i odakle mu 1,3mil evra u nekretninama?

Njegovi postupci i dela govore to.Ali samo onima koji nemaju uključen pink.
Svi vi kao znate sta on ne treba da radi, a kad vas se pita, sta treba da radi-onda nemate odgovor.
Nego napili ste se krvi ko vasi, pa sad pucate, nikad vam bolje nije bilo nego sad, pa ne znate gde udarate.
U Srbiji ima dovoljno radnih mesta, razlika je ogromna u odnosu na pre par godina, pa ko hoce da radi nek izvoli,....Srbima ne trebaju vize gotovo ni za jednu drzavu, isto tako mogu da idu a i da rade gde hoce, radne vize se sad lako dobijaju, pa kome je malo srpska plata, nek izvoli,....put pod noge, puteva imamo dobrih fala Bogu, Vucic izgradio sto drugi nisu za 50 godina. Putevi se grade, prodavnice pune kao sto nikad nisu bile, fabrike se prave, hrane na pretek, svakom dostupni novi iphoni i markirane stvari, na godisnje odmore se ide redovno, kuce se prave, a kafe po kaficima ispijaju,......sta vi hocete koji k...c

Isključi pink ako nemaš korist od sns-a i podržavaš ih iz ubedjenja.Ako imaš onda ništa.Upravo si spomenuo tri lažne floskule režimskih toaletoida,a što se tiče radi, koliko ima staža van politike i odakle mu 1,3mil evra u nekretninama?
Nisu to nikakve floskule vec fakti.
Jedna od zadnjih bilo je i ono "Zapali sve, zapali skupstinu".
Sorry, ali ko za takve glasa nije regularan u glavi.
I zato Vucko pobjedjuje svaki put.

Svi vi kao znate sta on ne treba da radi, a kad vas se pita, sta treba da radi-onda nemate odgovor.
Nego napili ste se krvi ko vasi, pa sad pucate, nikad vam bolje nije bilo nego sad, pa ne znate gde udarate.
U Srbiji ima dovoljno radnih mesta, razlika je ogromna u odnosu na pre par godina, pa ko hoce da radi nek izvoli,....Srbima ne trebaju vize gotovo ni za jednu drzavu, isto tako mogu da idu a i da rade gde hoce, radne vize se sad lako dobijaju, pa kome je malo srpska plata, nek izvoli,....put pod noge, puteva imamo dobrih fala Bogu, Vucic izgradio sto drugi nisu za 50 godina. Putevi se grade, prodavnice pune kao sto nikad nisu bile, fabrike se prave, hrane na pretek, svakom dostupni novi iphoni i markirane stvari, na godisnje odmore se ide redovno, kuce se prave, a kafe po kaficima ispijaju,......sta vi hocete koji k...c
Hvala što si nam objasnio da su putevi,prodavnice,sendvič vrhunske vrednosti napredne Srbije!Ne zaboravite da glasate. :hahaha:

Ti jadan i ne znaš šta ti je. Čak vas i ovi preostali šetači žute patke zovu ovnovi za kucanje na vrata, sprdaju se s tobom i nekolicinom sličnih. Zbilja, ne vidiš , a ne skidaš se s foruma godinama. Kakav si ti lik???
Ma šta da ti kažem,pokvarili me od ranog detinstva nekakvim epskim pesmama i gorskim vijencem.Zastranio sam jadan pa pomislih život je nešto više od toga da samo misliš kako da napuniš prdaru.cccccc..Sram me bilo.Ne zaboravi anketu! :D

Proćiće i to. Glavu gore.
Neki smo prosto zaluđeni, i to će proći.
Vremena imamo ako i ništa drugo nemamo, čekamo da se nešto desi.
Što se mene tiče, na Balkanu se uvek čekalo da se nešto desi.
I kad je bilo dobro, i kad je bilo loše, uvek se čekalo nešto da se desi.
A uvek se desilo nešto što nismo hteli. Na manje i manje. Da li je cilj da svi pod jednu krušku stanemo?
Ovaj moj narod se napatio, pokraden je, ponižen, nikakav... i niko za to ne odgovara.
Ovaj moj narod ide na posao, plaća porez, deklariše se kao Srbin, ali postaje teško i preskupo.
Uvek su nam dolazili sa pričama da plaćamo greške nekih bivših, uvek smo na usluzi kriminalcima koje nikako da stave iza rešetaka...
Moj predsednik mora da zna da iako volim ovu zemlju, osećam se kao izdajnik jer milijarder koji se ispostavio da je kriminalac se samo smeška i dalje u skupom odelu, a nije u zatvoru, a ja ako mi dete pišti i neko me prijavi, idem u zatvor ako nemam da platim kaznu, ja sam zlikovac ove države...
Moj predsednik mora da zna da je to nepravda. Velika nepravda.
Mi smo svi izdajnici, i daj Bože da svi odemo negde daleko, a sposobni smo, gde nas više niko neće ponižavati na ovaj način.

Nisu to nikakve floskule vec fakti.
Jedna od zadnjih bilo je i ono "Zapali sve, zapali skupstinu".
Sorry, ali ko za takve glasa nije regularan u glavi.
I zato Vucko pobjedjuje svaki put.
Izvini koliko imaš godina?I jel imaš kakvu privatnu korist od režima?Pitam zato što mi je nepojmljivo da neko širih vidika i nepotkupljiv veruje i piše takve gluposti.:(

Back